icon

Jak u hodně malých dětí pojmenováváte pohlavní orgány?

tyf
23. říj 2014

Zajímalo by mě, jak u hodně malých děti pojmenováváte pohl. orgány? U kluků je to celkem jednoduchý, prostě piňdík 🙂 ale co u holky? Tchýně mi klade na srdce, že se nemají nijak eufemizovat a nazývat pravými jmény, ale přece nebude říkat dvouleté holčičce, musíme umýt vagínu 🙂

Strana
z4
mon_88017
24. říj 2014

Frnda a švoncek 😀 No a p*del je prostě p*del 😀

tulikiss
24. říj 2014

Tak Jirik ma ferdika, ferdu, zizalku...u male zatim nijak nerikame, Jirik jenom vzdy zahlasi ze Eli nema ferdika a ze ma jenom prdku..

janapavlik
24. říj 2014

Kačenka 😉

adrianka1712
24. říj 2014

U nás je pipík a Samko hovorí, že Emmka má cicík 😀 neviem, kde na to prišiel, ale už sme si na to zvykli 😀 😀

lenya79
24. říj 2014

@romca13 nám to taky ze začátku připadlo takové zvláštní...ale teď už to máme tak zaběhnuté, Samík to taky tak používá, tak už nám to vůbec divné nepřijde, to spíš pro okolí 🙂 Jinak zadek taky říkáme teda zadek a né hýždě 😀
.... a jednou teda si to Samík tak nějak pojmenoval sám, když na mě koukal jak čůrám a začal se řehnit a prej na mě :"Ty máš takový čůrátko" 😀

erinyekleio
27. říj 2014

@fykyska Taky jsme měli buchtu :D uz jsem se bala, ze to bylo jenom u nas :D

erinyekleio
27. říj 2014

v dětství to byla buchta a pindík.
U mého syna jsou názvy rozlicne podle toho, kdo to sním v tu chvíli řeší.Jsem-li to já, tak je to pindík a prdelka.(popř. u holcicky budeme asi rikat pipinka nebo pulinka).Je-li u toho partner, tak dacánek a kuličky a taky prdelka 🙂

nininka23
27. říj 2014

Synovcům jsme to pojmenovávali šulda a oni si z toho zkomolili šuldandion, takže to používáme 🙂 a holky maj pipku

merunkova
27. říj 2014

Moje sestra překládá filmy a někdy před 15 lety jsem s ní seděla v restauraci a hledaly jsme cosi ve slovníku a narazily jsme na překlad spojení " honit si péro"....bylo tam toho víc ,ale nejvíc nás zaujal překlad " hudrovat pelikána" 😀 Tak to jen pro inspiraci, kdyby někoho omrzel pindík, tak může mít klouček malého pelikánka 😀

glimmer
27. říj 2014

my máme pipču a pindíka ... no a p*del ... 🙂

carmenz
27. říj 2014

To je vtipné téma, ale myslím, že poučné 🙂 Vzhledem k tomu, že mladšího syna mého muže znám od 3 let, tak jsem to taky musela řešit...no a říkáme pinďa a zadek. U holek byl od maminky zvyklý, že holky mají "dírku" 🙂 Ale u nás doma to byla u holek vždycky pulinka, takže i do budoucna to případně asi tak zvolím.

lilibeth
27. říj 2014

My říkáme pinďa a pinďulínka.

suzanna123
27. říj 2014

my máme pipku a kluk by měl pindíka. Můj muž o své chloubě mluví jako o famfulínovi (před malou) a ta z toho udělala šášulína 😀 Jinak mně nepřijde nic špatného na zdrobnělinách - naopak je fajn, když se o tom mluví a ty zdrobněliny nebo přezdívky jsou vesměs pozitivní. Spíš si myslím, že je problém, když se o "tom" nemluví - jako umyj se i "tam dole" atd. Když jsme byly s malou na návštěvě u mámy, Julinka se tam vyčůrala a máma jí řekla, ať si utře zadek. Podivila jsem se, proč zadek, když čůrala a ona řekla, že teda předek - to mi přijde špatně, ne zdrobňování...

