Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@meesha to vis, jak se do lesa vola,tak se z nej i ozyva...
Ve skole budou deti bez rousek,takze co budes delat?Budes davat diteti respirator?Je jasne,ze rousky nekde nejsou pro tebe spasa jak vidis a nakonec ti nic jineho nez ockovani nezbude 🤷🏻♀️
@marcicek84 uved mi jednu lez,kterou jsem v rozhovoru s tebou pouzila.
Takze rousky nechces vubec, pritom latkove ti jsou malo,papirove jsou drahe.....vypliva mi z toho jedine - je ti lito penez za drazsi bezpecne rousky, proto nechces pouzivat zadne. A kdyz je nechces pouzivat ty, nema/ nesmi je pouzivat nikdo. Mame s tebou drzet basu. Proc? Protoze to chces. Asi jsi zvykla,ze co vyrknes , to mas a to plati. A zde nekdo rozboduje za tebe.
Korona je nesmysl, chteji znicit ekonomiku. Tohle neni ani epidemie natoz pandemie 😂😂😂
@marcicek84 ty jsi fakt natvrdla . Mne tahle diskuze moc potesila. Vetsina lidi je ohleduplna a to je super. Diky vsem
@rosemary777 bohuzel to nekterym nevysvetlis
@meesha to je jak s cikany,ti tak spolehaji,ze jako mensina budou chraneni a nejsou ohleduplni,totez se deje ted u rizikovych,staveji se do role cikanu...jestli jsi schopna urcovat dle jedne diskuze na MK vetsiny,tak bys asi mela byt vedma 🤔 ale to poznas jiste brzy jaky ma vetsina nazor,jednou jsi to uz poznala,kdyz se zmirnilo to opatreni na rousky 🙂
@marketa11112 promin,ale uz jsem o tom psala o mnoho prispevku driv,zacyklujes se do toho a ja to nehodlam omilat,tak si to tam najdi a duchapritomne precti,pokud teda nemas problem s porozumenim psaneho textu... 😜
Mmch nemusis se mnou drzet basu, na co,at si kazdy dela co chce,kdo chce,at si nosi rousky ci respiratory a kdo ne,at nenosi a muze v klidu zit.Takze jde o tu indivudualni ochranu a zodpodednost sam za sebe,ne o spolehani na druhe a jejich omezovani...
@marcicek84 "Takze jde o tu indivudualni ochranu a zodpodednost sam za sebe,ne o spolehani na druhe a jejich omezovani..."
ALe tys to o prispevek vys poprela :D
Volne prelozeno: "hahaha, jen si nos respirator, stejne ti k nicemu nebude,protoze ja se omezovat nechci, trhni si nohou"
To je marny 🙈
No uz bych toho mela nechat, ale pro me to je jako zkoumat pochody nejakeho jineho zivocisneho druhu 😕
@marcicek84 A mimochodem, ono vubec nejde o me, tech lidi je hodne, mnozi jsou na tom mnohem hure, ja jsem ti jen chtela na nasem prikladu ukazat, ze ne vzdy je ta situace tak jednoznacna a jednoducha. Protoze chapu, ze kdo si to nevyzkousel, tak nemusi vsechno domyslet do dusledku. Mozna bych taky byla pomerne lehkovazna, kdyby pandemie prisla o dvacet let drive. Ber to jen jako podnet k zamysleni. Cus
@meesha kde jsem to poporela,ja ti polozila 2 dotazy,jak to teda budes resit a na ty jsi mi neodpovedela. 🤷🏻♀️ Netrpis nahodou bludy,to neni poprve co sis neco vymyslela a pak tomu verila...mozna to je dusledek dlouhodobeho noseni respiratoru a pak ze to nema neblahe ucinky na nase zdravi...🤦🏻♀️
@meesha aha uz rozumim,tebe vychoval komunismus,takze uz chapu,ty jsi na ty restrikce a zakazy zvykla a jeste je vyzadujes,neumis si poradit s vlastni svobodou,to bude asi ten hlavni problem,proc mi nemuzes prijit na jmeno,ja uz spadam do generace vychovane v demokracii a svobode a umim si s ni i poradit a proto je mi kolektivizace,narizovani a to stadni komunisticke mysleni cizi a ani je nevyzaduju a neprijde mi na tom nic divneho..
marcicek84 ups, tyhle urazky snad ani nebudu komentovat. (A ty se budes vysmivat dal, ze nevim co na to rict blablabla, to je mi jasne, ale na to kaslu)
Jen k tomu, ze jsem ti neodpovedela - odpovedela uz dvakrat - my se budeme chranit jak budeme moci, pokud se bude sirit virus co nejmene, tim mame vetsi sanci tim proplout. Vic delat fakt nemuzu.
@alcar ano vime a cteme,ale zrejme jen nekteri,ale je to jako s tim hrachem,bohuzek od steny ostatnich se ten hrach odrazi hodne daleko...a neudelas nic 🤔🤷🏻♀️🤦🏻♀️
@meesha to nejsou urazky,proste na me tve prispevky pusobi,tak se snazim najit logickou pricinu rozdilu...tva reakce mne samozrejme zajimala,ale i mlceni je odpoved...
Dekuji za odpoved,to ckovani je vsak stale ve hre,snad to nebude dalsi blamaz jako rousky a cely koronavirus...
@marcicek84 tebe fakt zajimalo, co ti reknu na to, ze jsem "obtizna jako cikan", "komunistů, "priznivec diktatury" a "milovnik restrikci"?

