Herbalife, je to opravdu takový skvělý přivýdělek?

88jani
8. bře 2018

Ahoj holky, jsem na rodičáku a sháním přivýdělek, abych taky trošku přispěla do rodinného rozpočtu. Narazila jsem na ,,Herbalife”, kde slibují dost peněz, pokud se tomu budu věnovat a kdesi cosi. Chtěla bych se zeptat, zda máte některá zkušenosti s touto firmou a jestli je to opravdu takový skvělý přivýdělek jak říkají. Jsem dost skeptická vůči tomuto druhu práce, ale pokud by z toho nějaká káča padla... Díky za případné názory 🙂👍🏼

maii
8. bře 2018

@88jani Trh je Herbalifem (Avonem, Orfilamem, Mary Kay, atd.) uz davno presycen, v letadlech bohatstvi nehledej. Kazdym prodanym vyrobkem pomuzes HLAVNE tem nad sebou v letadle k obohaceni, ta provize pro tebe je minimalni. Jasne, ze ti reknou, ze to je super privydelek, kdyz jim pomuzes svou praci vydelat. Byl to super privydelek v roce 1990, kdyz jsi byla jednim z prvnich prodejcu a bylas dost drza cpat ty pilule atd. svym znamym a pak i neznamym. Pokud si najdes jakoukoli blbou brigadu, treba i na jedno odpoledne tydne, klidne i blby uklizeni nebo nekde v restauraci myt nadobi, tak je to 100x lepsi, jistejsi a ferovejsi nez multilevel.

88jani
autor
8. bře 2018

Hlavně chtějí vstupní poplatek 1600,- a každý měsíc 300,- za spravování webovek

maii
8. bře 2018

@88jani no tak to uz snad poznas sama, ze to smrdi, ne? A navic... vis, v cem to jako spociva, zejo? Otravovat znamy i neznamy s tim, ze jim chces vnutit predrazeny doplnky stravy. To uz davno vyslo z mody. Lidi si to jen tak nahodne od tebe z netu neobjednaji, rikam, trh je presycenej. Z Herbalifu a podobnych si lidi akorat delaji svandu, popr. si to novi prodejci kupujou pro sebe, protoze samozrejme to mas se slevou.

88jani
autor
8. bře 2018

No jasný, mě zajímalo, jestli to někdo zkusil hlavně 🙂

kafr
9. bře 2018

Já na VŠ dělala Avon, naštěstí tam nebyly žádné vstupní poplatky. Každopádně jak už tu padlo, trh je přesycen, nakonec jsem objednávala jen já a 2 kamarádky a měly jsme co dělat, abychom naplnily min. objednávku a neplatily poštovné...

jancabr
9. bře 2018

Pokud si tím sama nejsi jistá, raději to nedělej. Nebude tě to bavit a tím pádem toho ani tolik neprodáš aby z toho byl dobrý přivýdelek. Jak už psala @maii - trh je tímto poměrně přesycen.
Jinak já chvíli používala kosmetiku Herbalife a byla velmi spokojena. Ono to fakt funguje. Jen to stojí dost peněz. Teď používám Mary Kay.

dura175
9. bře 2018

@88jani Za prvé, platit za to, že můžeš pracovat??? Za druhé, sama jsem to nedělala, ale bydlela jsem na vš s holkou, co to dělala a bylo to fakt děsivý.
Registrací získáš automaticky slevu. Musíš si ty výrobky nakoupit a pak je za plnou cenu prodávat. Pokud nakoupíš větší množství naráz, získáváš ještě větší slevu. Co si pamatuju, tak bylo v řádu desítek tisíc korun a maximální sleva byla kolem 40 %. Chodíš na jejich prodejní semináře, kde ti vymývají mozek, abys mohla vymývat mozek naivním zákazníkům. Opravdu jsem se přesvědčila, že mi ta spolubydlící vyloženě lhala. V dnešní době se to IMHO nemůže uživit, protože podobných sraček je spousta a lidi už to znají. Jinak osobně se mi tento způsob prodeje těžce příčí.

maii
10. bře 2018

Mimochodem, kdo rika, ze to je super privydelek? Jooo uz vim, ti, co verbuji dalsi prodejce (“nechces to taky zkusit?”). Tak jasne. Jsem rada, ze se to tu nehemzi prodavackama z pyramid.

