Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@blondynka400 xichtmetr🙂 tím se měřilo jako velikost masky potřebuješ🙂. A hádej co bylo pro mimina?
@hojda aha, tak to si vůbec nemapatuji.... To myslím, u nás ani nebylo. Já měla vždy svojí 3 s chobotem 😀
Pro mimina netuším.
@blondynka400 Pro mimina byly takové obrovské vaky, které měly nějaké filtry.
@hojda tak to vůbec nevím. To ve škole nebylo 🙂
https://www.echo24.cz/a/Sme5h/advokat-cerny-zal... a helemese zaloba i na rousky,to v nouzovem stavu budou predelavat opatreni,si mysleli,ze to jde jen tak...🙊🙈🙉
Aspon nekteri lide v tomto state jeste zbyli,aby chranili nase zakladni prava a tezce nabyte svobody...at si opatreni udelaji, ale dle zakona a na omezenou dobu,nouzovy stav nejde mit vecne,takze si budeme jisti,ze to zase pomine a skonci...protoze za chvili timto nelegalnim tempem bude v opatreni o ochrane verejneho,treba odebirani ditete,kdyz nebude radne ockovano,to pak na to mohli navlect cokoli,ze jo...
@marcicek84 Kde kupuješ tak dobrej matroš? 😂
něco pro všechny, kteří brečí, že musí nosit roušku... (je dostupné i bez přihlášení na facebook). https://www.facebook.com/unlp.sk/photos/a.33322...[0]=AZV3zwCeuGesGQDh0W0TCWV25Pi5hkzsIgou-8LfFiYtehxHQIEfpxz0EiMRraRnVS-UrNCgBqbZRi88fjqFWaboAmj-VTL5loaCKNTynXNuKekU9pONrthq2VyI5P1kkb-N6ez0NMBH8t0bCK7HTPlDKJhdBhnk2mjaO3_ewWjMwGPeAj3scnrKzLMjQK9wuvHT6-bQH_y3WsEferZqxu7p8603dm9-vyNbxlcNMYIGV5W4TzHpmDfqZa820baqraihRtz0olvicxSAhltbYKHR&__tn__=%2CO%2CP-R
jsem lékařka, pracuji na operačním sále, dny, které strávím v práci, mám roušku nasazenou většinu pracovní doby - i v době před covidem... plno lidí pracuje celé dny v roušce/respirátoru (a asi se teď směje tomu fňukání) a přijde jim to normální. roušky chrání hlavně naše pacienty, v současné době chrání ty se sníženou imunitou, staré lidi atp. - vážně tento malý ústupek, jako rouška na obličeji, za zdraví ostatních nestojí? nebo alespoň za to, abychom zachránili ekonomiku a nemusely se rušit všechny hromadné aktivity (divadla, sport, zavírání restaurací...), protože bez roušek jsou tyto aktivity mnohem rizikovější? svobodu nejvíc bere to, že někdo vypne mozek a papouškuje nesmysly, co si přečetl na internetu (ať už z vlastní hlouposti nebo ze strachu, že mu bude někdo něco nařizovat nebo věří hoaxu ohledně ničení zdraví).
@blondynka400 čistilo se vatou namocenou do lihu, aspoň co si pamatuju 😀, otrit na začátku a na konci před uložením zase 😄
@hojda ten clanek v reflexu prevzaty z divokeho kacera byl od markety 🙉🙈🙊
@teri_92 chirurgickoou rousku kazdy opravdu nenosi,obvykle jde o doma spichly hadr,ktery navic lide pri prodychani nemeni,takze pak ztraci ucinek,nesmysly papuskuje ten,ktery ma klapky na ocich a nezajima se o pripady,kde k poskozeni zdravi zjevne uz doslo...
@marcicek84 vsak ano. Opet nechapes?
Ty v zivote asi moc legrace nezazijes,vid.
@marketa11112 spis jsi to ted nepochopila ty,odvolavas se na legraci a s nadhledem nic neberes,to je pak marny...🙏🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Už jsem tady psala o 1993 epidemii ve Švédsku, kdy za měsíc zemřelo víc lidí než v dubnu 2020. Tak tady česká historická sonda https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/nejvetsi-epi...
Koukám, že v MS měli s opatřeními problémy už tenkrát, tak to bude asi nějaký místní folklór😂
Děti ze základních a středních škol tak čekaly tři týdny volna. To však vyvolalo u části rodičů velkou vlnu nevole. „Někteří rodiče i učitelé na severu Moravy a ve Slezsku mají výhrady k tomu, že byly chřipkové prázdniny vyhlášeny v celé republice. Mnohé tamní školy už totiž měly kvůli chřipce zrušenou výuku v minulých dnech a delší volno nepovažují za nutné. Obávají se o prospěch dětí,“ psal dobový tisk.
„Například interní oddělení Městské nemocnice v Ostravě-Fifejdách je v dnešních dnech tak přeplněné pacienty, že dva až tři nově hospitalizovaní musí vždy jednu noc přečkat na provizorních lehátkách,“ informoval dobový tisk.
@marcicek84 Dlouhodobé požívání drog ničí zdraví a mozek.
@hojda tak uz je radeji neber,ju? 😉
@odula Mohla bych poprosit o vyjadreni k tomuto podcastu? Je pravda, co se v nem rika?
https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hcG...
@marulu to byl fakt jenom líh? Já si pamatuji, že mi to děsně smrdělo 😀
@teri_92 Za mě respekt každému, kdo si zvolí takové náročné povolání. Pevné nervy a hodně zdraví 🍀

@hojda ono by to asi uz bylo i dost zpuchrele...se obavam 😀