Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 no hlavne si otevrene rekneme, ze tomu proste nerozumis 🤷🏾♂️
Testování protilátek na Covid u ZPMV. https://www.zpmvcr.cz/pojistenci/bonusy-na-prev...
@meesha no a ty na tom o moc lip nejsi,tak bys stim otevrenym priznanim mela zacit hlavne u sebe
@hojda takze ja tam ctu toto to je k kousek vyse,vis..." Podle Prymuly má virus přirozený původ, ale ministr zdravotnictví přeci jen překvapil, když dodal, že se s ním pravděpodobně v laboratoři pracovalo a právě odtud unikl..."
@marcicek84 ale ty proste popiras zakladni jednoduche principy. Ano, mam vyssi prirodovedne vzdelani nez zakladni (kdybych nemela-je to blbe, kdyz mam, tak se uase chlubim, taky blbe, ze jo), ale na tohle proste staci ucebnice fyziky a biologie pro zakladni skoly a prumerne iq. A ano, treba informaci o principech pcr testu - ktere jsou z jineho blizkeho oboru- mam dost na to, abych videla, ze zijes v bludu. Ktery ti ale nikdo zjevne nevysvetli, Proste zeme je placata a hotovo.
@mourovatakocka
@marketa11112 U nás nosej, ale pod nosem nebo až na bradě. Pracuji v obchodě, denně obsloužím cca 300 zakazníků, každýmu druhýmu trčí čumák ven. Když je slušně poprosím, ať si ho zakryjí, aspoň u mě u pokladny, tak někteří ani nereagují nebo mi nadávají. Vzdala jsem to a vzala si od pátku OČR, ačkoliv to původně v plánu nebylo a ani na jaře jsem nezameškala ani den. Ale prostě toho je už moc a radši se budu v klidu budu věnovat dítěti, než riskovat že to dotáhnu domů. A nejsem jediná, obávám se že díky frňákovníkům za chvíli nebude, kdo by vás v obchodě obsloužil.
@anina32 je to desny, ja vcera v nemocnici. Pece o megarizikove deti, metabol. poruchy apod...vsichni respiratory, rousky. Chlap doplnuje do automatu susenky. Drzi je tak 20cm od xichtu, olezlej hadr pod bradou a jeste do toho prska, protoze furt nadava nebo snad mluvil do telefonu. Fakt jsem mu chtela neco rict 😡 je to marny..,,
@meesha tak prirodoveda asi nebude epidemiologie,vzdyt sama tady za chybne interpretace kritizujes lekare,kteri tu epidemiologii meli a delali z toho zkousky na medine,takze ti to nepochopili a ty s prirodovednym jsi asi nase nejvetsi hvezda... 🙈🙉🙊 Mozna bys jim tam mela radit osobne,mozna bychom misto rousek chodili zafacovani rovnou jako mumie 🤣🤣🤣

@marcicek84 Proč by neměla mít @meesha relevantní informace o pcr testování? Z čeho usuzujes? Vždyť to se ani epidemiologie netýká...
@werumka minule ta rada ohledne vmesovani asi nepadla na urodnou pudu viď?
@marcicek84 tak ja jsem vedela, ze to bude blbe 🤣🤣🤣 Proto ti vysvetluju, ze i clovek se zakladni skolou pochopi, ze rousky funguji a ty blaboly o co2 jsou kraviny. Proste tak to neniiii. Tecka. Rozumime? A i clovek bez zs pochopi, ze by se mel drzet prave narizeni epidemiologu, infektologu atd. . Co se tyce testu, nemusim byt z oboru, abych princip pochopila, ale nikdy bych uz pak neprosazovala, ze se to dela blbe a ja vim vic. (Uznavam, pak se prizene hygienicka a vsechny otestuje rychlotestama aby vykazala cinnost 🤣 ale to je jina kapitola) Ale ty prave popiras ty principy 🤔 no nevim, jestli jsem se vyjadrila srozumitelne... 🤔
@marcicek84 Sorry, já s Tebou diskutuju o věcech, které mě zajímají. Ty reagujes jizlive a neodpovídáš. To úplně na pokec není, víš?
