Bolest jizvy po nástřihu hráze

atekram92
28. led 2018

Zdravím, chtěla jsem se zeptat těch, které rodily a při porodu jim byl udělán nástřih hráze. Jak dlouho vás jizva bolela? Jsem rok po porodu a jizvu občas ještě pořádně cítím.

pt1981
28. led 2018

Ahoj, ja jsem po porodu teprve 5 mesicu a bolesti obcas mam. Ne teda uz tak rezave a intenzivni. Taky me pri namaze boli stydka kost. Mudra na gynde mi rekla, ze je to naprosto normalni. Byla jsi na prohlidce a sverila ses?

hz
28. led 2018

Ahoj, jsem 3,5roku po porodu a taky obcas citim tahani jizvy.
vetsinou to je spatne(prilis hluboko) strizene ci spatne sesite. Kszdopadne se muze udelat plastila nastrihu hraze. uvazuji o ni..

barumat
28. led 2018

Ty jo, po šestinedělí už vůbec 😲 možná to je fakt špatně udělané, i když je jasné, že každý je jiný, jinak se hojí, vnímá bolest, atd...

karlajasmine
28. led 2018

Ty jo me uz zhruba 5 tydnu po porodu jizva bolet prestala a od te doby o ni vubec nevim, to me mrzi!!

handulkak
28. led 2018

@atekram92 Ahoj ja jsem rok a měsíc a jizva mě bolí porad. Někdy jen tahání. A před MS a první dny při mě bolí jako by byla prave sesita🤦‍♀️

odula
28. led 2018

hele po prvním šest neděl, po druhým šest let a po třetím vubec. se trochu obávám že záleží na šití. porad sr s gynekologem.

lucasice
20. čer 2019
Uživatel lucasice je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucasice.

Já měla spoustu stehů, naštěstí jsem si do porodnice vzala intimní mýdlo s dubovou kůrou, která mi fakt zachránilo zadek ale jsem cca 5měsíců po porodu a pořád to cítím.

cimon
23. čer 2020

6 měsíců od porodu jsem to intenzivně řešila na gynekologii pak i v nemocnici a doporučená masáž jizvy. Bolelo to jeste rok od porodu pak to pomalu prestavalo a po roce a půl dobrý.