Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 Bože už přestaň, ztrapňuješ se tu víc a víc. Já si mám zamést před svým prahem? Já si ti dovolím říct, že bys neměla sedět celý den na koňovi? A ty to druhým nakazovat můžeš, že? Koukni co jsi napsala ty.....
@marcicek84 Zruš si nick a zkus to tu znova a líp, protože jako Marcicek84 si tu už neškrtneš. Já už ti ani nemusím psát odpovědi a jen ti kopírovat tvoje slova, která jsi tu už naplácala. Hlavně pak někoho osočuj, že tu kníká, když největší kníkalka jsi tu, protože máš problém si nasadit roušku na úřadech, v dopravě a u lékaře...... Nikde nevidím, žádné demonstrace a to zrušili roušku jen ve škole a u kadeřnice.....fakt divné, ne? A ani nevěřím, že to bylo na základě té nesmyslné petice, protože jí podepsalo opravdu málo lidí. To si jen Babiš dělá kampaň do voleb, aby on byl za toho hodného, který lidem ulevil a zrušil roušky ve školách, které ani hygiena nepožadovala, takže si zařídil, aby je tam nacpali a on je mohl pak s velkou fanfárou zrušit.
@hojda tobě asi brzy praskne cévka, co se tak rozčiluješ? Momentálně se tady ztrapňuješ ty, když vytrháváš věci z kontextu, kopíruješ nějaké staré příspěvky z kdoví jakých diskuzí, asi sudylichožrout nemá pusu a ty ji děláš garde... 😂 ale to se divím, že sem nedáš celý kontext, já jsem jsem ji napsala ve chvílí, kdy do diskuze psala co vše dělá, jak pracuje po nocích a že má k tomu 2 děti a spí jen 3-4 h denně a přesto na toho koně leze. Nevím o tom, že bych spala denně tak málo a místo spánku byla každý den na MK do půlnoci, to dělám vyjímečně, bohužel uvedená uživatelka byla ve všech diskuzích během posledního půl roku bez přestávek, každý den dnem i nocí a já jsem sem tam jen nahlédla, ale už mi to přišlo podezřelé že všude ona. Vidíš já 3 děti nemám, přestávky mám klidně po týdnech a vyskytuju se tady jen když mám čas (klidně týden v kuse a pak zas týden nic), pokud nevidíš rozdíl vs. být tady každý den neustále půl roku, tak je mi tě líto. Já myslím, že jsem sudylichožroutce celkem pomohla, ona ten výskyt docela utlumila, takže se nad tím zamyslela...možná to bude tím, že jim narodilo to 3. dítě, to uvidíme časem...Každopádně tys mi svůj zakazující příspěvek napsala, protože nejsi schopna udržet své nervy na uzdě, nevíš jak mě umlčet, prostě by bylo fajn aby pochopila, že mě neumlčíš a budeš se hold muset s mým názorem na koronu a roušky smířit. Ale že budeš procházet nějaké straší diskuze a hledat v tom texty, to ti muselo zabrat času, na to že ho nemáš, to už zavání nějakou obscesí na marcicka, hold jsi to nezvládla, i to se stává...
@hojda 😂😂😂 a co ještě bys mi chtěla přikázat, smazat nick, ahaaaa 😂😂😂, kopíruj si co chceš, zase všechno pěkně vytrženo z kontextu, zabij tím čas a ukaž nám naplno svou posedlost jedním nickem...a jestli si u tebe neškrtnu, to je mi tak volné, že se tady směju až se za břicho popadám, asi jsi čekala, že se z toho zhroutím. to víš, jsem marcicek84 a jsem jaká jsem, hold mám svoje názory a jiná už nebudu, buď se připoj k ostatním, kteří mě nedokáží vydýchat a jen trapně lajkují výpady na mou osobu, když se o to někdo pokusí, nebo ignoruj...ale to v tom afektu asi půjde těžko...termíny demonstrací ještě neproběhly, takže těžko teď dělat nějaké závěry...
@marcicek84 Věř mi, že tohle nedá žádnou práci najít. Ať vlezeš, kam vlezeš, tam je Marcicek84 se svým názorem, který buď v té samé diskuzi nebo v jiné popírá. A neboj mě nevytočíš, na to fakt nemáš. Je mi tě už líto, taková chudinka už to hodně dlouho nebyla.
