Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@kamino tez si myslim,ze bude apelovat,ale ja myslim,ze to bude akorat kontraproduktivni,lidi ho maji plne zuby uz
@marcicek84 Tak to jsem ráda, že mi věříš😉
https://www.podnikatel.cz/clanky/omezili-hospod... a to maji taky pravdu,plosne to asi treba nebylo
@marcicek84 Si nepamatuješ, že nejsem z Prahy? Bohnice jsou v Praze😉
@hojda ja vim,ty tam dojizdis metrem z toho Stredoceskeho kraje,proto ses tak vyhybala odpovedi 😋 tak ted uz tomu rozumim...pekne to vsech o zapadlo,ale ani za ambulantni lecbu se nemusis stydet...
@marcicek84 Ne metro do středočeského kraje nejezdí, někdy přijeď a já tě provedu🙂.
@hojda pssst, @marcicek84 totiž neví, že v Bohnicích je super kavárna! Kdyby to věděla, zajede si tam taky! 😁😁
@marcicek84 Tak jestli máš v Bohnicích někoho z rodiny, tak mu spíš zavolej, tady si to nepřečte😔.
@hojda 😂😂😂 tak to napis na ministerstvo zdravotnictvi,ale jako mezi chudymi co na to nemaji by se to chytit mohlo,to jako ne ze ne 👍👍👍 Bou a tu kavarnu si holky uzijte 😜
@werumka spis jen jedno R,rousku uz by nikdo nezvladl nasadit 😂
@marcicek84 teď jsem to chtěla napsat 😀
@hojda správně. A ty největší drzaci na celou zimu! 💪😁
@marcicek84 Napsala jsem to někomu jinému.
Ted jsem se fakt pobavila. Tady to zase zilo. 🙂)).
Zdar rouskam ve skolce, kdyz tedy funguji jen nekdy, a presne si vybiraji,ktery vir zadrzi a ktery ne. Holky sikovne, ty nase doma site latkovky. Miluji pohadky.
@marketa11112 no ono demonstrovat ucinnkot rousek prave na prikladu skolkovych deti je taky poradna hloupost,kdyz i Prymula tvrdi,ze pripadne predani nakazy covidem u menskch deti trva dlouho a proto omezuji az II.stupen a dale.Takze si dej latkovku na pusu s 50 procentnin ucinnosti a tvar se,ze jsi chranena,asi to tak nekterym staci,psychologicky efekt nede vse.
@marcicek84 Já myslím,že to byla reakce na Hřiba,který tvrdil.,že se budou zavírat stŕední školy. Jenže tlachal. A vysokoškolákům to zase tak nevadí.To vyšumělo.
Tak Vojtěch už toho má dost a odstupuje...https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/adam-vojtech...
Tak do ve vezme po něm? Prymula nebo Havlíček? Možná se toho ujme nakonec sám velký Babiš....

@hojda Ale jinak jsme na stejné úrovni, takže nápodobně.