icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

hapajo
8. říj 2020

@marcicek84 tos rekla krásně a přesně - abychom byli tvární...
Člověk nevěří půlce tohohle cirkusu. Ale obávám se, kam až zajdou.

marcicek84
8. říj 2020

@hapajo zajdou tak daleko,jak moc jim to dovolime,ale lide uz zacali prozirat...uz nejsou tak poslusni a tak je treba nam prihulit dalsimi opatrenimi,at se nevzpouzime a svolime ke vsemu,hlavne aby byl uz konec

mourovatakocka
8. říj 2020

Tentokrát Jihlava, ale pán není ani zubař, ani homeopatik, tak to není důvěryhodný názor:
https://neovlivni.cz/svedectvi-z-prvni-linie-po...

marketa11112
8. říj 2020

za poslednich par tydnu jsem mluvila s desitkama lidi. nikdo se nenecha ockovat - nikdo. ani mladi, ani stari. tak nevim, kolik lidi nakonec ukecaji.

marcicek84
8. říj 2020

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/prymula-ch... asi potrebuji nahonit pocty na uplny lockdown

hojda
8. říj 2020

Itálie roušky i venku.😲

hojda
8. říj 2020

Polsko roušky i venku.

hojda
8. říj 2020

Česko kradou nám svobodu, žádný vir neexistuje, je to spiknutí......😂

anina32
8. říj 2020

@marketa11112 Já zase vím o spoustě lidí, včetně naší rodiny, kteří na očkování čekají už od jara jako na smilování.

puhelin
8. říj 2020

@anina32 Nechate se ockovat necim, co neni proverene? Nemate z toho ockovani ani trochu strach?

anina32
8. říj 2020

@puhelin Více se bojíme možných následků covidu.

puhelin
8. říj 2020

@anina32 Ale ockovani vas od covidu neuchrani.

hojda
8. říj 2020

@marcicek84 No a některým budou rovnou dělat rovnou i IQ test, aby věděli jak moc mají upravit komunikaci, aby to bylo pochopitelné.

anina32
8. říj 2020

@puhelin To je jen jeden z názorů...

marcicek84
8. říj 2020

@hojda to je super,tak hlavne tam na ti mereni sveho IQ dojdi,potom mozna nebudes muset klast stale dokola hloupe otazky a mozna se i dokazes vyvarovat osobnim utokum 🙊🙈🙉

marcicek84
8. říj 2020

@anina32 ok,takove kteri chteji,at do toho jdou a cim vas bude vic,tim je vetsi pravdepodobnost,ze ostatnim daji pokoj...

marketa11112
8. říj 2020

@anina32 no, tak to jsou dost odvazni. ja kolem slysim, ze se lide noveho ockovani boji.

anina32
8. říj 2020

@marketa11112 Mě přijdou odvážní ti, co očkování šmahem odsuzují.

marcicek84
8. říj 2020

Petice ma ale uz 60 tis. podpisu,cim to... https://www.petice.com/oteveny_dopis_leka_vlad_...

marketka_m
8. říj 2020

@marcicek84 je tam nějaká hranice, kdy se to dostane na stůl a bude to bráno vážně??? myslím tu petici? nebo jak to funguje...?

marketa11112
8. říj 2020

@anina32 ja neodsuzuji ockovani jako takove. je potreba. jen je asi treba delsi casovy usek pro testovani. navic covid neni zcela znam, ruzne mutuje. proste je znamo velmi malo k tomu, aby byla vytvorena bezpecna vakcina.
i devadesatileta starenka mi rekla, ze nehodla byt pokusnym kralikem. u me v praci, i lide v primem kontaktu s klienty, mluvi tak, ze radeji budou hledat novou praci, nez se nechat ockovat. covidu se tu sice vsichni boji, ale ne tak, jako nove vakciny. jde jen o postreh z meho okoli a chapu, ze u tebe je to jinak.

puhelin
8. říj 2020

@anina32 Zadne ockovani vas proti nemoci neochrani. Ani povinna hexa, mmr.

marcicek84
8. říj 2020

@marketka_m tak to netusim,ale petice za uzavreni skol mela 120 tis. Podpisu,ta za otevreni 60 tis.podpisu..

marcicek84
8. říj 2020

@anina32 tak hlavne ono de sni nevi,jsk dlouho po te vskcinaci ty latky v tele vydrzi,takze to budou na ockovanych za pochodu studovat...cilem vlady je dost lidi vystrasit,at se ockuji dobrovolne,ale ejhke,oni ti lido uz to tak nezerou,cim to?prepalenym jarem.Cilem plosneho testovani je nahnad pocty nemocnych,protoze je tam urcite procento chybovosti testu,takze vyjdou falesne pozitivni vysledky...

meesha
8. říj 2020

@marcicek84 prosim te jaky zdroje to zase ctes. Ja myslela, ze ty hoaxy o gatesovi uz nefrci.

anina32
8. říj 2020

@marketa11112 To je o prioritách každého, já se tu nesnažím nikoho přesvědčovat, jen říkám, že tu jsou i lidé s odlišným názorem. Já jsem třeba dá se říct v první linii, denně se v práci setkám, osobně hovořím s více než třemi stovkami lidí, a opravdu na to očkování čeká víc lidí, byť se to třeba před neočkujícími budou stydět přiznat.
@puhelin Opravdu se tu nechci hádat a utloukat se navzájem důkazama, čí názor je pravdivější. Já se netajím tím, že jsem proočkující, o fungování očkování jsem přesvědčená, žádné očkování jsme neodkládali a dávali i nepovinné. Ale chápu i to, že někdo to má jinak, jedno máme totiž společné: Všichni děláme to, co považujeme za nejlepší, pro své děti i pro sebe.

marcicek84
8. říj 2020

@anina32 myslis jako to ockovani na praseci chripki ve kterem byl odhalen vir ptaci chripky a naockovani by tak ziskali krasne pokrizenou chripajznu,vlada nakoupila dost davek,ale mohl je akorat tak vylit do kanalu,po tomto fau paux...

marcicek84
8. říj 2020

@meesha jasne vsechno byl hoax a v jednom takovem se prave nechazime,vid...

anina32
8. říj 2020

Vážně tu jedna osoba nepochopila, že s ní diskutovat nehodlám?

Strana