@hojda práce to dá dost, to je hodně stará diskuze, skoro půl roku...každopádně nevím, že bych s někým musela dát takovou práci, abych hledala nějaké jeho názory a ještě je musela vytrhávat z kontextu, abych dokázala převléci svou lež a předložit ji za pravdu, to už je opravdu hardcore, až je mi tě líto a ta chudinka ublížená, jsi spíše ty, každá tvoje reakce tomu odpovídá... Tak zas někdy 😉 Jinak abys nemusela plevelit diskuzi a být mimo téma, jsem ti k dispozici v rámci SZ 🙂
@marcicek84 Zkus si vymyslet něco vlastního, už tu jen opakuješ, co ti píšou ostatní viz prasklá žilka, chudinka,....nebo nemáš ani na to?
@hojda to je jenom vam nastavene zrcadlo 😜
@ilonne 😂😂😂 ty uz fakt nevis co vymysle za blbost,vid...hrajes zakopova valku???vsak neboj,za tyden budes mit prace dost 😜
@marcicek84 vis co je sranda? Ja se tu nad tvyma prispevkama usmivam. Zadny plac , ani vztekani se nekona.
Rozdil mezi nama je veliky. Ja te totiz o nicem presvedcit nechci. Me je uplne jedno, co si myslis a co chces ci nechces. Pro me jsi virtulni silenec. Proste se jen bavim ve chvilich volna. Ale nejsi tu jedina, to zase ne.
Presvedcit okoli o ,,sve,, pravde, se snazis nekolik mesicu. Jsi takovy maly bycek. Ja ti to neberu,kazdy jsme nejaky,ze jo....
@marcicek84 Já mám práce dost pořád, nemám čas tady vysedavat dnem i nocí jako ty. Ale docela mě začínáš bavit, rozhodně jsi jak "čertík na perku" 😁😁😁😁😁.
@marketa11112 vidis tak to jsme na tom podobne,taky se tomu usmivam a bavim,jak se vztekate jak male decka a i tak kolem sebe kopete,jedna vedle druhe a nejvetsi sranda jsou ty prispevky,ze to je porad jedna a tataz garda co si to lajkujete,nikdo jiny...takze absolutne to nikomu zily netrha,spis je to k smichu...
@ilonne a uz ses smirila s tim,ze ve skolach nejsou povinne rousky?nebo jsi zase vztekem prskala??? 😁😁😁😁😁😁
@marcicek84 Já jsem se hlavně smirila s tím, že nad dospělým člověkem s chováním a myšlení malého děcka nezvitezis 😉. A že se chováš jako malé děcko, kterému nechce rodič koupit v obchodě vše, na co si ukáže, je vidět čím dál víc 😁😁😁😁😁.
@marcicek84 🙂. Zadne povinne ockovani nebude. Jdes do krajnosti. Navic nejsi schopna pochopit,ze velka cast z te rizikove skupiny,nesmi byt ockovana. A nebude.
@alcar tve chovani je take pres caru. Jo,kdyz se sejdou tva nevychovani spratci,tak pada jedna perla za druhou.
Rousku nosim jen tam,kde se nosit ma. Tedy ve zdravotnickem zarizeni. U nas je minimum nemocnych, pravdepodobnost nakazy minimalni. Snad to tak zustane. Nehledam problem,kde neni. Pokud se situace zhorsi,prizpusobim tomu sve chovani.
@marcicek84 zavolejte me,az nastavi zrcadlo. Jojo,krasna hlaska. 🙂
Hlavne ,ze ty mas stovky laiku. Ja se sem mrkla asi po mesici. Zajimalo me,zda ti jeste nekdo odpovida. Je to totiz velka zabava. Ono je uplne jedno,co si o cele situaci myslim ve skutecnosti. Ale pokud ti napisu,ze ,,opravdu chci nosit rousku,, tak jsi u stropu. Pochop uz konecne, proc ti lide pisou. Jsi vsem pro smich. Kazdy tu vi,ze pokud ti bude odporovat, chytnes se a bude o zabavu postarano.
