icon

Mohu dávát půlročnímu dítěti piškoty?

terka2018
9. říj 2018

Holky jen tak pro zajímavost,

mam synka pul roku, davam mu bily jogurt selsky nebo Hollandia a na doporuceni mudr piskotky (obycejne, 2 piskoty tydne) Je to opravdz takovy problem? 😀 jedma maminka na fb mi rikala jaka je to hruza, s kamarádkou nam to prislo usmevne. Malej ji kruti, kureci, hovezi, teleci a ze by nezvládl 2 piskotky tydne, ikdyz je tam neco malo czkru navic? 😀 prijde mi ze nektre maminy uz z toho trochu šílí co jo a co ne a ten typ *biomatek* snad nejvice 😀

linee
11. říj 2018

Zeny jako uplne uprimne...kvuli piskotu si nadavat do hus,krav a slepic??? Ocividne problem neni ve strave nasich deti,ale v premysleni jejich matek....tady bych zacala

sticker
ai30
Odpověď byla odstraněná
ai30
Odpověď byla odstraněná
marketa11112
Odpověď byla odstraněná
mourovatakocka
Odpověď byla odstraněná
klea81
Odpověď byla odstraněná
marketa11112
Odpověď byla odstraněná
mourovatakocka
Odpověď byla odstraněná
ter
Odpověď byla odstraněná
alcar
11. říj 2018

@terka2018 Proč ne? Vždyť tam není nic nezdravého. Pár piškotů týdně mu neuškodí. Máš na to dobrý nadhled a to se v dnešní éře různých kokosových a datlových náhražek a matek, které “nikdy nikdy” cení. Drž se selského rozumu a zůstaň nad věcí. Máš palec nahoru. 👍👍👍👏😊

miba10
11. říj 2018

@betelgeuzz nemá absolutně cenu se s tebou o tom bavit. Ty máš pravdu a já mám klid 😂😂😂😂 hezký den

marketa11112
11. říj 2018

@ter mohu se zeptat, proc jste smazala mou posledni odpoved? Protoze tam jasne vysvetluji,ze presto,ze se zdravou stravou souhlasim, tak se stavim i za ty, co to nedodrzuji striktne? Ze vse nelze takto prehanet ?
Pripada mi,ze mazete jen nektere odpovedi, s nekterymi prispevky holt zrejme sympatizujete. Zadam vas tedy bud o smazani vsech prispevku,ktere zde nekoho urazi , nebo ty vymazane obnovte.

bayt
Odpověď byla odstraněná
alcar
11. říj 2018

@ter vymazala bych jeste dva prispevky...z 10:34 a 15:07, at to mas kompletni. 😉

mourovatakocka
11. říj 2018

@ter Teda nejsem si vědomá, že bych ve svém posledním příspěvku někoho urážela. Ano, bylo to už mimo původní téma, ale to se u diskuzí stává, nebo ne? Byly tu horší příspěvky, opravdu hanlivé, ale nevím, jestli mám chuť se tím tady probírat a dívat se, zda tu zůstaly.

betelgeuzz
11. říj 2018

@miba10 škoda, já chtěla slyšet tvůj názor. Ale je jednodušší druhého jen shodit a z diskuze utýct.

radka8888
11. říj 2018

@miba10 lepší je pro mladé z výživového a imunitního hlediska kojit bez debaty. Když nekojite je to smůla, ale svět se taky nezbori. Očekáváte respekt, tak neutocte.

sus3nka
11. říj 2018

Mám dcerku 6,5 měsíce, kojim a pomalu zkoušime příkrmy. Jsou super stránky kojeni.net kde je i tabulka vhodnosti potravin podle měsíců. Osobně já budu zavádět lepek až v 7 měsících a piškoty určitě ne. Je každého věc co dítěti dává a co ne. Jen mi pak příjde úsměvné, když pak maminky brečí, že jim dítě nechce jist nic jiného než sladkosti. Jinak zatím zkoušíme zeleninové/ovocné prikrmy na oběd a večer bezlepkové kaše.

miba10
11. říj 2018

@betelgeuzz tvé vyjádření nebylo o tom, že chceš slyšet názor. Dala si mi jasné najevo, že vím kulový o tom, co slečna chtěla nebo ne. Tudíž konverzace skončila.

miba10
11. říj 2018

@radka8888 v čem přesně vidíte útok? Nic utocneho jsem myslím nenapsala, ale pokud to tak berete tak pardon. Bylo to jen vyjádření názoru i když zřejmě ne zrovna dobrého

klea81
11. říj 2018

@dixi86 přesně, piškot není jídlo, to je bonbon 😉

alcar
11. říj 2018

@klea81 bonbon 😂

terka2018
autor
11. říj 2018

@alcar dekuji. Vsechno dle nejlepsiho vedomi a svedomi. 🙂

terka2018
autor
11. říj 2018

@klea81 jj asi jako kocka a pes 😀😊 vis co ale divne, ze kdyz se ma drzet dieta kvuli napr. strevnich potížích maji se jist piskoty apod., ale bonbóny jeste nikdo nedoporucil, tak mi to urcite to stejne nepřijde 😀😊

alcar
11. říj 2018

@terka2018 vsak babovka (stejne slozeni jako piskot) je prece bonbon! 😂

nafuka
11. říj 2018

Piškot není jídlo, ale pamlsek. Psí piškoty taky nejsou na zasycení, ale jako pamlsek, stejně jako lidské.🙂

terka2018
autor
11. říj 2018

@nafuka no a *pamlsek* podle tebe jidlo neni? 😀 jo a nejsou *pamlsky*jako *pamlsky*. Piskot a snikrska je uplne neco jineho.

sudylichozrout
11. říj 2018

@terka2018 Ahoj, nic si z toho tady nedělej a krm své dítko tím, co uznáš za vhodné. Pokud to nebude uherák, paštika či éčková šmakuláda, je to cajk 🙂 Pár piškotů tejdně fakt nemůže uškodit. To se tady jen strhla hádka dokonalých madam, které si myslí, že zblajzly šalamounovo... nicméně obě víme, že dokonalost neexistuje 🙂

alcar
11. říj 2018

@terka2018 ja treba davam piskoty jako jidlo...do jogurtu. Jeden kluk vazi v 18 mes. 8kg, potrebuju, aby nabral, tak piskoty proste vubec neresim.

nafuka
11. říj 2018

Tady jde ale o piškoty a ne tlamolep snikrsku. Píšu podle sebe. Svět nespasím to vím a dohadovat se nechci. Dneska jsem u kadeřnice viděla fakt obézního kluka, faldy mu doslova přetékaly z kalhot. Mohl chodit tak do 7. nebo 8. třídy a postavu jak tlustý chlap. Bylo mi ho chudáka líto. Měl kolem sebe regulérní záchranou vestu.

Strana