Mohu dávát půlročnímu dítěti piškoty?
Holky jen tak pro zajímavost,
mam synka pul roku, davam mu bily jogurt selsky nebo Hollandia a na doporuceni mudr piskotky (obycejne, 2 piskoty tydne) Je to opravdz takovy problem? 😀 jedma maminka na fb mi rikala jaka je to hruza, s kamarádkou nam to prislo usmevne. Malej ji kruti, kureci, hovezi, teleci a ze by nezvládl 2 piskotky tydne, ikdyz je tam neco malo czkru navic? 😀 prijde mi ze nektre maminy uz z toho trochu šílí co jo a co ne a ten typ *biomatek* snad nejvice 😀
@betelgeuzz nemá absolutně cenu se s tebou o tom bavit. Ty máš pravdu a já mám klid 😂😂😂😂 hezký den
@ter mohu se zeptat, proc jste smazala mou posledni odpoved? Protoze tam jasne vysvetluji,ze presto,ze se zdravou stravou souhlasim, tak se stavim i za ty, co to nedodrzuji striktne? Ze vse nelze takto prehanet ?
Pripada mi,ze mazete jen nektere odpovedi, s nekterymi prispevky holt zrejme sympatizujete. Zadam vas tedy bud o smazani vsech prispevku,ktere zde nekoho urazi , nebo ty vymazane obnovte.
@ter Teda nejsem si vědomá, že bych ve svém posledním příspěvku někoho urážela. Ano, bylo to už mimo původní téma, ale to se u diskuzí stává, nebo ne? Byly tu horší příspěvky, opravdu hanlivé, ale nevím, jestli mám chuť se tím tady probírat a dívat se, zda tu zůstaly.
@miba10 škoda, já chtěla slyšet tvůj názor. Ale je jednodušší druhého jen shodit a z diskuze utýct.
Mám dcerku 6,5 měsíce, kojim a pomalu zkoušime příkrmy. Jsou super stránky kojeni.net kde je i tabulka vhodnosti potravin podle měsíců. Osobně já budu zavádět lepek až v 7 měsících a piškoty určitě ne. Je každého věc co dítěti dává a co ne. Jen mi pak příjde úsměvné, když pak maminky brečí, že jim dítě nechce jist nic jiného než sladkosti. Jinak zatím zkoušíme zeleninové/ovocné prikrmy na oběd a večer bezlepkové kaše.
@betelgeuzz tvé vyjádření nebylo o tom, že chceš slyšet názor. Dala si mi jasné najevo, že vím kulový o tom, co slečna chtěla nebo ne. Tudíž konverzace skončila.
Piškot není jídlo, ale pamlsek. Psí piškoty taky nejsou na zasycení, ale jako pamlsek, stejně jako lidské.🙂
@terka2018 Ahoj, nic si z toho tady nedělej a krm své dítko tím, co uznáš za vhodné. Pokud to nebude uherák, paštika či éčková šmakuláda, je to cajk 🙂 Pár piškotů tejdně fakt nemůže uškodit. To se tady jen strhla hádka dokonalých madam, které si myslí, že zblajzly šalamounovo... nicméně obě víme, že dokonalost neexistuje 🙂
Tady jde ale o piškoty a ne tlamolep snikrsku. Píšu podle sebe. Svět nespasím to vím a dohadovat se nechci. Dneska jsem u kadeřnice viděla fakt obézního kluka, faldy mu doslova přetékaly z kalhot. Mohl chodit tak do 7. nebo 8. třídy a postavu jak tlustý chlap. Bylo mi ho chudáka líto. Měl kolem sebe regulérní záchranou vestu.

Zeny jako uplne uprimne...kvuli piskotu si nadavat do hus,krav a slepic??? Ocividne problem neni ve strave nasich deti,ale v premysleni jejich matek....tady bych zacala