icon

Jaký je účinek třetí dávky proti Omikronu?

xvitko13
13. led 2022

Byla jsem na 2 dávkách kovid očkování, na druhé dávce jsem byla na konci července. Kovid jsem dosud neměla. Teď váham, zda jít na tu posilovací dávku, zda účinkuje proti omikronu. Jak to máte vy, co jste podstoupili již 2 dávky očkování? Jděte na tu posilovací? Díky za zkušenosti

ivya
13. led 2022

Jdu.

meyryen
13. led 2022

@xvitko13 v červenci jsem byla na 2., teď po Novém roce na 3...

bramarfi
13. led 2022

@xvitko13 Jdu.

sigyn
13. led 2022

Osobně bych počkala, na jaře mají přijít s novým typem vakcíny, který by měl být proti omikronu účinnější. Jinak na posilovací jsem zatím nebyla, protože v prosinci nás covid navštívil.

ireniq
13. led 2022

Jedine, kvuli cemu 3.davku zvazuju je, ze mi od unora "zcervena tecka" (tobe az na konci dubna, jestli dobre pocitam). Jinak se do toho nehrnu presne kvuli pochybnostem o ucinnosti proti omikronu, navic je ted dost pravdepodobny soubeh ockovani s treba bezpriznakovou nakazou... takze ted vyckavam a ocekavam nakazu omikronem ve formě rymy 😇

mamikry
13. led 2022

@xvitko13 Taky zvažuji. Mám dvě dávky + jsem prodělala covid, u kterého mi tři měsíce "tolerance" končí v půlce února. Nakonec ale nejspíš půjdu.

cuuza
13. led 2022

Nejdu, jedině pokud mi zčervena tečka(doufám, že ji dřív zruší)

sorboni30
13. led 2022

@xvitko13 muj muz byl dnes na treti davku.. ja cekam az porodim a taky pujdu na treti..první si ale ještě udelam protilatky, protoze jsem mela v listopadu covid. Tak budu cekat az mi trosku klesnou a pak si necham treti davku.. Kdyz uz jsme se do toho dali tak v tom jedeme dal.. 😉👍

katherine177
13. led 2022

@xvitko13 byla jsem v červenci na druhé ,v úterý na třetí

drep
13. led 2022

Mám všechny tři stejně jako zbytek mojí rodiny. 3. Dávku v září a budu trochu smutná, jestli se zkrátí platnost a já si v létě místo odpočinku po pekelných dvou covid letech budu sedět na chatě…

leniczka23
13. led 2022

Nejdu

malinkata
13. led 2022

Byla jsem v červenci na druhé a váhám, nechci na 3.
Zátim mám čas

te_reza
13. led 2022

Nejdu

martiniquest
13. led 2022

Na treti nejdu. Mela jsem pomerne vaznou reakci na druhou. A nema v mych ocich smysl ockovat se zastaralou ockovaci latkou. Jedina motivace by pro me bylo zcervenani tecky, ale dnes uz je tolik podniku, kam jit i bez ni, ze i tato motivace pozbyva smyslu. A pevne verim, ze nesmysl s teckou brzy skonci.

holkaokomodra
13. led 2022

@xvitko13 právě jsem ho prodělala po dvou letech poprvé, tak zatím není důvod jít ani na první dávku, možná až kvůli práci, ale to bude až za další dva roky

arevb
13. led 2022

@xvitko13 celý prosinec jsem pracovala na Covidove JIP, pohled na mladou ženskou ročník 1978, neockovanou, ve velmi špatném stavu mě ihned nakopl a šla jsem si pro třetí dávku