icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

ilonne
28. zář 2020

@marcicek84 S tebou už si ničit nervy nehodlám. Starej se o sebe,, pomůžeš tím především sama sobě.

marcicek84
28. zář 2020

@ilonne ja ti nepsala,ozvala ses na muj prispevek sama,nemusela jsi...kdyz nechces,tak na me nereaguj a pomuzes tim svemu dusevnimu zdravi,na pocuchany nervy je nejlepsi klid 🙂

ninive211
28. zář 2020

@hojda Ad větrání ve třídě, zrovna nedávno jsem se bavila se známou -učitelkou Aj na ZŠ (učí 1.i 2.stupeň) a prý se u nich o přestávkách z bezpečnostních důvodů NESMÍ větrat s oknem dokořán (co kdyby jim náhodou z toho okna někdo vypad), takže ustanovit "vetraci sluzbu" je sci-fi. A že prý spousta těch dětí roušky fakt blbě snáší, nesoustředí se, jedna holka že prý seděla na hodině s kyblem před sebou, že se ji z toho motá hlava a je jí zle(a zkus vyvratit, ze si třeba nevymýšlí...)

hojda
28. zář 2020

@ninive211 Jasně to chápu, tak musí větrat o hodinách a služba by to třeba jen připomínala, aby se na to nezapomínalo.

hojda
28. zář 2020

@ilonne Viděla jsi Deník malého poseroutky ten díl s neviditelným Guptou? 😉

ilonne
28. zář 2020

@hojda Neviděla, ani nečetla 😁

marulu
28. zář 2020

Teď koukám, že jsem omylem odpověděla @llluckaaa místo @hojda. Sorry holky 😀.

ilonne
28. zář 2020

@hojda Vlastně jsem četla jen jeden díl, společně s jedním z žáků. Čtení ho nebavilo, tak jsem mu zavedla "společný deník". Četli jsme tu knihu oba a psali k ji své postřehy do "společného deníku". Moc mě zrovna takhle knížka nebavila 😉.

llluckaaa
28. zář 2020

@marulu nemusíš se omlouvat, myslím, že jsme si to obě přebraly správně 😉

ilonne
Autor odpověď smazal
marcicek84
28. zář 2020

@ninive211 no v tech skolach je to hyenismus,meli jim do vyuky povolit stity,stejne se potkavaji ty decka mimo skolu a bez rousek

puhelin
28. zář 2020

@ninive211 Potvrzuju. Deti se hur soustredi, spatne se jim dycha.

shaun40
28. zář 2020

@puhelin Je to šaškárna myslím si že covid má dost času na HV a TV nakazit deti.Za 45 min.toho stihne až až.Postráda to logiku.

marketka_m
28. zář 2020

@ilonne s tim poctem deti..to jako kdybys sla do kina s deckama tak jdou dva ucitele?to je blbost ne?u nas je prvacku 30..na vylet jdou dva ucitele..ale nekde na prochazku a tak?to je divne ne

marcicek84
28. zář 2020

@shaun40 ale Prymula uz tu hudebku a telak chce zatrhnout

hojda
28. zář 2020

@marketka_m Ano, musí dva, platí to i ve školce.

shaun40
28. zář 2020

@marcicek84 No to je mu platné moji synové se stýkají se spolužáky každy den po škole jezdí spolu na kolobezky a na fotbalák.Mu asi nedošlo že deti a hlavne puberťáci bez kámošu nebudou.

ilonne
28. zář 2020

@marketka_m učitelka a buď asistentka, pokud ve třídě je nebo vychovatelka SD. Blbost to není.

hojda
28. zář 2020

@shaun40 On je rozdíl jestli se s někým stýkáš v uzavřeném prostoru nebo venku.

marcicek84
28. zář 2020

@shaun40 jj, a pak si clovek rika,proc si tem detem nicit v tech rouskach celodenne zdravi...deti odsupy neudrzuji,takze je to uplne jedno,po skole se i navstevuji,maji volnocasove aktivity,takze je to jen velke divadlo...

shaun40
28. zář 2020

@hojda Chodí k sobé do bytu dnes jsou taky u kámoše ponevadž prší .Včera byli kluci u nás taky pršelo snžíme se normálne žít.Nechodíme podzemním bunkrem já i deti jsme společenské tipy tak udržujeme sociálni vazby z lidmi.Ja mám teda vetši strach z rakoviny corona je mi u zadele.

marcicek84
28. zář 2020

@puhelin a myslis si,ze to je opravdu tak nutne v tom ty deti mit celou vyuku,nez aby mely aspon pri vyuce stity,kdyz sedi v lavici na miste,kdyz jak sama uvadis hur se soustredi a spatne se jim dycha?

shaun40
28. zář 2020

@marcicek84 Ano divadlo to je ten správný víraz.Přesne tak.

shaun40
28. zář 2020

@marcicek84 Já si myslím že učitele z rouškami nesouhlasí.Jsou to vzdelaní lidé a uvedomuji si tu zbytečnost rouškoakce u deti.

marcicek84
28. zář 2020

@shaun40 to nedokazu posoudit,jsou pripady,kdy netoleruji rousky pod nosem a pak ti co to neresi,kazdopade soucasne nastaveni je teatralni peklo...

ninive211
28. zář 2020

@shaun40 HV a TV docasne zrusit. Nema smysl a logiku, aby se nosily ve fyzice, chemii a biologii a pak titíž žáci se budou bez roušky potkávat v hodinách, které jsou napak pro šíření viru rizikové (zpěv)

anehap
28. zář 2020

@marcicek84 ale děje se to - opravdu záleží na učitelích, moje dcera chodí od začátku září se třídou každou velkou přestávku běhat ven, i větrání během vyučování paní učitelka řeší dost. Od kamarádky, která má dceru na jiné škole vím, že i u nich to tak funguje. Opravdu vidím, že se učitelé snaží, jen ty to pořád nevidíš - jestli to nebude tím, že žádné dítě ve škole nemáš...zato informace máš, jako by jsi byla přímo v centru dění....

marcicek84
28. zář 2020

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/vetsi... ahaaaa,takze ono to plati co jsem tady vkladala,ted jsme u toho,ze jak i u nas oravil Prymula, ty rousky jsou jen do doby nez bude ockovani a ejhle v USA uz se to zase bude posouvat dal??? a jak to asi bude u nas...a presne tak prichazime o svobody...divalo pro hloupe lidicky pokracuje...

anehap
28. zář 2020

@marulu přesně jako u nás, větrání řeší dost😉

Strana