icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
28. srp 2020

@marketa11112 ale v teto diskuzi je ten vyvoj obratu videt kdy a proc,takze zas tak silene to nebylo,nastal protoze jsem.se zacala ptat a odpovedi z vlady byly vagni a nejasne,jen blazen by pak veril na nejakou pandemii,bych se musela zblaznit a mozek splachnout do zachodu...

alcar
28. srp 2020

@marcicek84 ja myslim, ze to zkusi uz klidne pristi rok. Vubec by me neprekvapilo, kdyby byli schopni si upravovat i statistiky, aby lidi vydesili... kdyz pujdem do extremu.

marcicek84
28. srp 2020

@hojda tak si porid bryle a projdi si odkazy a uz tady neobtezuj

puhelin
28. srp 2020

@alcar Myslela jsem, ze tabory do toho spadaji taky. Zatim mam predskolkove dite, tak jsem to zjistovala jen letmo. Takze jen lyzaky a skoly v prirode smi prijmout jen ockovane dite (myslim tim za soucasnych pravidel - hexa a mmr)?

marcicek84
28. srp 2020

@alcar to je moc brzo,uz ted maji hodne odpurcu,uz to projeli,zkusi aplikaci povinne vakciny na mensich a slabsich skupinach
Me to nestve,dcera nez bude chtit nekam sama bude uz pubos,me samotnou takove akce nebavily,spis tam jezdit moc nebude chtit nebo to necim prebijem,ale aby toto byla motivace na ockovani ani nahodou...

alcar
28. srp 2020

@puhelin ja prave nevim. Nektere tabory to ocko mozna chteji. To fakt nevim. A u skoly v prirode a lyzaku je to vazano asi na tu skolu. I kdyz tam taky prece neni ocko povinne, ne? Jezis, ja fakt nevim. 🙈😅

marketka_m
28. srp 2020

samozrejme ze nejde o to aby vse jelo za rok..ono za 10 let si nikdo nespoji koronavirus a rok 2020 s rokem 2030..jenom strach vyvolany v roce 2020 bude dobry zakladem pro rok 2030...kdyz mi ujede mozek uplne tak si rikam abychom tady nemeli cipy pod kuzi..duvod?!trasovani..rychla karantena..atd atd..mazec.

puhelin
28. srp 2020

@marketka_m Myslela jsem to tak, ze pokud by ockovani proti covidu nedokazali prosadit, udelali by treba z neho povinne, ktere pokud neni splneno, detem je odepreny lyzak apod. Coz povazuju za formu vydirani. Deti by prosily, ze na lyzak jet chteji a rodice by vymekli a naockovali.

marcicek84
28. srp 2020

@puhelin to je slaby argument...spis aby mel kdo se tech lyzaku ucastnit,kdyz to bude podminka a splni to mensina

puhelin
28. srp 2020

@alcar Myslim, ze je to odvisle od poctu dni, kdy jsou deti spolu pres noc. Snad bylo i mozne se z toho vyvleknout, pokud se pobyt detem prerusil, na jednu noc dite odjelo domu a zase se dalsi den na ten pobyt vratilo.

marketa11112
28. srp 2020

@marketka_m i

@alcar Otazku jsem psala pri cteni zprav o tri stranky vpred. Pomalicku docitam. Muj cas je drahy a travim ho i jinak,nez ctenim diskusi na mk.

A presto si myslim,ze ocko povinne nebude. Lide by si to nenechali libit a stali v ulicich. Vlada by padla. Proste si myslim, ze tohle moc dobre vedi. Mozna to zkusi naznacit a pri vlne nevole z toho sejde.

marketka_m
28. srp 2020

@puhelin jj chapu..prrsne takto to chapu i ja..vicemene kdyz tak vezmes tak i ted forma vydirani funguje ve skolkach ohledne ockovani..nejaka maminka je proti ockovani ma 3letaka a chce do prace tak ji ho nevezmou

alcar
28. srp 2020

@marcicek84 ty jo, nechtela bych byt v te “prvni skupine”, kterou budou ockovat. Takovi trochu pokusni kralici. 🙈😕