luckaa
27. říj 2014

Já mám teda dvě holky a už před časem při koupání jsem říkala,umyjeme vepředu a vzadu a tak vznikla přeďula a zaďula....takže takhle u nás 🙂

iira
27. říj 2014

mi mame pindika a pampelišku 🙂

sarkar
28. říj 2014

My chodíme umývat "blážu" 🙂 A prdelku.

dokument
28. říj 2014

camprlik, prcina, zadek, zadecek, pytlik 🙂

dokument
28. říj 2014

jo a pindour a sulda taky 😀

cikilik
16. lis 2014

@bunny123 Taky pocházím z Orlové, u nás byl a je pinďa,camprlínek,pipinka a prcka,ale o puleně jsem doma neslyšela 🙂

abcgefghch
27. lis 2015

Vagina a penis je moc nevhodny pro maly deti u holky prcka u kluka pindík. Jinak zadek prdelka

markyska88
27. lis 2015

Když jsem byla malá, tak moji rodiče mluvili o pipce jako o "škatuli" (nechááápu, kde na ten výraz přišli! 😀 ) před mojí holčičkou budu říkat normálně pipinka 😀 a zadku prcka 😀
Výraz vagína před malýma dětma mi přijde hardcore 😀 no a u kluků to bude pinďour 😀

gracinka7
27. lis 2015

Holky od sousedů se jednou dohadovaly o tom, že jedna má buchtičku a druhá karkulku :D

zuzapra
27. lis 2015

Prcinka, šulda, fifinka..... 🙂
Tolik výrazů jako tady, jsem ještě neslyšela. Sranda číst.... 😀 😀 😀

martiina_k
27. lis 2015

Naši nám vždycky říkali "andula" a "pinďour nebo pytlík", slyšela jsem od známých i buchta nebo božena, ale třeba pulena, to jsem vůbec neslyšela

linnhe
27. lis 2015

My říkáme pindík nebo bimbas a u holky pipinka. A jinak zadeček 🙂

abekara
27. lis 2015

Mně u toho pojmenování pinďa/pindík hrozně vadí, že jedna z hlavních postav ze Čtyřlístku se tak jmenuje. 😀 A naše děti tenhle komiks určitě budou číst.

caboonek
27. lis 2015

My máme žížalu😉 Vůbec netuším jak to vzniklo, ale malej to používá když jde " lulat". Čekáme i druhátko kluka, tak měnit už to nebudeme... Jinak má zadeček na bobek...

lenya79
27. lis 2015

Holky, zajímalo by me, kdyz ted používáte tyto přezdívky a zdrobneliny jak to pak budete řešit au deti bufou starší a bude třeba jim vysvětlit něco ohledně sexu apod. To budete třeba s 10 letym klukem furt mluvit o camprdlikovi? Mne by to teda vuci nemu prislo uz trapne...u nas bxla ta mého dětství buchtička pa když teda mi mela mama vysvětlit věci okolo menstruace apod. tak ty výrazy lovila az z paty a bylo to pro obe strasne trapne....tak i z toho důvodu mi přijde lepší to nazyvat pravymi jmény uz od malička, zo jemom my to tak mame nastavene v hlavě, ze vagína je neco sprosteho, deti to berou jako jakékoliv jine slovo uplne normálne.....a taky psk nebudou ve škole za exoty, že ty vyrazy neznaji....ja jsem se dozvěděla o tom, že je pindik penis a ze existují třeba nejaka varlata apod. az v 7. tride v učebnici a to mi přijde fakt spatne......... x

lenya79
27. lis 2015

Omlouvám se za preklepy pisu z mobilu

caboonek
27. lis 2015

@lenya79 v záhlaví dotazu je pro hodně malé děti... Se školákem samozřejmě už budu mluvit na jeho úrovni...

Strana
z4