icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

mourovatakocka
12. bře 2020

Včera jsme si s mužem říkali, co nám ještě do zásob chybí. A tak jsme vyrabovali knihovnu, teď už snad máme opravdu všechno 😁

marketa11112
12. bře 2020

@mourovatakocka jo tak. casto mam pocit, ze jsem te zodpovednosti dostala do vinku vic , nez kde kdo v okoli.

marcicek84
Autor odpověď smazal
marcicek84
12. bře 2020

https://virusncov.com/ aktualni stav nakazenych je to tam driv nez to hlasi vlada a podivejte se je tam i datum aktualizace...

linee
12. bře 2020

@marketka_m no, v Italii uz nemaji cim zasobovat obchody a lekarny:(

marcicek84
12. bře 2020

@linee tak asi ty zasoby nebyly mimo,ale tak jejda jake urazky jsem uz o sobe cetla,ale pred mesicem jsem psala,ze do mesice uvidime a odhad dobry,bohuzel...

bonavoxa
12. bře 2020

Dnes jsem musela s dcerou do akutně do nemocnice...plné město lidí, plná MHD důchodců, všude maminky s kočárky, nikde ani jedna rouška, ruce před pusou výjimečně...a u desinfekce v nemocnici u vchodu jenom my dvě...Zato v obchodech apokalypsa. Někdy fakt nevím, co si mám myslet.

autor
12. bře 2020

@marcicek84 o MHD ticho po pěšině
@natysnovec momentálně pořád stejně, večer dají asi aktuální stav
@kejt29 bazény zavřené ode dneška myslím, že ode dneska 18h
@odula ale 112 píšou na hygienie, na stránkách měst, to je ofiko informace

autor
12. bře 2020

@marcicek84 a ještě budeš číst 😅

autor
12. bře 2020

@marcicek84 a ještě budeš číst 😅

journals
12. bře 2020

@marcicek84 Pořád máš pocit, že zavřou obchody, nebo jak? 😅

bbn
12. bře 2020

104

natysnovec
12. bře 2020
marcicek84
12. bře 2020

@journals a vis jake to maji v Italii? Ted jsem videla video cesky co tma zije,musela nakoupit,proroze nema.zasoby a vsude prazdne regaly,tak si udelej jak chce,v italii v obchode uz muzou byt max. 4 osoby a to pred 14 dny byli v poctech na tom stejne jako my...

linee
12. bře 2020

@marcicek84 tak on si to nechce nikdo pripustit. Zasoby na miste jsou, protoze pokud bude situace postupovat, budou zavrene jak obchody, nebo bude pridel potravin na osobu a presto vlak nejede...

marcicek84
12. bře 2020

@natysnovec ne 104 narust je plus 23 viz odkaz na web covid,oni to po nakupech lidi ohlasi

linee
12. bře 2020

@marcicek84 jenomze trochu si za to muzou sami. Odmitli dodrzovat karantenu. A s ohledem, co nasledovalo po navratu z Italie to hrozi i tady...ja nechapu, ze lidi si nejsou schopni uvedomit, ze se nejedna o chripku, ale o virozu, ktera ma podobne pruvodni priznaky jako chripka, a to neni totez.

marcicek84
12. bře 2020

@journals a vy jako doma nepotrebuje jist?tak na takove urovni my doma teda nejsme...

autor
12. bře 2020

@bonavoxa druhá vlna vykupování 🙈

marcicek84
12. bře 2020

@linee ta pani prave rikala,ze to dodrzovali. Aze to stejne nepomohli,ze jen studenti kolem 18 let to porusovali proroze se nudili ale ze se to dodrzuje...Italove jsou v soku,zasobovanj nefu fuje kdo zil ze dne na den v nakupech stejne jako ona proste sok,neni co koupit,brala vse co se dalo

linee
12. bře 2020

@marcicek84 mno, nevim...uvadi se tam porad 96, kdezto zverejnenych je uz 104 pripadu....brala bych ten zdroj take s rezervou

natysnovec
12. bře 2020

@marcicek84 nechapu?

marcicek84
12. bře 2020

@linee uvidis,podivej se datum aktualizace je tam zpozdeni,ale tech pripadu je uz vice nez nam zatim nahlasili,uz to mam vyzkousene vlada to hlasi se zpozdenim,vsak sleduj do vecera...

marcicek84
12. bře 2020

@natysnovec koukni na odkaz covidcom co jsem davala a na CR a uvidis

marcicek84
12. bře 2020

Ano MHD a skolky maji byt v provozu,ale nektere uz kraj zaviram..

bbn
12. bře 2020

109

odula
12. bře 2020

Ja vim. Ale stejně to je prostě blbost. Chtělo by to zřídit nezávislou informační linku. To je vše co se snažím říct

marketa11112
12. bře 2020

u nas se uzaviraji vsechny skolky. a je to. do prace uz nemohu. tata ma uz delsi dobu neco na pruduskach, chrchla silene. mamka je nachcipana. takze hlidani nehrozi. navic je jim temer 70.

manzel mi psal sms, ze v kramech lidi sili (z prace ma vyhled primo na obchodak). a ja mrkla na net, albert ma u nas vyprazdnene regaly. mazec, no. takze ja jsem za to sve bezne sysleni fakt rada. no, k veceri bude cerstve upeceny chleb a bylinkove maslo. asi pohledam recepty i na jine pecivo (bezne delam jen zitny , psenicko-zitny chleb a rohliky/veku). tak at mame zmenu. do kramu chvili nepujdeme.

kejt29
12. bře 2020

112 uz 😩

bbn
12. bře 2020

Našla jsem na zdi, tak dávám i sem. Hezké počtení http://blog.aktualne.cz/blogy/tereza-boehmova.p...

Strana