A jinak pockej, az ti dcera prijde ze skoly domu a bude chtit jet na lyzak, protoze vsichni spoluzaci pojedou. 😃

marketka_m
28. srp 2020

@alcar jo..vystihlas to..protote vsichni chteji..a ted jako rodic mas rozhodnout..ne fuj..nezmenime tema?;)

marcicek84
28. srp 2020

@alcar vzdycky prebiju,tim si jsem jista a jeste zlanarim pratele a jejich deti a budeme mit vlastni lyzak a lepsi 😜

marketka_m
28. srp 2020

@marcicek84 hele fandim..aby zlanarila pratele..akorat se obavam ze ti pratele budou mit driv naockovane deti nez se nadechnes

alcar
28. srp 2020

@marcicek84 😁 no jen aby to tak pak nakonec nedopadlo. Ze si budou rodice kvuli absenci covid ocka poradat pro decka lyzaky sami. 🤔

marcicek84
28. srp 2020

@alcar jinak povinne ockovani se bude tykat jedine rizikovych,vic neuhraji,maji spatnecrozdage karty,no to ockovani,to bude takovy pokus a populacni studie

marcicek84
28. srp 2020

@marketka_m nemyslim,mame par principielnich neockovacu 😜 my ockovali zaklad a s odklady

alcar
28. srp 2020

@marketka_m jako mam z toho husinu. Konspirace mi vibrujou s mozkem. 😂

marcicek84
28. srp 2020

@marketka_m jeste si myslim,kdyz jsme u tech konspiracek,ze ockovani ma za cil omezit plodnost a nezadouci ucinky se projevi po 10-20 letech jak deti dospeji nebo ze budou mit zeny problem otehotnet

marketka_m
28. srp 2020

@marcicek84 no kezbychom za 10 let rekli je to fajn ze covid byla jeno ekonomicka krize..horsi jak rekneme..je smutne ze covid byl hra na ockovani a zisk ockovacich center

marketka_m
28. srp 2020

@marcicek84 to uz jsme tady jednou resili..od te doby jsem uz nenarazila na clanek o plodnosti/covidu

marketka_m
28. srp 2020

konspirace je u mne=jina moznost...jine reseni..jine vyuzleni;)takze zase to neni tak spatne tema

alcar
28. srp 2020

@marcicek84 ale jsem si celkem jista, ze Češi do toho fakt pujdou velmi tezko dobrovolne. Uz ted se ukazuje nase natura, ktera je proste jina, jak u ostatnich zemi. My pujdeme i v tomto proti proudu. Zase budeme nezodpovedni vyvrhelove. 😅 U nas bude ta proockovanost hodne mizerna. I kdyz...kdo vi... 🤷‍♀️🤔

marcicek84
28. srp 2020

@alcar vsak ano,proto to povinne ockovani covid zduvodni a nastavi pro rizikove skupiny,jina moznost neni,aby to byli schopni i svetove obhajit...z toho neni jine cesty ven...

marketka_m
28. srp 2020

@alcar hele ja tak nejak nesouhlasim..jakto ze pri vyhlaseni rousek lide neremcali ale zacali sit?!pokud by cesi byli takovi jak pises..tak zadne rousky nesijou a jdou stavkovat...takze bych si nebyla tak jista..staci vyvolat strach a poslouchamr celkem slusnr

alcar
28. srp 2020

@marcicek84 ale tu neplodnost a covid ocko uz stejne nikdo za tech par desitek let nedokaze dat do spojitosti.

marcicek84
28. srp 2020

@alcar prave,proto to bude cil

marketka_m
28. srp 2020

@alcar presne ...a o to.jde..my nikdy nedokazrme spojit covid 2020 a huragan 2025...kecam blbosti ale je to tak..hovno pozname..nespojime si to...a z druhe stran, i kdybychom si to spojili..co z toho?! nic.bude to jiny rok,jina situace..

Strana