@ilonne bohuzel jako male jsi urazena stale ty,vubec to neberes s nadhledem,nesneses jiny nazor ani odpor a jedine na co se zmuzes je cekat na to,kdyz na to marcicka muzes necim prisadit,i takove byly nektere deti ve skole,njn profesni deformace 😁😁😁😁
Tohle byla na úplném začátku tak zajímavá diskuze. Ještě lepší byla ta úplně původní, smazaná autorkou. Teďka sem zavítám po sto letech zas a to je teda přehled kvazinázorů, škoda, že neznám žádného psychiatra nebo psychologa, moc by mě zajímal názor nějakého odborníka. Ale zase, kdo jiný než vězeň na samotce by měl čas a kapacity tohle sledovat 🤔
@marketa11112 prosim te,vzdyt jsi to byla ty,zes psala,ze se nevi co bude za pul roku,takze jak s jistotou muzes tvrdit,ze nebude pro rizikove skuoiny ockoveni povinne,kdyz v TV na tiskovce bezel Vojtech a Razova a ti rikali,ze rousky nadobro sundame,az se proockuji rizikove skupiny...ale ver si cemu chces,za pul roku roku si rekneme...o te velke casti rizikovych jsem ti to jiz vyvratila neni to velka cast je to jen 200 tis. obyvatel cele CR a ne vsichni jsou v te rizikove skupine,tu ma tvorit 2 mil. osob v CR,k tomu ses vsak nevyjadrila,hned jsi zacala utocit,ja vim,ze strachu a mizna sis i uvedomila,ze pokud si nechame libit rousky,to narizene ockovani nejake skuoine,je jen posledni tresnicka na dortu nesvobody a cil cele pandemie,vc.ekonomickeho kolapsu...o neockovatelnosti velke casti rizikove skupiny to je z tve strany fabulace a od te doby jedes v osobni rovine,i kdyz to i predtim,kdyz jsem zavala psat o moznosti povinneho ockovani.Ja vim porad mi nemuzes zapomenou starou diskuzi,jsi tim stale poznamena a urazena a cekas kdyz by mi to mohla vratit. Jsem ti k dispozici v SZ,pokud mas tu potrebu pokracovat,jinak si asi uz my dve nemame co vice rict,pro me jsi rouskar silenec..jinak co se tyce tveho zevseobecnovani a podsouvani tveho nazoru a pouzivani mozneho cisla,slova my a vsichni,to je docela pruhledne,tohle delaji slabi jedinci,kteri mysli,ze takhle jim to doda na durazu a sile.No vase lajky jsou porad ti stejni co byli v diskuzich kolem rousek a skol,dale ve vsech koronavirovych diskuzich co jsem s nimi mela vymenu nazoru a neunesly to,ze prohraly,jine laiky navic jsem tam nevidela,takze ne,urcite to neberu vazne,zajimave je,ze me prispevky sem tam laikne i clovek mimo zname osoby z diskuzi s koronavirem,tak to me samozrejme potesi a je to dukazem toho,ze tve oznaceni my jsou opravdu prazdna slova a jen tve zbozne prani.Treba ted ses navezla i do @alcar,ktera nic takoveho sileneho nenapsala,jenom zde vyjadrila svuj nazir a ty nam tady chces kazat kdo jaky je???Vtip dne.
No takze popojedeme,pokud nemas nic ke koronaviru a chce pokracovat v osobni rovine,jsi mimo tema a opravdu mi muzes napsat SZ.
https://www.televizeseznam.cz/video/prostor-x/l... další rozhovor s chytrým člověkem
@marcicek84 poslechni si ho, mluví tam i o tobě 😀
@marulu zbytecne,jeho prace je narizovat a utahovat...😊
@marcicek84 takze 200000 nemocnych a neockovatelnych pro tebe neni nic? zadne cislo? tak proc resis, ze nejakou petici podepsalo 23000 lidi? to je pak co?
ani dnes nemas ockovani povinne - je spise povinne/ nepovinne. kdyz rodic nenaockuje dite, co se stane? krom toho, ze ho nevezme skolka, tak prakticky nic. takze co resis? strach mas asi ty, ze? co kdyby ti nekdo naridil ockovani a ty by jsi nemohla dat dite do skolky, pokud by jsi ho neoockovala? ver, ze ja si s takovou situaci narozdil od tebe umim poradit. 🙂
tak a ted k te zapomenute diskusi - nevim o jake mluvis. s tebou jsem diskutovala jen dvakrat. poprve me te bylo lito, kdyz ti vsichni nadavali, ze to s coronou prehanis, ze to nebude tak hrozne. zastala jsem se te. podruhe jsme DIsikutovali na tema rousky, ktere jsi najednou odsuzovala a nechtela je nosit - asi kvuli cene ci mozna make upu? to je celkem jedno proc. ale, ja narozdil od tebe uz ani presne nevim, co a jak jsme resili. modry konik je pro me jen odreagovani, chvilikovy odpocinek, legrace. neni to muj svet. tady se resi neco imaginarniho a opravdu jakousi diskusi po chvili vypoustim. sranda, ne?
