Co to může být?

lucifux
6. zář 2022

Zdravím, asi tak 2-3 týdny zpět, jsem si myslela, že jsem nastydlá, nebo to aspoň tak vypadalo. Rýmu nemám, teplotu nemám, svaly ani klouby mě nebolí. Každý večer usínám s bolestí v krku a suchým, dráždivým až davivým kašlem. V noci mě to budí, nemůžu spát. Ale padne ráno a jako by nic. Vůbec nevím co by to mohlo být. Už jsem si dělala 3 covid testy, jsou negativní. Jediný co mi trochu pomůže, abych mohla v noci alespoň na chvilku zase usnout, je si sednout na 10 minut k inhalátoru. Fakt trpím, ale když byla nějaká nemocná, nastydlá, tak už bych měla být dávno fit, táhne se to už hrozně dlouho. Dělala jsem si dokonce na noc zábaly na krk, asi týden. Pak jsem usoudila, že je to zbytečný, protože při běžném nachlazení mě bolí většinou v krku max 1-2 dny, mám rýmu a kašel, ale který je 3dnech vlhký a normálně vykašlávám.
Prosím pomoc, poraďte....

lilian2111
6. zář 2022

Doporučila bych praktika a rtg plic

lencaa11
7. zář 2022

@lucifux lékař ,rengen atd

lucie0205
7. zář 2022

@lucifux Dobré ráno. Měla jsem úplně to samé, sucho, dušnost šílená, dávivá až do zvracení ale jen jak píšeš … v noci … bohužel nic nezabiralo a ještě mě to chytlo na začátku těhotenství.
Rtg Plic čisté, vše v pořádku.
MUDr. Se přiklonila - k postcovidovemu syndromu …
Jediné co mi pomohlo - Zodac - 1 tabletka 2 hodiny před spaním na zklidnění dýchacích cest. Beru tedy už dlouhodobě před spaním a mám klid.
Zodac je volně prodejný. Zkus koupit třeba zabere.
Po 3 tabletce klid, žádný kašel v noci … jediné co tak byl 2 měsíce klid a teď to mám zpět … takže opět Zodac
@lucifux

cilkat
7. zář 2022

Ověřila bych alergie... případně můžete být prostě citlivá na změnu vzdušné vlhkosti...

properjoey
7. zář 2022

Měla jsem něco podobného před lety, nezabiral ani kodein, rtg čistý, šla jsem na ORL a světe div se, v nose ( ne v krku) mi našli haemophilus, to na co máme děti očkují...dostala jsem ATB a bylo to v cajku, ale 6 týdnů jsem se trápila, než jsem se odhodlala jít na ORL