icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
25. srp 2020

@alcar jenze ona to tady psala,ze ji tento zpusob komunikace bavi...mozna uz jsem ji vybila a zas bude od ni klid...😁

marulu
25. srp 2020

@marcicek84 michas jabka s hruskama....namestek ministra pro zdravotni péči bude, ne pro covid, na to tam je jiná skupina. Tak poslechla sis to?

alcar
25. srp 2020

@marcicek84 je nejaka nabrousena, ale mne je to fuk. Ja ctu hlavne nazory na fb, tam to podle me koresponduje s realitou. Tady je moc maly “vzorek” na objektivni nazor. 😃

marcicek84
25. srp 2020

@alcar asi tak,s temi nazory na fb mas pravdu,to by se zdejsi maminy divily,nektere ziji v obri bubline a nektere informace maji strach si k sobe pustit 😂

marcicek84
25. srp 2020

@marulu neposlechla,za prve to je starsi a pokud vim byl k tomu i clanek ten jsem zacla cist a po par dotazech jsem s usmevem prestala...

marulu
25. srp 2020

@marcicek84 starší??? Je to ze včera. 😀 ale jo chápu, je to moc náročné....je to totiž inteligentni člověk, který to má v hlavě srovnane a mluví rozumně, ale to ty slyšet nechceš.

marcicek84
25. srp 2020
marulu
25. srp 2020

@marcicek84 četla, jsem ochotná si přečíst i jiný názor 😀

matire
25. srp 2020

@marulu naštěstí ne, takže jsem překvapená, co to píšeš 🤭 Ale tak, asi jsi pochopila, jak jsem to myslela, že jo? 🙂

marketa11112
25. srp 2020

@marcicek84 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/pripad-ze-st...
ty nereagujes na dokazane lzi. vymyslis si hovadiny, lzes. za prve : nemam zdani, proc bych mela byt nejakym zpusobem urazena - nepamatuji si zadnu tvou urazku z minulosti. to, ze jsi krivak, ale dokazujes kazdym svym textem. ty vse vis, ja zapomela 🙂). pane boze, ty jsi tak sebestredny clovek.
me srovnani cisel je jasne . 200000 lidi pro tebe neznamena nic, 23000 podpisu na caru papiru , je pro tebe hromada podpisu (a to nemluvime o tom, ze nekteri lide se podepsali na kazdou ze ctyr petici). 🙂
@alcar ja reagovala na tvou odpoved, mirenou na mou adresu. moc dobre vis, o kterou slo.

marketa11112
25. srp 2020

@alcar 🙂. jsi jediny privrzenec marcinek84. ja chapu, vas nazor. ale to vase chovani k lidem. jste se sesli. pokud neumis nazyvam lidi jmenem a neumis s nimi mluvit zprima, co jsi?
@marcicek84 chapu, ze vam vadi, kdyz jde nekdo proti vam. ale pochopte, nejde o vas nazor na danou vec. i kdybych mela nazor zcela odlisny nebo naopak stejny, nezalezi na tom. jde o vase nechutne chovani k lidem. holt doba je zla, internet anonymni a prostor pro magory obrovsky.

marketa11112
25. srp 2020

@marcicek84 mudr jan hnizdil patri ocividne do nejake sekty 🙂.

marulu
25. srp 2020

@marketa11112 hnízdil se zabývá celostni a psychosomatickou medicínou, takže to o něm dost vypovídá 😀

alcar
25. srp 2020

@marketa11112 myslis tu, ze co ja mam delat s tim, co ty si myslis a jak ty to vnimas? Teda jestli te pobourilo i tohleto, tak fakt s tebou nemam o cem “zprima” mluvit. Mela jsi potrebu hned rypat na muj prispevek, kde jsem dala odkazy. Vubec jsem nepochopila tuhle tvoji potrebu. Jini ji nemeli. 😁🤷‍♀️ Jako “privrzenec” Marci se necitim. Jen mame na tuhle problematiku dlouhodobe stejny nazor. To se taky nesmi? 😅

alcar
25. srp 2020

@marketa11112 “ale to vase chovani k lidem. jste se sesli. pokud neumis nazyvam lidi jmenem a neumis s nimi mluvit zprima, co jsi?”
Tenhle text ale absolutne vubec nechapu. 😂 Muzes mi, prosim, srozumitelne vysvetlit, co tim myslis? Jake chovani k lidem? Jake nazyvani lidi jmenem? Mam te tady oslovovat Markéto nebo jak to myslis? Mluvit zprima v diskuzi mam, prosim, jak? 😃

marcicek84
26. srp 2020

@marketa11112 jezisi ty porad jeste pokracujes??? Jak jsem ti psala,neobtezuj ostatni,jestli mas neustale potrebu osobne utocit,lupni si prasek a pis do SZ,nechapu,ze nekdo je stale jak male dite a porad hraje na nejake privrzence,paneboze za co 🤦🏻‍♀️ Ja jsem tady sama za sebe jako kazdy a ano pokud ma nekdo nazor se kterym souhlasim,tak s nim souhlasim a pokud ne,tak ne,to znamena,ze se klidne s tebou potkam v tomto tema na jine strane barikady,ale pokud bude jine tema,kde mam nazor stejne nemam problem souhlasit.Bohuzel jsou zde zcela bezne zeny urazlive a nektere uz nesouhlasi z principu,ze to napise marcicek,to je fakt detinske...hele me to s tebou 2 dny bavilo te drazdit a nejen tebe,protoze bylo videt,ze se mnozi neumite drzet nad veci,ale uz me to proste nebavi,jak se rika v nejlepsim je treba prestat,tak se hod do klidu a zacni diskutovat na urovni,vim,ze to umis.Mozna mas nejaky osobni problem,ci nerozumis psanemu textu,protoze srovanas veci mimo a porad se vracis k vecem, o kterych jsme uz nekolikrat psala,nebudu to psat stale dokola,najdi si to a pak prosim te zase zalez do diry a usni covidovym spakem a nech uz toto tema zit. 🤦🏻‍♀️Na zaver se laskave smir s tim,ze mam na svuj nazor pravo,stejne jako alcar a kdokoli jiny.Nikdo ti rousky nebere,nos si co chce,ale necekej,ze budu kvyvat a dodrzovat kazdou kravinu,se kterou nesouhlasim...