a k laikum. nesleduji, kdo mi jaky prispevek oznaci. je to jeho osobni vec a nazor. asi te trochu stve, ze mas laiku mene? nebo o co jde? je ale pravda, ze tuhle diskusi moc lidi nesleduje, kazdy te uz ma asi dost . tak po tech mesicich sileni kolem covidu, te tu vsichni znaji. 🙂 lidi uz nebavis. priznam se, ze me jo. 🙂)
a u alcar nejde o nazor. ten at ma jaky chce. vlastne ani u tebe nejde o nazor. jde o to drze chovani, bez jakekoli pokory, o to neprijemne napadani lidi, urazeni a pod. ja narozdil od tebe , respektuji nazor jinych. nevadi mi, ze maji jiny. nejde vlastne o to, co rikas, ale jak to rikas. ale to ty proste nepochopis.
nevidim duvod, proc si s tebou psat sz. ROUSKAM ZDAR 🙂))!
@marcicek84 jak jsi na tuhle myšlenku přišla? Poslechni si to.
@marketa11112 ok,tak snad uz posledni vylev,ja tedy jen zbezne zareaguji a muzeme se snad konecne rozejit,pac uz to tu je s tebou nuda a to me pak neba...
Prosim te srovnavas spatne cisla 200 tis. vs. 1,8 mil. ostatnich ockovatelnych.
Me je jedno jestli budes nosit rousku nebo ne,vadi mi narizovani ostatnim a nuceni do toho,ja te do niceho nenutim,ty me ano resp. chces at je narod k tomuto nucen nuznymi narizenimi.
Vim,ze ses v te diskuzi strasne nastvala a urazila,jinak taky to mam jako odresgovani a tez vypoustim,osobne se me to ani nedotyka...je zajimave sledovat kolik lidi se nasere a neunese nazor druheho a bouchnou a tim to prohraji...
Laiky neresim ani me nezajimaji,ale schvalne,kdyz se o tom psalo tak jsem se koukla a ejhle porad ti co jsou necim nastvani a neztravili se mnou v minulosti nazorovy stret.
No to je otazka koho co bavi,ty mas statistiku navstevnosti tohoto tematu???Udivuje mne s jakou sebejistotou dokazes trvdit bludy,to je vec nevidana....
No tu drzost na sobe nikdo nevidi,to tak je,ale nemyskim,ze jsi tady od toho,abys vychovala dospele lidi,mela bys udrzovat urcity nadhled...
Tak zas nekdy 😜
@marulu vime snad kdo je jeho chlebodarce - hlavni narizovatel opatreni ministerstvo zdravotnictvi
@marulu Uf. Ze zásady si nepouštím videa a rozhovory z netu, ale smečka na hřišti, tak byl čas. Díky za odkaz, zajímavý pragmatický člověk. Snad ho to tam nesemele.
@marketa11112 hele, hod se do klidu. Dala jsem tu 4 odkazy (urcene tem, kteri stoji o to si je precist) a hned ses do me navezla. Asi te bavi rypat a vyvolavat hadky. To uz sem nesmi clovek nic dat? Najdi si na urazky nekoho jineho.

@werumka vytrzeno z kontextu pred pul rokem,kdy nikdo nevedel co bude a ano v te chvili kdy byl virus nejsilnejsi a opravdu ti lide v nemocnicich koncili to bylo ohleduplne,pak to vsak prestalo davat smysl,kor ted,kdyz skoro nikdo v nemocnici nekonci a virus slabne,tedy jestli sis toho stacila vsimout...ono nazory se meni i ve vlade,cela situace kolem covid se vyviji,stejne tak nazory,v souvislosti s tim mam i ja pravo svuj nazor prizpusobit situaci,porad mam za to,ze zijeme v demokraticke zemi...