@meesha zajimave je,jak jsi kazde pripodobneni automaticky vztahnes na sebe,to bych chtela videt kde jsem ti napsla,ze napr. cituji " jsi obtizna jak cikan" Nicmene to neni prvni prekrouceni z tve strany,asi proto,abys mela duvod se citit jeste vic ublizena nez jsi,kdyz nekdo odmita dlouhodobe nosit rousku,no marne,tak ti peji pekny vecer 🙂

@marcicek84 Jsem to říkala, že s covidem vstáváš i usínáš (včera do půlnoci a ráno v šest hned znova), ty už to máš jako drogu. Máš potřebu se dohadovat a pro tebe bude nejhorší, když už tu zůstaneš jen sama a nikdo na tebe nebude reagovat. To se tu pak začneš hádat sama se sebou. A nejlepší je, jak vypravíš, že nemáš čas🙂. To je jasný, že ho nemáš, když celý den řešíš Covid na koňovi. A máš pravdu v tvém případě není rouška nic platná. Kup si kovový náhubek, protože ty spíš někoho porafeš než nakazíš. Taky hodně ušetříš, protože ta ti vydrží opravdu dlouho. Hlavně investuje do nějaké reprezentativní, abys s ní mohla i na jednání.
"Jde o tu obezřetnost a ohleduplnost, za to se ale na diskuzích sklízí výsměch, opravdu nevím, kam ta společnost upadla..." Pravila @marcicek84 v březnu. A to je asi tak vše, co se k tomu tady dá říct 😀
@marcicek84 ty jsi dobrej cvok. Vezmi si prasek na zklidneni,at ti nerupne cevka.
@alcar a co nove video s lekarem sedo,co ma nahradit prymulu? Ten rousky podporuje. To sem nevlozis ?
@marcicek84 netvrdila jsi nahodou,ze byl Madar vyhozen? Pravda je,ze cinnost ukoncil on sam. Jedna z tvych presnych informaci, ze?
@marketa11112 muzes klidne ty, nikdo ti nebrani. 😉
@marketa11112 a muzes tech “prorouskovych” videi a clanku od ceskych odborniku najit klidne vice. Rada si poctu. 🙂
@alcar nehledam,nahoda. Ale udivuje me ta hysterie. Je to docela zabavne.
@marketa11112 a co ja s tim 🤷♀️😃
@hojda vidim,ze s tou potrebou dohadovani nejsem sama,zamet si pred vlastnim prahem...😁A uplne je nejlepsi,jak si dovolis vubec nekomu rikat na co ma mit nebo nema mit cas,to uz je ulet nejvetsi a nechtela bys mi nahodou nalinkovat a nakazovat co muzu a co a ve jeste ve vymezenych casech? Jo to uz tady jednou bylo, jak se urcily nakulni hodiny pro duchodce. Necetla jsi nahodou moc odstinu sedi nebo pribeh sluzebnice???Se svymi sadomasochistickymi choutky ohledne kovovych nahubku bys mela navstivit sexuologa,on ti vysvetli,ze pokud jsi takto zamerena,ze noseni na verejnosti pro tebe neni vhodne a ze opravdu neni standard.To by clovek neveril co se ti lihne v hlave za hlouposti,jenom nad tim s usmevem kroutim hlavou,jakou mas potrebu jejich manifestace.
@marketa11112 az na to,ze jedina,ktera potrebuje prasek jsi ty sama,stve te,ze se nenecham tebou presvedcit o vasi demagogii a utopii ohledne jakesi domele covid pandemie,ohledne meho tvrzeni Madara si precti,samkzrejme,ze jsem uvedla obe varianty,ty vsak ctes jen co chces a oak se doma nad tim vztekas a tecou ti nervy...A mysillim,ze te nastvalo a nejet tebe,jak jsem vam rekla o tom ockovani,ani jedna o tom nechcete ani slyset a je vice nez jasne,ze s ockovaci latkou sarada covid konci,tskze si jeste uzij pul rok prikazu a zakazu a hladne se priprav na to,jak budes bojovat s narizenim ohledne treba i povonne proockovanosti rizikovych skupin,pak poznas co je delat neco s cim nesouhlasis a mozna ti i dojde smysl a ucel cele pandemie,ale bude uz pozde se vzpirat,aby k tomu nedoslo musis se vzeprit uz ted u rousek ale ty ro zjevne nechapes
@alcar to nema smysl ona bude rouskovat i doma na zachode a bohuzel hystericky reagovat na kazdeho kdo ji rekne,ze rousky proste dlouhodobe odmita,je to marny,je to marny,je to marny

@marcicek84 a neopisuj, vymysli si vlastni urazky :P