Pro vsecky: Zadna, zadna prace, u ktery se plati naky registracni poplatek a popripade ma minimalni limity na to, kolik ceho mas prodat/proklikat, neni ”skvely privydelek”. Jednoducha (nekvalifikovana) prace z domova, co by moc nedala zabrat a vynesla nejakych par litru, neexistuje. To by ji pak delali vsichni. Plneni obalek, skladani krabicek, skladani propisek,reklamy na aute, jjooo, zlaty casy, tohle uz se nenosi v ceskych koncinach, nikomu se to nevyplati. Nejblize snadne domaci praci je roznaseni letaku, uklizeni (panelaku), domaci prace, vypomoci v pohostinstvi a kanclech, ale tam je potreba ty lidi asi dopredu znat. Pak dalsi level je venovat se necemu, k cemu potrebuju vzdelani/zkusenosti/schopnosti (vyroba na zakazku, preklady, doucovani, virtualni asistentka, eshop), no a dalsi je pak venovat se na pidiuvazek necemu, co se da narocnosti srovnat s ”normalnim” zamestnanim.

tomikjoejoe
10. bře 2018

@88jani jeden můj blízký příbuzný dělá Herbalife a opravdu na tom nezbohatne, má to jako přivýdělek, ale v plusu je jen proto, že má pár stálých zákazníků. Já jsem od něj dostala jako dárek po porodu multivitamín pro ženy a abych řekla pravdu, výsledek jsem po třech měsících neviděla, GS mamamvit je mnohem lepší.

renatajaskovska
30. bře 2018

Vidím, že je tady řada zkeslených názorů ohledně Herbalife. Já si takto na RD přivydělávám už téměř rok, naše skupina pracuje z domova, ano, registrace se platí u nás 1490 kč, proto, že máme detailně propracovaný internetový systém, který práci velmi zjednodušuje. Nebudu nikomu mazat med kolem pusy, pracuju pravidelně 2 - 3 hodiny denně a opravdu se tomu věnuju, hodně mě to baví. Moje výdělky jsou nyní daleko vyšší než je moje rodičovská, ale jak píšu každá skupina pracuje jinak, z domova jich pracuje málo a navíc klienty nikde nenaháním, hlásí se sami a je jich spousta. Za sebe musím říct, že je to pro mě nejlepší a hlavně nejvýdělečnější práce z domova.

mimiveru
30. bře 2018

Herbalife a Oriflame dle mě upadaji, Avon se drží, Dedra je fajn, tu si objednáváme doma a nově Tiande, ale to je pěkně mastný a pro mě nevěrohodný....

lachtanice86
30. bře 2018

Herbalife jsem zkusila na sobě a výsledky jsem žádné neviděla a při představě někomu to nutit by mi bylo ze mne zle.

renatajaskovska
30. bře 2018

Jo a ta nejvyšší sleva je 50%, tu Vám v žádném jiném MLM nedají, není to zázrak výsledky lze vidět pouze s vyváženým jidelnickem a výživou F1. Píšu ze zkušenosti s vlastními klienty.

dura175
30. bře 2018

@renatajaskovska chápu, že je to o lidech a že ne všichni prodejci jsou svině. Každopádně pár MLM prodejců jsem zažila a zkušenosti jsou samé negativní. Jedna herbalife slečna mi tvrdila, že jedno “jídlo” stojí 25 Kč. A ejhle, když jsem vydělila cenu počtem porcí, najednou to bylo asi 3x tolik. Zajímavé, že. Že by slečna tolik neuměla počítat...? Dál mi její kolega tvrdil, že ona to tak dobře neumí, ať to raději koupím od něj. To byl ale hodný kolega, že? A takhle bych mohla pokračovat. Podle mě, tohle nedělá člověk se svědomím, ale pouze vyčůrané zmanipulované osoby.

renatajaskovska
30. bře 2018

@dura175 přesně tak, je to o lidech, bohužel ani 10 dobrých nenapravi jednoho špatného a těch, kteří chtějí pouze vydělat je bohužel hodně, záleží na koho natrefite.

dora13
30. bře 2018

Jakakoliv brigada, kde platis vstupni poplatek, smrdi. Vzdycky, to je zakladni pravidlo. Herbalife nebrat, znam par lidi, co do toho sli a vsem zustali oci pro plac.

