icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

hojda
9. říj 2020

@odula Ondulu ti vysvětlím v SZ🙂.

meesha
9. říj 2020

Sedmaky nebrat. Suplovala jsem taky dva tydny. Stacilo 🤣

marketa11112
9. říj 2020

@hojda no, mozna. Zazila jsem kdysi na zakladce byvaleho vojaka . s jednim smradem vytrel chodbu a byl klid.

jelenice_zavodnice
9. říj 2020

@ninive211 Hm, jen skoda, ze covid to vidi jinak 😉
@hojda Jsem stara 😩, uz je to jen dobry den. Ani ta ksiltovka naopak, slunecni bryle a conversky to nezachranili.

marcicek84
9. říj 2020

@marketka_m tak snad vis jaky mas plat a dokazes si ten jeden vydelit a pricist,pokud mas celostatni prumerny plat ucitele tak ti to vyjde pak jako bezny vysokoskolsky plat

jelenice_zavodnice
9. říj 2020

@hojda Vydrz, po tom lockdownu uz vidim ty plakaty z balkonu... Vojtechu vrat se, odpoustime!!! 😀

marketka_m
9. říj 2020

@marcicek84 pardon ale tohle komentovat uz nebudu.nemam na to silu...nevim,kolim si myslis ze ucitele maji..ale ja bych za ty penize nesla makat...a kdo zavidi prazdniny at jde ucit a pak rekne zda je to takovy super jak si myslel..tot vse...adios pro dnesek

marcicek84
9. říj 2020

@jelenice_zavodnice ten prece rozjizdi peveckou karieru bude lockdown a v TV budou poustet pisnicky s Vojtechem 🤔😂

meesha
9. říj 2020

@marcicek84 Údaje Českého statistického úřadu totiž ukazují, že středoškolský učitel s minimálně magisterským titulem loni pobíral v průměru 37 037 hrubého, zatímco obecný průměrný plat osob s magisterským či doktorským vzděláním činil 51 613 měsíčně.

Rozumime? A to je dost nadhodnoceny prumer, podivej se do tabulek, takova ta prumerna vetsina ma kolem 30 000 hrubeho. Fakt zalez.

marcicek84
9. říj 2020

@marketka_m viz clanek
@meesha to neni ani tak stare,tak bych s dovolenim zase vylezla a tebe poprosim,abys tez mirnila vasne... https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/2711288-uc...

meesha
9. říj 2020

@marcicek84 no dyt to vidis. Tak vetsina lidi v zakladnim - strednim skolstvi je 9 nebo 10 stupen
V tabulce hledat umis, ze?
https://www.pedagogicka-komora.cz/2019/01/aktua...

hojda
9. říj 2020

@jelenice_zavodnice Po jakým lockdownu? Ty myslíš, že nás ještě někdy pustí ven?😂😂😂

marcicek84
9. říj 2020

@meesha jenze plat ucitele neni pouze jednoslozkovy,krome tarifu jej obsahuji dalsi priplatky napr. v osobnim ohodnoceni,takze tato tabulka je jen zakladni tarifni plat,takze neuplna cisla...

meesha
9. říj 2020

@marcicek84 chybka se mi vloudila, to byl rok 2019. Pro rok 2020 https://www.kurzy.cz/platy/platove-tabulky-ucit...

meesha
9. říj 2020

@marcicek84 ano, je to zakladni plat, nenarokove slozky nemaji vsichni a navic se pri navysovani casto osekavaji. Ani s petistovkou za tridnictvi na prumerny plat nedosahnes. Kecy v kleci

jelenice_zavodnice
9. říj 2020

@hojda Snad na to ockovani nas pusti, ne?. Nebo myslis ze nam to hodi do schranky a pichnete si to sami? 🤔
Je pravda, ze po tom lockdownu asi bude mit praxi s jehlama vic lidi ale co ti chudaci, co pri pohledu na injekci omdlevaji?

hojda
9. říj 2020

A máme tu jeden zábavný kvíz: https://www.idnes.cz/zpravy/znate-covidove-zaka...

jelenice_zavodnice
9. říj 2020

@hojda Tvl, to snad neee, jako obcas davam levou zadni zemepis, historii nebo filmy ale z tohodle propadnu, to ani nebudu zkouset 😩

marketa11112
9. říj 2020

@odula jsem se zasmala. Nesmis si tu praci tahat i domu.. 🙂)

Ja mam nejakou stredni skolu, vosku z uplne jineho oboru. A o dalsi , opet z jineho, uvazuji. Stejne tak delam kurzy, ktere jsou potreba k jinym pracem. A ma puvodni prace byla zcela neco jineho, nez ta, co delam ted. Clovek nikdy nevi, kdy se mu to bude hodit.

hojda
9. říj 2020

@jelenice_zavodnice Je to lehký, já měla 100% a mám jim poslat email, kdyby jim s tím Prymula seknul, tak budou dělat výběrové řízení na nového Prymulu.

hojda
9. říj 2020

Jo a zítra musím ještě rychle do knihovny 😂 Zeman vydal nějaké nové nařízení😂: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/milos-zeman-...

jelenice_zavodnice
9. říj 2020

@hojda Mail neposilej. Najdou te a ocipujou, uz toho vis az moc 😉

marcicek84
9. říj 2020

@meesha takze vkladam aktualni prehled platu ucitelu dle setreni IS_PV kodu,hruba mesicni mzde ucitele 2.stupne dle kodu 2330 cini 41393Kc a prumer je dokonce jeste vyssi a ukazuje kolem 44 tis.Kc,jestli chces poslu ti i odkaz na web,kde jsou aktualni casove rady,abychom se teda bavili konkretne ne podle nejaky clanku novinaru,tohle jsou totiz relevantni statisticka data... Jo a setreni je aktualni z roku 2020...

hojda
9. říj 2020

@jelenice_zavodnice Vy s tím čipem naděláte, vždyť to má tolik výhod.... Jen těch hesel kolik budu moct pak zapomenout.... https://video.aktualne.cz/dvtv/cip-v-tele-je-po...

hojda
9. říj 2020

@meesha Tak teď už je to jasný, ne? Marcicek dělá platové statistiky učitelům, proto jí to tak šve a proto má tolik času. Učitelům se ty platy moc často nemění, tak moc práce nemá😂.

meesha
9. říj 2020

@marcicek84 to nejsou zadny “clanky novinaru”, ale ofiko tabulky. Kolem sebe mam milion ucitelu: ss, zs, zus i vos. Ale nikdo, ty deklamovane penize nevidel. Ja moc nerozumim te tve tabulce. To muzes nejak priblizit.

marcicek84
9. říj 2020

@hojda jsou to verejne dostupne staristiky MPSV,to zas neni tak tezke dohledat...takze moc slozite na dohledani to neni,kdyz je to verejne pristupne

meesha
9. říj 2020

@hojda ahaaaaaa 🤣🤣🤣 no jestli ji tam litaji takovy prachy, tak chci taky do tech jejich statistik, jestli se nekdy vratim.... bude ze me zbohatliiiik

jelenice_zavodnice
9. říj 2020

@hojda Ja se ocipovat nenecham. Prisla bych o svoji svobodu pri vynaseni odpadku.
To takhle s cipem by rodina vedela, ze jeste 10 minut po vyhozeni pytle chodim kolem baraku a uzivam si samoty a ticha...

hojda
9. říj 2020

@jelenice_zavodnice Proč kolem toho očipování dělaj komedii s koronou? Vždyť nám to mohli šoupnout s tetanovkou a za 10 let měli očipované všechny a dobrovolně a na pojišťovnu.

Strana