marcicek84
26. srp 2020

@alcar no jestli to ma cenu...kdo ma rousku celodenne, tak je jasne,ze mu to pak nemysli,protoze mozek neni okyslicovan jak ma...🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

marcicek84
26. srp 2020

@marulu ale covid je treba resit z celostniho pohledu,pokud rousky na lidske zdrsvi maji neblahy vliv,pokud karanteny maji neblahy vliv na lidskou psychiku,pokud zde stale nenaplnujeme znaky epidemie,proc to vlastne nekomu narizujeme???Nejdriv se rikalo,ze aby nebyly preplnene nemocnice,ted uz jsem zaslechla aby stihalo hygienici,oni nam lzou a prekrucuji jak se jim to hodi,meni se to a prizpusobuje jak pohadka pro male nesvepravne deti...a hodne lidi jim to basti,bohuzel...

marcicek84
26. srp 2020

https://www.reflex.cz/clanek/prostor-x/102591/p...
Už jste četly? Píšou o povinném očkování, už to začíná...a hlavně říká, že jsou skupiny, pro které by mělo být povinné každopádně (ano, to určitě rizikové skupiny, těžko donutí dostatek lidí z celého národa se nechat proočkovat).

marcicek84
26. srp 2020

Někteří by se na to video měla podívat povinně, tam se říká i těch rouškách, že mají být kvalitní, ne hadérky a že se mají měnit a říká to pan profesor Válek...A ano smysl roušky mají, pokud se nosí správně, ale ne takové to naše české nošení, matlání na to, nevhodné domáčí materiály, to fakt raději nic a přesně proto s těmi rouškami nesouhlasím. A ještě, že k tomu tady rouškařky nabádaly, no asi by se nad tím svým nošením měly zamyslet. No jako opravdu to je velmi chytrý člověk, pod některé věci bych se podepsala...

marcicek84
26. srp 2020

a pak kdo tady siri konspirace...🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

marketa11112
Autor odpověď smazal
marketa11112
26. srp 2020

@alcar ach jo. Nepochopila jsi to. S odkazy to nema nic spolecneho. Jde o prispevky typu : ona to nepochopi, s ni se nema cenu bavit a pod. To ti prijde jako slusne chovani ? Mluv zprima se mnou a ne o me s nekym jinym na zdi. Je to ubohe. Znovu opakuji,nejde o to,jaky mas nazor na danou vec.

@marcicek84 ,
@alcar
A damy, v dane diskusi se muze vyjadrit kazdy,kdo to uzna za vhodne. Ani jedna z vas nema narok urcovat kdo,kdy a co sem napise. I kdybych psala o tom, co jsem mela vcera k veceri,je to jen ma vec. Smula.

@marcicek84 neknikej zase. Ja vim,vsichni ti ublizuji. Smir se s tim,ze lide maji rozdilne nazory. Ten tvuj zdaleka nemusi byt ten nejlepsi. Ja vim,ze si to myslis. Mas to holt tezke.
Smir se i s tema rouskama. Sama jsi psala,ze rousku nenosis tak , jak mas. Tak to muzes pak jen tezko vycitat jinym.
Ja chapu, proc mas s rouskou problem. Cetla jsem toho dost o tom,proc a jak nosit/ nenosit. Ale proste neberu rousku v nemocnici ci mhd jako zniceni me svobody. Beru to spis jako pomoc slabym, ohleduplnost k nemocnym...
Povinneho ockovani se nebojim.

marketa11112
26. srp 2020

@marcicek84 vis jakou skupinu lidi by chteli ockovat? Fakt myslis,ze nemocne babicky apod.? Myslim, ze ne. Pujde hlavne o zdravotniky, vojaky, uredniky...proste o ty, co zajistuji chod statu.

marcicek84
26. srp 2020

@marketa11112 koukni na video,uz maji i plan,duchodci povinne,bavi se tam o rizikovych skupinach,je to na konci videa...a jinak jsi ted presne udelala jeden velky kniiiik,to ze to popiras,neznamena,ze se to neplanuje,oni to planuji a jelikoz pro cele obyvatestvo CR nebude,tak budou muset duchodci a rizikove skupiny,od unora to ma zacit...dale se uz hod do klidu...jak vidis uz s tebou nikdo moc diskutovat nechce...

marketa11112
26. srp 2020

@marcicek84 klidek. Klidek. Povinneho ockovami se nebojim. Ty jo. A knikas. O sto sest.

alcar
26. srp 2020

@marketa11112 v dane diskusi se muze vyjadrit kazdy, kdo to uzna za vhodne. Ty nemas narok urcovat kdo, kdy a co sem napise. I kdybych psala o tom, co jsem mela vcera k veceri, je to jen ma vec. Smula. Tak asi tady tim bych ti odpovedela. 😁

marketa11112
26. srp 2020

@alcar 🙂). No vidis. Konecne jsi napsala neco rozumneho. Vlastne ,,opsala,,.

Strana