Je lepší budit dvouleté dítě kvůli dennímu spánku?
Zdravím, chtěla bych se zeptat jestli někdo budite ráno děti kolem 2 let kvůli režimu aby spaly přes den déle ? Dcera ráno vstává v 7 ale chtěla by přes den spát 1,5h což pak večer usíná strašně pozdě ☺️ Tak jestli je lepší ráno budit třeba o půl h o h dřív aby mohla spát přes den déle nebo ráno nechat vyspat a pak přes den budit, korigovat spaní přes den aby nechodila spát pozdě večer ☺️
Od dvou let odpoledne nespal.
Moje aktivni holky od 2 let nespaly vubec. Pak nastoupily do skolky a to byl mazec. Mami, spala jsem ve skolce. A to zaclo peklo na zemi. Jsem par let cekala na to krasny obdobi, kdy nastouoi do skoly 😀😀
Moje aktivni holky od 2 let nespaly vubec. Pak nastoupily do skolky a to byl mazec. Mami, spala jsem ve skolce. A to zaclo peklo na zemi. Jsem par let cekala na to krasny obdobi, kdy nastouoi do skoly 😀😀
@kakba můj syn ve školce nespí, ale když jsem viděla jak dlouho nechávaj učitelky děti spát, klidně i přes dvě hodiny 🙈 to bych pak večer nechtěla uspávat
@monivi2001 budívala jsem odpoledne, když náhodou spal dýl
Já jsem zastánce nechat to na dítěti. Pokud to jde samozřejmě. Spánek se bude ještě měnit. Nejsem holt příznivec umělého buzení jen kvůli přesnému režimu. navic to vůbec nemusí pomoct
Já jsem zastánce nechat to na dítěti. Pokud to jde samozřejmě. Spánek se bude ještě měnit. Nejsem holt příznivec umělého buzení jen kvůli přesnému režimu. navic to vůbec nemusí pomoct
@me_druhe_ja jo, zkousela jsem to. Hnedka jsem to zavrhla. Chodit spat s deckem o pulnoci s moji vytizenou praci fakt ne.
Dcera ve 2 letech už téměř nespala. Spíš jednou za čas, když byla unavená. Ve 3 nastoupila do školky a tam taky nespí.

@monivi2001 Každé dítě je jiné. My jsme najeli na systém, že okolo půl 1 šel do postele a spal nejdéle do 3. V půl 6.se koupal, najedl se a v cca 7 šel do postele. Vstával mezi 7. -9.ráno a nikdy jsme ho nebudili. Ráno si spal, jak potřeboval. Odpoledne ale nejdéle ve 3 vzhůru. Ve 2,5 letech si sám odboural odpolední spánek. V únoru měl 3 a stále jedeme stejný systém. Okolo 7.je už v posteli.