icon

Názory na kojení.

23. led 2020

Ahoj, jsem těhotná a už teď vím že nebudu kojit prostě to nechci, ale štvou mě takový názory, když se mě někdo zeptá jestli budu kojit když řeknu že nebudu tak hned je proboha a proč ne a co by zato daly jiní ženský který nemůžu kojit. S podobnými názory se setkávám i tady na modrém koniku, a štve mě to jako když nebudu kojit tak to ze mě nedělá automaticky špatnou matku. A ano vím že kojení přináší miminku imunitu ale um přece taky není špatný.

Strana
z4
kuttu
24. led 2020

@soleilll Vetsina z nas tady...cetla jsem diskuzi celou...nemá potrebu chodit si kam chce,trajdat nekde do rána apod...ja si neporodila dite,aby mi ho krmil kde kdo,abych ja si mohla uzivat...

autor
24. led 2020

@astyna88 s financemi ja problém nemám, můžu si dovolit koupit třeba milion um, za jeden den

autor
24. led 2020

@ocetnicek to ty může být jedno, ja to zvládnu zvládla jsem to s jedním dítětem zvládnu to s druhým

kuttu
24. led 2020

Dej už pokoj trolle...jsme te prokoukly😂😂😂😂

amazonkajanik
24. led 2020

@kuttu že jo 😂 prej má peněz, že může koupit milion UM a zahazuje se tu s náma sockama ,co si dovolíme řešit,jak je UM drahá 😂😂😂 ta má určitě na nej chůvu, proto nechce kojit

autor
24. led 2020

@amazonkajanik ano mám chůvu, máš s tím problém?

kuttu
24. led 2020

Tvl,ty jsi pacient...nikoho nezajimas a uz vůbec ne ty tvoje moudrosti...se asi hodně nudis,co???...pohadky vypravej někde jinde

autor
24. led 2020

@kuttu ty se asi nudíš víc, když furt čteš co píšu a samá mi píšeš

kuttu
24. led 2020

Děsně me bavi cist vyplody tve fantazie😂😂😂😂

kuttu
24. led 2020

A sledovat,jak tu chces za kazdou cenu zase nekoho nasrat 😂😂

autor
24. led 2020

@kuttu tak to jsem ráda👍🏼😂😛

blondynka400
24. led 2020

@amazonkajanik jsem se pobavila tím tvým příspěvkem v 13:30, na závěr této diskuze super 😅

@kuttu jak říkával můj táta, mne může nasrat jenom inteligent, což zakladatelka této diskuze rozhodně není 😂

ejmate
24. led 2020

Neznamená to hned, že jsi špatná matka, ale je pravda, že žádné um nedokáže nahradit mateřské mléko. Mé dceři je 9 měsíců, ještě pořád kojím a i když už jsem měla 2x angínu, malá neměla za celou dobu ani rýmu. Na tyhle připomínky se bohužel budeš muset připravit. Znáš lidi 🙄 Podle mě pokud by tě kojení deptalo, je lepší dát um a být v klidu než v nervech a kojit 😉 Můžu se jen zeptat proč nechceš kojit? Jen čistě ze zvědavosti.

blondynka400
24. led 2020

@ejmate už odpovídala několikrát, protože se jí nechce 😀

autor
24. led 2020

@ejmate děkuji za příspěvek, za prvé proto že mám špatnou zkušenost, za druhé proto že toho mám hodně, všude běhám a je pro mě výhodnější vytáhnout flašku, nebo když někdo hlídá tak je to určitě taky lepší. Za třetí se mi prostě nelíbí když mi někdo šáha na prsa, ani příteli to nedovolím.

amazonkajanik
24. led 2020

Ale to o špatné zkušenosti a bloku ohledně prsou jsi napsala až kdy, tak se pak nediv,že se tu na tebe sesypaly odpovědi různého (převážně negativního) typu

lora1987
24. led 2020

Ja jsem teda jako tehotna nezazila (a neznam nikoho, kdo by zazil), aby se me nekdo ptal, jestli budu kojit. Na kojeni se lidi ptaj snad az po porodu, ne? 🤷

ejmate
24. led 2020

Aha, tak v tom případě není co řešit, když je ti to nepříjemný. Dej UM a hotovo 😉 Na ostatní se vykašli.

autor
24. led 2020

@amazonkajanik no když na mě někdo útočí, místo toho aby mi napsal normální příspěvek, nemám chuť se mu zpovídat

amazonkajanik
24. led 2020

Tady je třeba spoustu věcí správně definovat,jinak jsi v loji ...

marcicek84
24. led 2020

tak ono to kojení je věc názoru...půl roku by se asi kojit mělo, ale zase pokud máš dítě co je alergik, tak ho stejně máš nutrilonu allergy care, totéž málokdo vydrží dlouhodobé ostávat, kojit a ještě dokrmovat, ono to mlíko paz zmizí samo...no pak jsou děti, které prostě pořádně nedokáží sát, prostě to kojení pak moc o užívání není...jsem toho názoru, že by se to zkusit mělo, třeba ty první měsíce, ale když to nepůjde, tak to nepůjde a z UM žádě dítě neumřelo...ono je asi pro mnohé kontroverzní to, ani to nezkoušet, ale zřejmě pro to máš své důvody, že ses tak rozhodla...

vitezove
24. led 2020

Osobně nechápu co je komu do toho. Jako vůbec - proč se tě někdo ptá, jestli budeš kojit? To mi přijde tak strašně intimní otázka, že bych asi tomu člověku řekla "co je ti do toho" nebo tu otázku ignorovala. Pokud máš potřebu to nějak řešit, tak jim prostě odpověz proč ne. Protože důvodů proč kojit je spousta. A pokud ty máš názor jiný, tak si ho obhaj. Prostě jim řekni, proč to nechceš. Těch důvodů proč nekojit je taky spousta a každý má právo se rozhodnout dle sebe. Osobně bych se o tom s nikým vůbec nebavila. Vůbec. Ale když chceš, tak jim prostě řekni důvod a o víc se nestarej.

soleilll
27. led 2020

@kuttu Fakt jsem přemýšlela, jestli mám na tvou reakci odpovídat a pochopitelně - neudržela jsem se. "Já si porodila dítě" - to asi hovoří za vše. Moje děti nejsou jen moje (neporodila jsem si je pro sebe) a časem bude ještě méně. Pokud to máš jinak, tvoje věc. Každopádně, jestli matka kojí nebo ne není měřítko ani její lásky k dítěti.

kuttu
27. led 2020

@soleilll O to tady sle prece vubec nejde,nerikam,ze kdyz das diteti UM mas ho méně ráda,to si nemyslim...spis proste rict nebudu kojit a důvod nerict...nicmene zakladatelka je zde zdejší troll,který neustale vymysli temata,aby se to tady pohadalo...to,ze zena nemuze z nejakeho duvodu kojit,chapu...ale nekojit proto,ze chci chodit pařit,kouřit atd je prostě sobecké a nechapu,proc si teda porizovat dite...

maggiele
27. led 2020

Kazdymu do toho muze byt prd jestli kojis nebo ne. Lepsi je urcite spokojena nekojici matka nez vynervovana kojici. Kdyz nechces kojit nekoj, je to jen vase vec. To je stejne jako kdyz se prou nazory ockovat/neockovat, dat do MS pred 3 rokem/nedat. Kazdy si vzdy bude hajit svoji pravdu. Co je nejlepsi pro tebe a tve dite vis hlavne ty sama. Drzim palce🌸

Strana
z4