@marcicek84 uz vim, jak bych ti to vysvetlila. Na tech rouskach. Rousky funguji a pri spravnem pouzivani neskodi. To je fakt. Pak muzeme mit ruzne nazory na to, kdy, za jakych okolnosti, v jakem prostredi to funguje lip nebo hur, kde benefity prevazuji nad riziky etc. Ty to vzdycky smetes ze stolu s tim, ze “proc se to zavadi, kdyz to stejne nefunguje”. A stejne to mas s temi testy 😉 a to se pak hezko debatuje.
Kovy - zase skvělé video
https://www.youtube.com/watch?v=h1_qokMofooAni jsem to tu nedocitala, ale mám tu něco pro
@marcicek84, myslím, že to Kovy komentuje dost pěkně, aby pochopil každý 😀
A ještě se chci zeptat. Ty jsi biochemik, že tak dokonale rozumíš PCR? Předpokládám, že ne😀.
@anina32 to je vážně smutný, co tu píšeš. Kvůli takovým d*b*l*m, tu budeme sedět v lockdownu, děti nebudou moct do školy, restaurace budou krachovat, umělci a mnoho dalších bude bez peněz.....a to vůbec nemluvím o zdravotnících, kteří to sice neodnesou finančně, ale jinak jo.😪 Hrozný, že jsou lidí takový....
@werumka ale mozna druha strana o tu diskuzi nema zajem,vis? Treba jindy...
@marulu tak je nevim nic o tom,ze tedy ne odborna debata biochemiku,tohle je volna diskuze na modrem konikovi,takze prosim ukaz mi svuj diplom z biochemie a pokud nemas,tak tvuj dotaz vyzniva do prazdna...
@marulu lockdown bude tak či tak, nezávisle na tom co se děje ve společnosti..
holky některé z vás nevaří, nežehlí, neuklízí.. nehrajou si s detma, že jste tady nonstop 😀 nebo co dělám sakra špatně já, sjem XXX stran pozadu :D
@meesha vis co nechapu,proc mas potrebu mi vnucovat nejake nedodrzovani opatreni,nekolikrat jsem se k tomu vyjadrila a stejne porad jsem v pytli antirouskar urcite vsechno porusuje,ja s tim nesouhlasim a mam na toto pravo,ale nesouhlasit a porusovat to je taky trochu neco jineho...
A dale muzu mit na cokoli svuj nazor bez ohledu na to co si myslis ty,ty bys mela byt schopna jej respektovat...No na nazor nepotrebujes mit specialni vzdelani a pokud vim ani ty nejsi biochemik ani epidemiolog a nachazis se v tematu volne diskuze na strankach modreho konika,jestli jsi to zapomnela 🙂 tak ono vyzyvat tady lidi aby meli ve volne diskizi prislusne vzdelani je jaksi mimo...
@marcicek84 ajaj, nas stary problem, nic takoveho jsem nepsala. Ani jednu z tech veci.
@meesha mozna zkusit prirodovedny krouzek a trochu ty prispevky po sobe cist,kdyz se v nich pak sama ztracis...
@marcicek84 rada ti dovysvetlim, pokud jsi si nekde neco chybne vylozila. Psany text psany v rychlosti muze pusobit jinak nez je myslen.Prosim, ocituj me a uvedu to na pravou miru. Trvam na tom, ze nic z toho co jsi napsala nepadlo.
@marcicek84 ale asi spis az zitra ...
@meesha vse od tebe je mysleno stale ve stejnem tonu,takze si nedelej krec,proste se musis smirit s tim,ze hold na nektere veci mam jiny nazor nez ty.Tecka.
@marcicek84 jen mi překvapuje, jak tu suverénně hodnotíš PCR metodu. Vypadá to, že s ní máš bohaté zkušenosti, tak proto se ptám 😀. Budeš se divit, ale na svém diplomu zkoušku z biochemie mám, ale biochemik nejsem, takže se ani za mák necítím fundovaná se k ní nějak vyjadřovat, narozdíl od tebe 😀.

@mourovatakocka
@marcicek84 No, já našla akorát tohle, kde píšou, že výrok Mullise byl nepravdivě interpretován....
https://www.google.com/amp/s/uk.mobile.reuters....