icon

Když kýchám, tak si cvrbnu - těhotná

lencis1vv
17. čer 2019

Ahojky holky, mám chvilku před porodem.... Stává se některé, že když si kychnete, že si ucrbnete?
Já teď kycham pořád a občas se mi to stává, je to dost nepříjemné.... 😔☺️😥

dofi86
17. čer 2019

Jo ;)

klarade
17. čer 2019

Jo 🤣🤟

jankol
17. čer 2019
Uživatel jankol je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od jankol.

@lencis1vv taky se mi to stávalo chodila jsem s intimkou ke konci pořád 😉

sudylichozrout
17. čer 2019

@lencis1vv Jo... A nejen pri kychani. Stacilo se vice zasmat, predklonit, poskocit... Proste skoro cokoliv. Chuderky intimky 😃

lencis1vv
autor
17. čer 2019

Čím to je? 🤷 To už tak bude pořád? 🙁

martaskaaa
17. čer 2019

Joo přesně to jsem taky měla, intimku jsem mela v podstate az do porodu 😂

leilinka1234
17. čer 2019

I pár měsíců po porodu :D

martinka_33
17. čer 2019

@lencis1vv To je pánevním dnem, se chystá k porodu tak se povoluje, nemusí to být pořád dá se to i po porodu posilovat

malenka3
17. čer 2019

No jéje, to je úplně normální a nejenom až na konci těhotenství 🙈, povolený pánevní dno a navíc tlak na močák, to přejde, sice ne hned po porodu, ale když budeš posilovat pánevní svalstvo, bude to zas ok.

lencis1vv
autor
17. čer 2019

Takže posilovat, posilovat 💪 děkuji 🏵️🌸🌺

lv
17. čer 2019

U obou, 14dní po porodu už vůbec

sister05
17. čer 2019

Pro pobavení: jsem 4r po operaci pánevního dna, neboť i přes cvičení se tyto potíže neupravily a byla jsem prutokac. Teď jsem 35tt, astmatik, operované pánevní dno znovu povolené...no, co se děje když kycham,kašlu, dítko dává hlavičky....mám nakoupeno x balíku Inko vložek 😂😂😂 Slibují, že za pár měsíců po porodu se to zase spraví. Sem zvědavá 😂😎 každopádně cvičení se u mně míjí účinkem, sem ráda když ty svaly vnímám aspoň x vteřin při sexu 😂😂😂😂

lencis1vv
autor
18. čer 2019

@sister05 no tyy jo 👀👍

marketa1218
18. čer 2019

No, já nemusím už ani kýchat, aby byl problém, když cítím potřebu na malou, tak mi stačí občas jenom vstát a ucvrknu si 😀 Jako je to otravný no, ale někdy to neudržím prostě a to jsem teprve na začátku třetího trimestru. 🙂 🙂