alcar
30. bře 2018

To jeste fakt nekdo pouziva tuhle znacku? 😂

renatajaskovska
30. bře 2018

@alcar velká spousta lidí, kterým to pomáhá a jsou z toho nadšeni 🙂

letadylkokane
30. bře 2018

@renatajaskovska pardon, ale ja fakt musim... tak to je ta vase velka spousta lidi asi uplne mimo. Kupuji jen predrazeny smejd 🙂)

renatajaskovska
30. bře 2018

@letadylkokane viděla jste někdy výrobu produktů? Až kouknete, tak pak hodnoťte a všimla jste si složení produktů?

letadylkokane
30. bře 2018

@renatajaskovska ano, videla. Byla jssm kdysi na skoleni. Total vymejvarna... 😀

renatajaskovska
30. bře 2018

@letadylkokane Pochybuji, že by na školení zmiňovali jak se produkty vyrábějí. Kdysi na školení? To nezní moc věrohodně, dříve to bylo hlavně o tom vydělat, dnes záleží na tom, na jakou skupinu narazíte, my se klientům věnujeme, neříkám, že mi nejde o výdělek, ale to hlavní je člověku změnit život, a vidět jejich radost, pocit k nezaplacení a já chci pomoct co nejvíce lidem, především kvůli jejich zdravotnímu stavu.

monnn
30. bře 2018

taky přihodím,zkoušela jsem,měla jsem jejich výrobky a měla jsem užívat nějaké tabletky ,bylo mi po nich zle ,motala se mi hlava a když jsem je chtěla vrátit narazila jsem na negaci a i když garantují vrácení peněz do 30 dnů ,,,,,,nevrátila nic ,navíc mě pobavilo když slečna mě na schůzkách vážila a radila ,sama byla oplácaná ☹ ,za mě též špatná zkušenost

renatajaskovska
30. bře 2018

@monnn to jste bohužel narazila na špatnou osobu, peníze Vám měla vrátit, možná teprve začínala s tím, že sama zhubne

monnn
30. bře 2018

to nevím,jako začátečník asi byla ,jelikož jsme spolu mluvili občas i po telefonu nebo emailem,vím že pracovala pod nějakou paní,protože když jsem ji oznámila že na další schůzce ji vrátím tablety ,tak na další schůzce tam byli obě dvě a opravdu peníze nevrátila a snažila se mě přesvědčit že chyba v tabletách nebude ,takže další schůzka už neproběhla ,toť má zkušenost s touhle firmou

letadylkokane
30. bře 2018

@renatajaskovska ano, kdysi, cca pred 17 lety. Meli pobocku na Vaclavaku, tam jsem byla na docela dlouhem skoleni. Kamaradka me do toho natahla, ze pry fajn brigada... Haha 🙂)) Neco tak strasnyho jsem do te doby a od te doby nezazila. Chteli tenkrat nakup za 5000 Kc! Proste total ulet. Nicmene pokud vas to bavi, tak to delejte. Ale nedivte se, ze si o tom vsem leckdo mysli sve.

renatajaskovska
30. bře 2018

@letadylkokane Máte pravdu, takový nákup bych si na začátku ani nemohla dovolit, dřív se to hold dělalo úplně jinak, ráda bych změnila povědomí lidí, že se to zlepšilo, ale těch špatných poradců, kterým jde jen o zisk je pořád hodně a to jen tak sama nezmenim, ale budu se o to snažit. Vím, že díky těmto lidem, je ten náhled na firmu dost špatný a upřímně mě to štve.

letadylkokane
30. bře 2018

@renatajaskovska na jednu stranu vas plne chapu, ale mam pocit, ze jste jak don Qujichote... Bojujete s vetrnymi mlyny, povest HL je fakt mizerna.

alcar
30. bře 2018

@renatajaskovska jo, to je presne ta vymyvarna mozku...zmenime vam zivot a lidi se na to chytaj, jak kdyby je mel Herbalife spasit. Ale mela jsem kolegyni, ktera s tim drzela dietu, desne nadsena, zhubla a jak to prestala pit, tak sly kila zase nahoru...nic prekvapiveho. Pro me to je strasne predpotopni znacka, ale verim, ze svou klientelu si i v dnesni dobe jeste porad najde.

renatajaskovska
31. bře 2018

@alcar není to dieta, je to zdravý životní styl, pokud by měla kolegyně dobrého poradce a správně nastavený jídelníček již by nepribrala, je to trvalá změna. Ty produkty jsou velmi kvalitní. Na tom si zakládáme trvalá změna návyků bez jo-jo efektu.