icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
22. říj 2020

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/unikl...
Peková tedy nelhala je z labiny a pak je otázkou zde je či není upravený, kdyby byl je tu šance, že třeba chcípne...

blondynka400
22. říj 2020

@marketa11112 jestli umíš číst, tak já nikoho sockou nenazvala. Pouze jsem použila slovní spojení, jako socka. To že se v tom ty vidíš je bohužel tvůj problém. Já se kurýrem nehoním, někde se dá objednat večerní rozvoz, PPL vždy vozí věci ráno snad na minutu ve stejný čas, dopředu mi zavolá, a když je to jiná firka, kde to nejde, tak si to nechám dovézt do práce .-) Klidně si mne označ z línou, mne to fakt nevadí, nejsem sebevztažná jako někdo. Ale mám svůj čas ráda a opravdu ho nehodlám ztrácet chozením do zásilkoven.
Jsi mne pobavila, že zásilkovna má výhodu v tom, jak zachází se zásilkama 😀 Viděla jsi někde v reálu, jako mají procesy a jak ta firma funguje? Ale jinak jo, já to nikomu neberu, je to každého věc... Manžel to třeba taky používá. Ale osobně nevidím rozdíl mezi poštou a zásilkovnou a nebo tím jít nakupovat do běžného obchodu. A o tom byla původní diskuze, že ty sis z toho vzala, že jsi socka, je čistě tvoje věc .

meesha
22. říj 2020

@marcicek84 pekova nemela, pravdu, pekova tvrdila, ze byl umele vytvoren, ze to tam vidi

hojda
22. říj 2020

@alcar 6 až 8 minut v zásilkovně celkem za celý měsíc je courání?

marcicek84
22. říj 2020

@meesha prymula ale nedělá v labině, aby to viděl, takže to zase přiznají třeba později...já myslím, že i s tím měla pravdu a možná to byla neš´tastná náhoda a možná to byl záměr, ale z té labiny to uniklo a to se tady mnozí do mě pouštěli, že to neuniklo...

hojda
22. říj 2020

@marcicek84 A to, že někdo vir tak zlehčoval, že nám teď hrozí kolaps zdravotnictví, ti šílené nepřijde? A toho prostoru v médiích měli taky dost.

marcicek84
22. říj 2020

@hojda a hrozí, když tam mají 40 procent lidí bez příznaků z důchoďáků???

meesha
22. říj 2020

@marcicek84 je jedina, kdo tam “neco” videl, nikdo jiny tam nic zvlastniho neshledal. Nadto ta jeji argumentace patentovanymi viry ... 🙈

Jkao vazne si myslis, ze se cely svet spiknuk proti Pekovy a ona jedina “vi”?

Pust si ten jeji posledni Prostor X, to je jizda

jamie_s
22. říj 2020

@alcar Rouška pod nosem je krávovina? Aha, tak dobře. Souhlasím v jednom, že další diskuze je opravdu zbytečná. Přeji pěkný večer.

hojda
22. říj 2020

@marcicek84 To je aktuální informace, nebo údaj x dní/ týdnů starý? Pošli zdroj informace, ráda si počtu.

marcicek84
22. říj 2020

@hojda VLOŽENO NĚKOLIKRÁT, NAPOSLEDY VČERA a dokonce snad i tobě, musíš si najít v historii

hojda
22. říj 2020

@marcicek84 Už se ti to celé plete, včera jsi mi nic nepsala😉 a celou diskuzi už to dávno nedočítám.

marcicek84
22. říj 2020

@hojda no v historii to je, tak musíš najít...možná to je tím, že nedočítáš...

marcicek84
22. říj 2020

@meesha povíme si zase za nějaký čas...ona v této oblasti je opravdu odborník...

ninive211
22. říj 2020

@alcar Jezis, courani po zasilkovnach, to me pobavilo😂 Ja treba na Zasilkovne travim cas prumerne minutu (3-5, když je zakaznik prede mnou). Zasilkovnu mam pod barakem, kdyz jdu neco jen vyzvednout, do 10 minut jsem doma, nikde netrajdam. @blondynka400 Pokud neni neco mozne (nebo jakkoliv v(y)hodne) kupovat osobne, tak pri online nakupu poslat si to na Zasilkovnu mi to vyjde relativne nejlevneji a mohu se rozhodnout sama, kdy si to vyzvednu a nemusim cekat cele odpoledne, kdyz mi dpd napise cas 14-16 a prijede v konecnem dusledku o pul seste. Velke tezke baliky si samozrejme taky nechavam poslat kuryrem domu, abych ses nima nemusela tahat ani tech 200 m, ale to je spis vyjimka.

marcicek84
22. říj 2020

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/vystraseni... a přesně tohle je důsledek strašení těch Flégrů a jim podobných, tak si pogratulujte...

hojda
22. říj 2020

@marcicek84 To bylo vyjádření ředitele Motola?

