Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 tech provokaterek je tady opravdu vice. A jak se clovek konecne ozve, tak to nemuzou damy rozdychat. Avsak, to neni muj problem. 🙂
@hojda zeptej se ji sama. 🙂 Myslim, ze zrovna ona ti verejne neprizna, ze to musi byt krajne neprijemne, kdyz o ni nekdo napise, ze je labilni (ano, bylo to tam receno kulantneji, ale podstata byla presne takovato), protoze se nesmirila se smrti dcery. Boha jeho, uz to tu fakt nebudu resit. To se fakt nehodi.
@marcicek84 Nepíšeš, ale překládáš je do tvé řeči😉 a já s tím tvým překladem nesouhlasím, protože mění smysl mého postoje.
@alcar právě, ono se nesmí vrtnou do nich, ale ony chtějí vrtat do každého...
@hojda vidíš, já zase nesouhlasím s překlady mých příspěvků do řeči jiných, na základě toho tady na mě pořádáte hon, jako na nějakou čarodějnici, takže nejlíp kdyby každý začal sám u sebe... a když ignoruju, je zle, když se ohradím, je zle, když podobně odpovím, je zle, jediné co mám velkým bratrem povoleno je mlčet, ale to fakt nebudu, tu hru si hrejte jinde a s někým jiným... 🙂
@puhelin Když si zakládáš účet na MK, tak souhlasíš, že mezi uživatelkami si tykáme. Což je pro komunikaci jednodušší. Většinou se tady ale objevuje takový nešvar, že když někdo někoho namíchne, tak si začnou mezi sebou vykat - což je vlastně v diskuzích úplně paradoxně známka pohrdání. Zvláštní, že? 🙂
@marcicek84 Já jsem se pouze vyjádřila k tomu, že příspěvek puhelin byl od alcar špatně pochopen.
@marcicek84 To piste @alcar Stacilo, aby na to nereagovala, kdyz nebyl duvod. Ja to napsala, babanci mi to potvrdila a alcar se do me pustila. Me z toho nevinte.
@werumka Puhelin ale vyka nekterym tady od zacatku, to jsem si vsimla. Ja jsem pred nekolika stranami vykala babanci, jeji pribeh znam z jine diskuze a tam jsem ji taky vykala jelikoz ma uz vnoucata a vim, ze je vekove jinde, prislo mi to jako slusnost i tady na webu... Asi jsem stara skola 😀 A to dalsi, co se tady pak objevilo po tech prispevcich, to necham bez odezvy.
@jelenice_zavodnice Jojo, to je pravda, taky mám tendence vykat, když vím, že je ten člověk generačně jinde 🙂 Spíš si vždycky všímám toho, že se začne kolektivně vykat ve chvíli, kdy přijde konflikt. Taková známka toho: "dělám si od tebe odstup, jsi pro mě cizí člověk..."
@werumka tak tak, nejdříve mi touto uživatelkou bylo tykáno, teď vyká, význam je zřejmý...
@marcicek84 Hon na čarodějnici? Tak zkus být v diskuzích trošku příjemnější, přestaň být rejpavá, ukřivděná a zlomyslná a uvidíš ten rozdíl.
@hojda to, ale musí být takové obě strany... myslím, že ti nepřísluší tady hodnotit druhé, ty taky nejsi zrovna zářný příklad mírumilovnosti...
@marcicek84 Jenže já to nezačala, psala jsem si s markete111112 a ty jsi po mě vystartovala s 😜. Komunikuješ takhle s každým a pak se divíš.... Schválně jsem hned na začátku koukala i do jiných diskuzí, jestli třeba pro tebe ta corona není extrémně citlivé téma a jinde diskutuješ normálně, ale ne, všude je to stejné.
@hojda a co jsem tam napsala tak popudlivého? vyjádřila jsem svůj názor, slušně... taktéž sis mohla odpustit tu další lež
prosím tě, už toho nech, jsi strašně ublížená, že máme jiný názor, téma je dané, tak buď k tomu něco máš, nebo ne a zase jsi přišla děla zle...
@marcicek84 Slušně? Prosím tě a jakou emoci, dle tebe představuje ta uvedená emoji?
@marcicek84 Nevím o jaké lži mluvíš.
@hojda nezlob se na mě, ale mrknutí oka, neznamená nic neslušného, mrknutí oka, je mrknutí oka, já nevím jak to někdo může brát, že někdo na někoho startuje mrkajícím smajlíkem, na konci je úsměv, aby bylo jasné,že příspěvek je myšlen v dobrém...bohužel se to asi s tvým chápáním nepotkalo..
@marcicek84 Proč děláš hloupou? Vyplazený jazyk je taky ok, ale přesně to vystihuje tvoji povahu.
@hojda o těch dalších diskuzích mimo koronu, škoda, žes tady nevykopírovala příspěvky, kde mám i přes 20 lajků...takže lži si do kapsy dál a prosím tě, už mě neobtěžuj svými bolískami a špatným pochopením nějakého smajíka, tohle je fakt úlet, napsat někomu, že něco odstartoval mrkajícím smajlíkem, tos musela mít jedině své dny, protože jinak fakt nechápu...
@marcicek84 A lajk znamená co? To je měřítko slušnosti, nebo čeho? Takže když napíšu, že jsi ..... (vymysli si dle sebe) a olajkuje to 20 lidí, tak se chovám naprosto v pořádku?
@hojda dívej, mám na mobilu v oblíbených mrkající smajík s vyplazeným jazykem, používá to kde kdo, já ve veškeré konverzaci na chatu s přáteli, nikdy mě to neurazilo ani nikoho dalšího, ty už fakt nevíš na co to nahrát, že jsem to začala já, to je marné, odstartoval to mrkající smajlík, že měl vyplazený jazyk, panebože za co, to je horší jak na základce, prosím tě naposledy, jsi off topic, tak tě poprosím, abys přestala svými špatnými dedukcemi plevelit tuto diskuzi, jsem ti plně k dispozici v SZ
Já ale nemluvím o příspěvcích,že někomu napíšu že je ........., mluvím o příspěvcích na téma, kde vyjádřím svůj názor. Špatně hledáš, nebo spíš, nechceš najít, dala sis mě do škatulky čarodějnice a už se podle toho chováš, opět na mě pořádáš hon, takže SZ, díky.
@hojda
@marcicek84 Děvčata, ale myslím, že to už stačilo, zahlcujete tu naprosto zbytečně diskuzi osobními invektivami, vyřiďte si to po IP, chcete-li, ale zde zakopejte válečnou sekeru a buďte k věci! 😉
@ninive211 já bych ráda...ale nepotkává se to... četla jsi o tom Švédsku? jak dlouho to tam trvalo, cca 4 měsíce a teď mají celkem pohodu...mají opatření, ale mírné...a každý tam dodržuje odstup a jde to i bez roušek...
@marcicek84 Nj, jenže tu máš jeden problém - cesky člověk, není švédský člověk. Český člověk totiž není ochoten akceptovat žádné opatření, vše ho omezuje a řídit se tím nebude..... Disciplina nula....

@hojda já za tebe tvé příspěvky nepíšu, prezentuješ se tak tady sama 🙈🙉🙊