icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
20. zář 2020

@hojda aha, už sis ho smazala, tak ho mám hledat? aha, tak to jo, zkoušej na někoho jiného

hojda
20. zář 2020

@marcicek84 Ukaž mi, kde jsem to smazala? Zase lžeš!

hojda
20. zář 2020

@marcicek84 Btw. ona je to vlastně jen rýmička, tak na tu ta roušku fungovat bude, ne?😉

marcicek84
20. zář 2020

@hojda na rymicku rouska,ty uz mas dobrou rouskovou obscesi...

hojda
20. zář 2020

@marcicek84 Ukaž, kde jsem smazala, že nemáš lajky? Příspěvěk nejde po x-dnech editovat, pouze ho můžeš vymazat. Takže, kde jsem to vymazala? To tvrdíš ty, že dcera neměla rýmičku, protože všechny děti kolem měly roušku.

hojda
20. zář 2020

@werumka U té eroušky si myslím, že by tam měla být nějaká pozitivní motivace k tomu, aby jí lidé používali, aby z toho měli nějakou výhodu.

mourovatakocka
20. zář 2020

Před časem jsem přišla na zajímavou strategii přežití. Čtu si jen některé příspěvky a nemusím přemýšlet, jestli to někdo myslí fakt vážně. Občas si přečtu i fanatické příspěvky a teď zjišťuju, že jsme se přesunuly do soutěže krásy a hledáme nejvíc olajkovanou uživatelku. Wow. Tak to chce asi zase pauzu.

werumka
20. zář 2020

@mourovatakocka Chceš lajk? Na dobrou noc? 😀

werumka
20. zář 2020

@hojda Právě... Kdyby tím byly podmíněné třeba společenské akce, sportovní, kulturní... Tak by to najednou zvedlo zájem 🙂 jsem.si jistá, že jen kvůli hokeji tady u nás by přibylo pěkných pár tisíc registraci 😀

mourovatakocka
20. zář 2020

@werumka 😂 Hele já ti nevím 🤔 Obávám se, že ke kvalitnímu spánku by mi nepomohl 😂

marcicek84
20. zář 2020

@hojda to byla otazka na tebe,ja diskuze neprohledavam,ale tve motivy by tomu nasvedcovaly,ze by to tak mohlo byt... nicmene ty pises o ryme,sama jsi psala,ze pri ryme neni 38 tak na nevim ale zrejme uz nevis co pises...a kolik tedy prispevek tech laiku mel,proc se vyhybas odpovedi,nehodi se do kramu,protoze by vyslo z toho,ze trn democniky a zly marcicek zas tak zly a mimo nebude,jne ma jiny nazor,cti
https://zivotvcesku.cz/manzel-virolozky-pekove-...

hojda
20. zář 2020

@werumka Ono by možná stačilo, kdyby dal stát nějaká data zdarma k té eroušce. To by bylo zájemců🙂.

hojda
20. zář 2020

@marcicek84 Lajky tu fakt nikoho nezajímají, jen tebe, ty to vytahuješ už po několikáté a ještě se hádáš sama se sebou jestli lajky máš nebo ne..... Tak neposledy, tvoje lajky mě fakt nezajímají a nevím proč bych ti tedy měla psát, že jich máš málo. Smíř se s tím.

hojda
20. zář 2020

@werumka Nebo další možnost, zdravotní pojišťovny mají programy výhod pro své pojištěnce, tak tam třeba zařadit nějakou výhodu, pokud budou aktivně používat eroušku, nebo možná sbírat nějaké body + slevy, na to Češi taky slyší🙂.

pratensis
20. zář 2020

@marcicek84 "ano, moje dcera nosila štít (to jsem zde před pár stranami psala), ostatní děti měly většinou roušky, byly i menší skupiny než obvykle, děti se nemísily, každopádně tím, že ostatní nosily roušky, tak je jasné, že ty bacily se tam nekoncetrovaly a tím pádem moje dcera byla 2,5 měsíce zdravá,"
A japato, když rouška je úplně k ničemu?

hojda
20. zář 2020

@marcicek84 Tak to tu vlastně máme covid kvůli tobě, protože ty mu věnuješ extrémní pozornost od začátku😉.

hojda
20. zář 2020

@pratensis No ty to ještě nevíš, na Covid rouška nefunguje a ostatní nemoci ano. Tak nám aspoň odpadl ten problém, že lékaři nebudou vědět, kdo má covid a kdo chřipku.

werumka
20. zář 2020

@mourovatakocka to je fakt, na kvalitní spánek staci dve decky cerveneho 😀

pratensis
20. zář 2020

@hojda Zareagovala jsem dřív, než jsem pokračovala v dočítání diskuze. Teď už jsem úplně v obraze. 🤣

marcicek84
20. zář 2020

@pratensis tak naposledy rouska ten virus zpoamli jen z poloviny,neochrani ne pred nim,takze zde je ucinny jen respirator,vzhledem vnakazlivosti viru a chbejici imunitni rekaci je to 50:50 mit ci nemit rousku.Ke stitum a rouskam ve skolkach,opet to nebyly jedina opatreni ve skolce,exitoval k tomu i hygienicky manual,casto se vetrLo,chodilo ven,desinfikovaly vsude ruce,detem se i merila teplota,byly male skupinky,tskze lokud neco rousky zachytily a neco vypustily byly dalsi opatreni,diky kterym to vyslo do prazdna.pokud nekdo mysli,ze ho jen spadj noseni rousek tak je mimo,ale jedine je fakt imunktu ti to naboura dost.

pratensis
20. zář 2020

@marcicek84 Děkuji za tvůj čas, já už jsem dočetla diskuzi. Jako odreagování dobré, místy jsem se i pobavila.

marcicek84
20. zář 2020

@hojda ja tuto diskuzi nezalozila ,takze vedle,jako ten nepovedeny sled tvych vystizku,ale musela jsi u toho sedet dlouho,kvuli nejakemu marcickovi a ani se to nakonec moc nepovedlo 😂 dobre ti tak 🥳

marcicek84
20. zář 2020

@pratensis jo,jste s hojdou na stejne urovni,takze se dalo cekat,ze se budes bavit stejnymi bludy

pratensis
20. zář 2020

@marcicek84 Hlavně klid. 🤣

hojda
20. zář 2020

@marcicek84 Ne bohužel tě zklamu, je to otázka pár sekund to najít🙂.

marcicek84
20. zář 2020

Otazka do pranice,co nam ten Babis chce zitra rict? Asi to o jeho reginaci nebude 🤔
Co bude ve hre
Nouzovy stav?
Zavreni skol?
Prosba za rousky a at to berem vazne?

hojda
20. zář 2020

@pratensis Já to chápu tak, že když se ve školce dodržují ta levná základní opatření, tak to funguje výborně. Jak to chápeš ty?

marcicek84
20. zář 2020

@hojda bohuzel tomu by uveril jen blazen...zkus to vykladat nekomu jinemu 😋

pratensis
20. zář 2020

@hojda Člověče, já už z toho nevím, čí jsem. 😂

kamino
20. zář 2020

@marcicek84 Věřím, že to bude promluvení do duše, aby si lidé vzpomněli na březen a duben a zase to začali brát vážně - je jasný, že teď je nedodržování 3R ( roušky, ruce rozestupy ) spíš politický postoj a bez respektování těchto pravidel budeme brzy v evropské izolaci. To je můj tip.

Strana