icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

hojda
13. říj 2020

@puhelin Taky se mi to moc nezdá😔

hojda
13. říj 2020

@meesha poslouchám chvilku, tohle by mělo běžet v TV!

meesha
13. říj 2020

No prave. :/
Ja doufam, ze bude aspon zaznam, neco bych chtela slyset znova a prosvihla jsem zacatek :/

marcicek84
13. říj 2020

@puhelin tak ono to zavírání byla celkem hloupost, epidemiologicky mi spíš přišlo, že to zavřeli aby udrželi doma velkou masu lidí po dobu 2-3 týdnů a to by pak smysl dávalo...

hojda
13. říj 2020

@meesha Něco psali o youtube.

hojda
13. říj 2020

@meesha našla jsem to, snad to tam bude uložené

https://www.youtube.com/watch?v=oT4Kxwl9rsg
puhelin
13. říj 2020

@marcicek84 Dulezity je vysledek. Zavreli.

meesha
13. říj 2020

@hojda super, diky moc.

marcicek84
13. říj 2020

@puhelin tak možná v listopadu otevřou...i když Plaga o tom asi tak úplně nerozhoduje...

marcicek84
13. říj 2020

Proboha ten Prymula to raději nemusel vystupovat, to vypadá jak nějaké komando a vůbec to není uvěřitelné, kdyby si to odpustil, tak by udělal líp...vždyť oni vypadají jako funebráci...njn, Babiš hadra...

marketka_m
13. říj 2020

ten projev vypada jako blizici se konec sveta..

meesha
13. říj 2020

@hojda bylo to skvele, vsem moc doporucuju, po dlouhe dobe neco opravdu zajimaveho

marcicek84
13. říj 2020

@marketka_m zajímalo by mě, kdo je tam tak naranžoval a jinak způsob projevu je jak na ústředním výboru KSČ. Ve smyslu všichni vědí, že jsme v pr...., ale já jim řeknu, že jsme splnili jsme plán 120 %

hojda
13. říj 2020

@meesha Ta Tachezy pracuje s mojí kamarádkou.

hojda
13. říj 2020

Ještě k té Africe, co se mi povedlo najít. V Africe se téměř nevyskytuje riziková populace. 70 let se tam téměř nikdo nedožije, nejsou tam obézní lidé s civilizačními nemocemi jako je cukrovka a vysoký tlak. Nemoc se tam pravděpodobně šíří, pravděpodobně na ni lidé umírají, ale nikdo je netestuje. Ale hlavně v mladé populaci zkrátka virus není zdaleka tak nebezpečný. Průměrný věk obětí je u nás 78 let.

marcicek84
13. říj 2020

Tak mi prisel spam od Razove,prosi o instalaci e-rousky,ten projekt je mrtvy pokud vim...to meli posilat pred mesicem...

meesha
13. říj 2020

@marcicek84 tak kdyz k tomu kazdy pristoupi jako ty....nebot takovy skeptik :D az se to zlepsi, tak se bude hodit 🙂

meesha
13. říj 2020

@hojda jste v dobre spolecnosti. Tihle lide by meli byt vic videt :/ bohuzel to asi neni tak medialni atraktivni :/

ninive211
13. říj 2020

Přepis "babišovštiny" ze včerejší tiskovky....slušnej "materiál" https://www.reflex.cz/clanek/komentare/103394/d...

kamino
Autor odpověď smazal
marcicek84
14. říj 2020

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nevysvetlite... 2 ze 3 nejslibnejsich vakcin zaznamenaly u lidi nevysvetlitelne zdravotni problemy 🙊🙉🙈

odula
14. říj 2020

Už jsme tu neměli dlouho žádnyho poplasnaka což? 🥴https://www.idnes.cz/technet/veda/omar-sery-kor...

odula
14. říj 2020

@marcicek84 ruská vakcína funguje skvěle!! Trump ji zkusil - bez vedlejších účinků!!! Muhehehehe 😈

hojda
14. říj 2020

@marcicek84 Pořád jedna zbývá😂

meesha
14. říj 2020

@odula 🤣🤣🤣
@marcicek84 klid, to je normalni, stava se to. Je to tak u kazde vakciny. Naopak je dobre, ze se kazde podezreni prosetruje a nic se kvuli rychlosti nepodceni 😉

mourovatakocka
14. říj 2020

To povídání z přírodovědecké fakulty super! Teda na mě spoustu nových slov 🙈, ale něco jsem si odnesla. Moc děkuju za odkaz! Zaznělo tam hodně zajímavých informací, ne všechny úplně potěšitelné. Ale současně třeba ten plašan Omar mi může celkem vlézt na záda, o mutacích viru tam povídali taky.

Tiskovku jsem nesledovala, teď jsem si přečetla nasdileny přepis odpovědí premiéra na otázky novinářů. A holky, já už vím, kým chci být, až budu velká! Chci být Babiš. Sebereflexe nula a ještě je na to hrdý, zodpovědnost za rozhodnutí nula, protože za všechno můžou ostatní a on vlastně o ničem nerozhoduje, zato sebevědomí na sto procent a žádné pochyby. To bych chtěla.

odula
14. říj 2020

@mourovatakocka to povídání na 3h? 😱 Máš nějaký highlighty?

marcicek84
14. říj 2020

@hojda - a pak se zjistí, že to stejně nebude fungovat :D

odula
14. říj 2020

@marcicek84 Ruská vakcína funguje ;)

Strana