Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@mourovatakocka jo tak. casto mam pocit, ze jsem te zodpovednosti dostala do vinku vic , nez kde kdo v okoli.
https://virusncov.com/ aktualni stav nakazenych je to tam driv nez to hlasi vlada a podivejte se je tam i datum aktualizace...
@marketka_m no, v Italii uz nemaji cim zasobovat obchody a lekarny:(
@linee tak asi ty zasoby nebyly mimo,ale tak jejda jake urazky jsem uz o sobe cetla,ale pred mesicem jsem psala,ze do mesice uvidime a odhad dobry,bohuzel...
Dnes jsem musela s dcerou do akutně do nemocnice...plné město lidí, plná MHD důchodců, všude maminky s kočárky, nikde ani jedna rouška, ruce před pusou výjimečně...a u desinfekce v nemocnici u vchodu jenom my dvě...Zato v obchodech apokalypsa. Někdy fakt nevím, co si mám myslet.
@marcicek84 o MHD ticho po pěšině
@natysnovec momentálně pořád stejně, večer dají asi aktuální stav
@kejt29 bazény zavřené ode dneška myslím, že ode dneska 18h
@odula ale 112 píšou na hygienie, na stránkách měst, to je ofiko informace
@marcicek84 a ještě budeš číst 😅
@marcicek84 a ještě budeš číst 😅
@marcicek84 Pořád máš pocit, že zavřou obchody, nebo jak? 😅
104
@journals a vis jake to maji v Italii? Ted jsem videla video cesky co tma zije,musela nakoupit,proroze nema.zasoby a vsude prazdne regaly,tak si udelej jak chce,v italii v obchode uz muzou byt max. 4 osoby a to pred 14 dny byli v poctech na tom stejne jako my...
@marcicek84 tak on si to nechce nikdo pripustit. Zasoby na miste jsou, protoze pokud bude situace postupovat, budou zavrene jak obchody, nebo bude pridel potravin na osobu a presto vlak nejede...
@natysnovec ne 104 narust je plus 23 viz odkaz na web covid,oni to po nakupech lidi ohlasi
@marcicek84 jenomze trochu si za to muzou sami. Odmitli dodrzovat karantenu. A s ohledem, co nasledovalo po navratu z Italie to hrozi i tady...ja nechapu, ze lidi si nejsou schopni uvedomit, ze se nejedna o chripku, ale o virozu, ktera ma podobne pruvodni priznaky jako chripka, a to neni totez.
@journals a vy jako doma nepotrebuje jist?tak na takove urovni my doma teda nejsme...
@bonavoxa druhá vlna vykupování 🙈
@linee ta pani prave rikala,ze to dodrzovali. Aze to stejne nepomohli,ze jen studenti kolem 18 let to porusovali proroze se nudili ale ze se to dodrzuje...Italove jsou v soku,zasobovanj nefu fuje kdo zil ze dne na den v nakupech stejne jako ona proste sok,neni co koupit,brala vse co se dalo
@marcicek84 mno, nevim...uvadi se tam porad 96, kdezto zverejnenych je uz 104 pripadu....brala bych ten zdroj take s rezervou
@marcicek84 nechapu?
@linee uvidis,podivej se datum aktualizace je tam zpozdeni,ale tech pripadu je uz vice nez nam zatim nahlasili,uz to mam vyzkousene vlada to hlasi se zpozdenim,vsak sleduj do vecera...
@natysnovec koukni na odkaz covidcom co jsem davala a na CR a uvidis
Ano MHD a skolky maji byt v provozu,ale nektere uz kraj zaviram..
109
Ja vim. Ale stejně to je prostě blbost. Chtělo by to zřídit nezávislou informační linku. To je vše co se snažím říct
u nas se uzaviraji vsechny skolky. a je to. do prace uz nemohu. tata ma uz delsi dobu neco na pruduskach, chrchla silene. mamka je nachcipana. takze hlidani nehrozi. navic je jim temer 70.
manzel mi psal sms, ze v kramech lidi sili (z prace ma vyhled primo na obchodak). a ja mrkla na net, albert ma u nas vyprazdnene regaly. mazec, no. takze ja jsem za to sve bezne sysleni fakt rada. no, k veceri bude cerstve upeceny chleb a bylinkove maslo. asi pohledam recepty i na jine pecivo (bezne delam jen zitny , psenicko-zitny chleb a rohliky/veku). tak at mame zmenu. do kramu chvili nepujdeme.
112 uz 😩
Našla jsem na zdi, tak dávám i sem. Hezké počtení http://blog.aktualne.cz/blogy/tereza-boehmova.p...

Včera jsme si s mužem říkali, co nám ještě do zásob chybí. A tak jsme vyrabovali knihovnu, teď už snad máme opravdu všechno 😁