Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marketka_m kazda nemocnice si to rozhoduje sama. A jde to z jejich rozpoctu.
Dokonce poridili pristroj, ze ktereho je vysledek do hodiny. A tusim, ze treba porodnice u prijmu k porodu si nechava delat prednostne.
Ja si tez myslim,ze to netestovani uz je mozne jen max. v zelenych regionech v oranzovych to naridily nemocnicim khsky
Tak budou ty TV a hudebky venku a asi zruší všechny kroužky příští týden, družina fungovat bude.
@marcicek84 Nevím, no, tohle s tím švagrem bylo v Brně a to je oranžový už déle...a netestovalo se. Taky by mě zajímalo, zda je to standard postup anebo jen někdo něco "zanedbal".
@alcar co vim, tak FN netestuji, info mám dobré, ve 2 z nich pracují členové rodiny a rozhodně to nejsou zelené regiony. Některé nemocnice to mohou mít jako interní nařízení, to jo, ale určitě to není plošné nařízení. A zrovna před chvílí mluvil v tv reditel FN Královské Vinohrady a říkal, že mají 5 takových případů, že se u pacientů hospitalizovanych s jinou diagnózou objevily příznaky a po otestování byli covid +. Kdyby se testovali všichni plošně, to by teprve bylo případů.😀
@meesha to vis budou zpivat v desti zabam slimaci blues 🤣🤣🤣🙏🙏🙏🙊🙉🙈
@marketa11112 článek z reflexu skvělý. 🤣😂😃
@meesha jinak k tvému povolání, už mi jsou některé tvé komentáře jasné. A to to nemyslím nějak ve zlém, něco podobného jsem tipovala 🙂
@marketa11112 😂😂😂
@blondynka400 No budou si muset nosit pláštěnky🙂.
@blondynka400 ts ts ts 😛
@blondynka400 ja bych to videla jako predstaveni mazoretek s destniky za mocneho zpevneho doprovodu chlapcu...🙉🙈🙊
@hojda s chobotem a nebo bez chobotu , to byla klasika. A ještě ty velikosti.... A jak se to čistilo a vytíralo hadříkem v něčem namočené co děsně smrdělo. Zase na druhou stranu to byla zábava na hodinu a ne celé dny...
@marcicek84 no asi moje děti chodí do špatné školy, ale toto v jejich třídách asi nepřipadá v úvahu 😀
je to starsi..ale zajimave..co rikate?
https://www.reuters.com/article/us-health-coron...
@blondynka400 smarjajosefe, to cisteni 🙈 my to smudlali nejakou vatou nebo co. Tak rousky by se tim vyresily taky 😀
@blondynka400 myslíš faciometr?
@meesha Bohužel sklady CO jsou zrušené. Můj děda ho měl na starost po roce 89 než je zrušili. Měl tam i ty kouzelné tabletky, které uměly vyčistit vodu z louže,aby byla pitná.

@marketka_m Je možné, že je to povinné na některá oddělení, ne na všechna (třeba na ty úrazy)