icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marketka_m
9. říj 2020

@marketa11112 aha.. když totiž napíšeš, hele nechápu matky "neočkující" tak to trochu zní, že jsi pro očkování covid... ale ted už to chápu..
máem to stejně. já jsem taky zastáncem povinného očkování... očkovala jsem děti.. ale covid ne.

marketa11112
9. říj 2020

@marcicek84 nepochopila jsi to. ano, deti i ja jsme ockovane. ovsem jde o vakciny, ktere jsou roky overene a pouzivane. nejde o novou nevyzkousenou vakcinu. psala jsme jiz nekolikrat, ze proti covidu se ockovat nenecham, deti take ne. a za tim si stojim.
pokud by nejaky pitomec rekl, ze k me praci to bude treba, nemam problem s tim, ze z prace odejdu a najdu si jinou. mohu pracovat ve vicero oborech. spis jde o to, ze hledam zkraceny uvazek, tech je mene. ale pokud clovek hleda, neco najde.

marketa11112
9. říj 2020

@marketka_m dekuji. jsem rada, ze jsme si to dovysvetlili 🙂

marketka_m
9. říj 2020

@marketa11112 hm obdivuji. Kdyby mě řekli že v práci musím mít očkování... nevím... fakt těžko odhádnout.. ale ted vím, že neřeknu ok, vpohodě, odcházím..

odula
9. říj 2020

@marcicek84 jasný. Taky jsi psala, že se asi myslíš. Tak jsem ti to potvrdila ;) právo to takto vnímat určitě máš, ale ja mám právo to upřesnit případně potvrdit nebo vyvrátit - protože se to koneckonců týká mých postojů které ty pouze interpretujes. Nevyžádanou radu nemusíš dostat, ale taky můžeš. I to je riziko diskuse. Samozřejmě ji ovšem nemusíš přijmout že ;) PS jakou mám podle tebe profesí?

marcicek84
9. říj 2020

@marketa11112 takze ty jsi provax a myslis,ze te jako spasi lide,kteri jsou antivax??? Nebo,kterych 60 procent populace se necha naockovat🤔 Navic kdyz spadas s pocinajicim astmatem do rizikovky...nikdo to za tebe neudela,lide tomu spise verit nebudou,budes to muset udelat sama za sebe...prijde mi odvazne si myslet,ze nerizikove skupiny,ktere nemaji ani financni ztraty se jen tak do tohoto dobrovolne nechaji natlacit....

marcicek84
9. říj 2020

@odula ja vim co jsem psala,jen mi prisel ten dovetek zbytecny...tak tech profesnich deformaci kdy ma nekdo potrebu poucovat je vicero,nejvic mi cni ucitelky,ale kdyz to zminim,zas bude kartac od ilonne,ze jsem zaujata...

marketka_m
9. říj 2020

@marcicek84 hey mě by třeba zajimalo podle čeho učitelky házíš do jednoho pytle.. protože mě příjde že ted se třeba hodně ozývají jiné profese.. tak proč právě učitelky.. nevím zda tímto nevyvolám (snad ne) diskusi na 50 dalších stran

meesha
9. říj 2020

@marketka_m ale jsou v tom pytli v dobre spolecnosti doktoru, socialnich pracovniku a matek a mozna i vykorenene Oduly 🤣

@marcicek84 Nic takoveho
@marketa11112 nenapsala. Jestli mas nejaky problem pochopit text, hlasim se jako dobrovolnik.

odula
9. říj 2020

@marcicek84 mno, poučovat, když ti dá někdo radu, tak to nemusí být poučování ;)

odula
9. říj 2020

@marketka_m asi jo. Už je vyvolaná 🙊🤪

@meesha 😄😄👍

marketka_m
9. říj 2020

@odula neeeeee. odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem neslíbil 😀 to raději promlčme, než zase téma učitele. .. 😀 mě jenom zajímalo vyjádření proč tato skupina.. proč pořád oni.. si říkám, zda třeba chtěla být učitelkou anevyšlo, nebo je to závist.. nebo někdo v rodině snad.. nebo já nevím ku... o co tady jde.. takovou upřenou mysl na učitele jsem ještě neviděla a to mám hodně lidí, co si myslí že učitelé hov** dělají a berou za to peníze.

meesha
9. říj 2020

@marketka_m 🤣🤣🤣

hojda
9. říj 2020
hojda
9. říj 2020

@marcicek84 Jenže to je řízené dle spolkových zemí, které mají úplně jiné postavení a pravomoce než kraje a okresy u nás, jsou to vlastně takové malé státy.

meesha
9. říj 2020

@hojda a zase zpet do reality, a takova krasna diskuze o ucach to mohla byt :/

marketka_m
9. říj 2020

@hojda lockdown.. huraaaaa... (ironie)

hojda
9. říj 2020

@meesha Já dneska kníkající učitelky nezvládnu🤐

marketka_m
9. říj 2020

@hojda a proto asi dneska dobrou 😀 raději.. pro kllid pátečního večera plného burčáku 😀

ninive211
9. říj 2020

@marketka_m On ten lockdown bude, ne ze ne, to co ted predvadi v mediich, to nás na to pomalu a jiste pripravuji, i kdyby se cisla zazrakem nahle nejak zvratila

hojda
9. říj 2020

@marketka_m Tomu se nesměj, určitě nemáš doma dost těstovin, abys vydržela do června 😂

marketka_m
9. říj 2020

@ninive211 samozřejmě... to jsme už zde psali dříve že příjde total lockdown.. že nás jenom připravují.. souhlas .. bude zajimavé období vánoc.. oj..
a čísla se určitě zázrakem nebudou zlepšovat.. teda aspon ne pro nás smrtelníky, kterým předává info stát a media.

marketka_m
9. říj 2020

@hojda to mi neříkej.. já nevím kde jsou v akci, abych zítra jela.. sakra...

hojda
9. říj 2020

Tohle už mě taky napadlo, že je zavřeme do těch prázdných hotelů a necháme jim měsíc placenou party🙂 https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/koronavi...

marketka_m
9. říj 2020

@hojda ja nevim zda nechci dobrovolne byt "covid" kdyz party tak poradnaaaaa

ninive211
9. říj 2020

@marketka_m My s muzem jedem na rumu...burcak by nestacil😬Zitra jen ve 2 smer wellness hotel ve VČ (jedinej oranž okres z celočervenych VČ) na 2 noci (hadam, ze bude uplne poloprazdnej)...nez nas teda uplne zavrou. Meli jsme jet koncem brezna, to nam zrusili. Ted uz teda to snad nestihnou...

jelenice_zavodnice
9. říj 2020

@odula Prosim te, pokud si nekdo mysli, ze si ucitelka, tak za to asi muzu ja 😀. Nekde kolem str. 295 jsem napsala, ze si profesorka. Spojila jsem si to s tou univerzitou a prednasejicimi ale mozna blbe. Tak to se velice omlouvam, nerada bych tady zase cetla 20 stran o ucitelich.

ninive211
9. říj 2020

@marketka_m Manzel dneska: "A mame dost toaletaku?" 🙊

marketa11112
9. říj 2020

@marcicek84 🙂. V tuto chvili nespadam do rizikove skupiny.
Kdo ockovan bude ci nebude, neresim. Zadne ockovani totiz neexistuje. Kazdopadne verim, ze az bude, bude se kazdy moci rozhodnout sam dle sve situace a sveho postoje. Ja se nespoleham na nikoho, ale nazory, narozdil od tebe, mam nemenne.

hojda
9. říj 2020
Strana