O něm tu psala escapelle už dávno:

Post pro ty které to zajímá.⭐️
🙏Koho to nezajímá nechť nečte a nereaguje, děkuji.🙏
Jak se tvoří "realita".
Den před volbami skvělý ředitel motolske nemocnice,popírajíci vážnost situace sdílí sluníčkovy,tleskankovy post jak je situace v pohodě, jeho nemocnice je prázdná. Jak to skvělé zvládá a ještě jako jediný říká lidem pravdu.
Pár hodin na to mluvčí nemocnice zveřejní zprávu, že v této téměř prázdné nemocnici musí omezit operativu.
Chápete někdo proč?když situace je skvělá,v podstatě nejsou žádní pacienti a kapacity zdaleka nejsou zaplněné??
Proč preventivně něco omezují?
A omezí provoz NEJVĚTŠÍ nemocnice která zeje prázdnotou a s nedostatkem personálu nemají sebemenší problém?
Veřejně ozve zaměstnanec dané nemocnice pracující na ARO, že pan ředitel ve svém pozitivním sdělení zapomněl zmínit šest pacientů na tomto oddělení ve vážném stavu.

O tom že pacienty neberou radši mlčím.
Je opravdu spoustu shnileho v tomto státě.

A k jeho videu ze všichni pozitivní zaměstnanci této nemocnice se nakazili DOMA se už vůbec nevyjadruji.
Tak ono nakazit se v práci,to by znamenalo 100% že.

Možná kdyby se veřejnosti přestalo lhát, posbíral by každý vlastní zbytky opatrnosti a ohleduplnosti a nebyla by potřeba nařízení.

Dobrou noc.

marcicek84
22. říj 2020

@hojda to říkal i prvosenka na tiskovce...

marcicek84
22. říj 2020
https://www.youtube.com/watch?v=craXCHXzzAc

jedno konspirační o očkování na covid

hojda
22. říj 2020

@marcicek84 Už jen ten název videa "Tohle by měl každý vidět" křičí dezinformace...

marketa11112
22. říj 2020

@blondynka400 ty jsi vtipalek. 🙂. Me tezko urazi clovek z netu, neberu si takovou kravinu osobne. Jen jsem ti vysvetlila,jak to vidi jini. Jsi jak certik v krabicce. Mrzi me,ze mas blbej den.

alcar
22. říj 2020

@hojda
@ninive211 ted mate prece sedet na ritach a nevylizat vubec ven. Prsknout vir na predavaci pult muzete a tim nekoho prece ohrozit na zivote. Pry... rikali to svedkove covidovi. 🤷‍♀️😃

alcar
22. říj 2020

@jamie_s 👍👋

marketa11112
22. říj 2020

@alcar no prsknout na tebe muze i kuryr, ne?

marcicek84
22. říj 2020

@alcar 🤣🤣🤣 to je dobre, svedkove covidovi,to by se mohlo zdomacnet stejne jako knikajici ucitele 🙈🙉🙊

marcicek84
22. říj 2020

@hojda psala jsem o konspiracnim videu,takze to byl uplne zbytecny koment,ale chapu tys musela,jinac bys to nebyla ty...🙊🙉🙈

alcar
22. říj 2020

@marketa11112 no a v zasilkove jich muzes nakazit zcela evidentne vice, pokud si tve kapenky odnese na svem baliku dalsich 10 lidi. 😃 A bud ohleduplna!!! V teto dobe bys prece vubec nemela vychazet ven! 😂

marcicek84
22. říj 2020

@marketa11112 ted bys nas spise nejvic mohla tou corona zlosti poprskat ty,kdyz to tak ctu ty tve prispevky 🙈🙉🙊

alcar
22. říj 2020

@marcicek84 to je uplne bozi vyraz. Pouzivam ho tak 20x za den. 😂 A uz se ujal i u spousty mych znamych. 😁

marcicek84
22. říj 2020

@alcar ja se ho v te hlave asi jen tak nezbavim 😜

Strana