Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
Na novinkách bylo úplně jiný info než jsem měla odpoledne já. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sireni-epide.... Vzhledem k tomu že jsem poslouchala tiskovku při přednášce (🙈 no jo no) tak mohlo dojít k šumu. Ještě se na to info podívám a upřesním, ať to tu neplevelim kachnama 🦆🦆🦆
@alcar 🤣🤣🤣 tak tak,dobre konspiracni video ma z 90 procent pravdu a to je celkem dost... 🙊🙉🙈
@alcar haha, ja zadny balik v zasilkovne nemam. Nic takoveho jsem nepsala. Jen jsem ti vysvetlovala, proc nekdo vyuziva zasilkovnu rad. No, zrejme nejsi schopna takove info zpracovat.
Ps : nekde se da vyjednat vecerni rozvoz, jinde ne. Nekdo si muze nechat dovezt balik do prace, nekdo ne. Kazdy se v praci nemuze poflakovat a vykecavat s kuryrem. Tohle vysvetli cloveku,ktery maka u pasu. Ale jo, ja zapomela. Takova socka pujde do zasilkovny, protoze i ta posta je na nej moc.
@hojda nebo spis o inteligenci tech,kteri nechapou vyznam slova konspiracni 🙂
@marketa11112 ano, TVE info opravdu nejsem schopna zpracovat. 😃🤷♀️
@marcicek84 Nebo toho, kdo neví, co je dezinformační video: https://manipulatori.cz/dr-carrie-madej-a-varov...
@hojda jinak nazvana konspirace,ja nevim co si porad musis dokazovat...
Prosím vás nechte už ty zasilkovny 🥴 rozmáhají se nám tu nějaké "stařecké neduhy" (myšlenku udržet nebo opustit) 😄
@odula Tiskovka byla ted vecer 19:45. Tu si poslouchala?
nestihám :D příjdu a dalších 5 stran :D
informace ohledně postelí v nemocnicích, kterí jsou vlastně "sociální" je drsné.
čísla, kteráý jsou prezentovaná v médiích vlastně nic neříkají. Jak můžu přece říkat že něco roste, když se testuje 5 krát více než na jaře? přece zvyšování tím pádem nemůže nikoho překvapit... na tož to, že se zvětšuje počet pozitivních ne nemocých.....čísla která se nevztahují na 100 tisíc obyvatel jsou pro nás směrohodnotné??
za další.. je přece říjen... období, když vždy všichni mají rýmu a jsou nemocní.. je to normální, že lidé jsou citlivější na viry více než v létě. to co média prezentují je jenom vzbuzování strachu.. ale vlastně ani nakonec nevíme, zda se bojíme,, teda to asi víme.. ale nevíme čeho se bojíme.. že pro nás nebude postel v nemocnici? nebo čeho? já se bojím toho že ztratí manžel práci (to nám snad nehrozí) a vezmou nám dům.
ještě více ale mám strach z toho co dělá vláda. Jeden den se řekne obchody nezavřeme a den další: BUM!prásk! z této strany jste to nečekali! (stejné jako překvapení během války) zavíráme obchody.
To sem už někdo dával.... (kdyby někdo neuměl dohledat)
https://echo24.cz/a/Syiy6/exkluzivne-data-ukazu...
omyl že to víme? nebo záměr? překvapení že nejvíce se lidí nakazí na pracovišti ale stejně dál pracujeme.. divné ne? přitom logika mi říká že to co je nej se má omezit... (ano vím.. nezačínejte písen jakby to asi šlo atd atd). Místo toho se pozavírají školy, kde je mizivé procento nákaz.. nějaké divné ne?
Dále na akcích je snad procento lidi...ale přitom vše zakázano..ted už to je fuk vlastně..
Útok na obchody? mazec.. všichni pláčou jak lid je nespolehlivý ale pak běží do obchodu??? pomoc.. fakt jsme zatracená generace. Kdysi měli jedny boty a žili. někteří měli jednu zimní bundu a žili. Ne.. my ve skříni musíme mít bund a botů... a nevěřím že všem co tam běželi to byla otázka života a smrti. na zličíne kolabovala doprava :D
a co dál? čekáme až to pomine... ale bude to tak? rodiče jsou doma, stát se o ně stará finančně... některé firmy drží místa díky státu (aspon prozatím, kdoví co bude za půl roku? asi propouětení že), podnikatelé vybírají své zásoby.. a víte co? tím si myslím že příjde ještě větší krize.. protože prodlužuje se restaurace a podniky, které už dávno na jaře by "zemřely".
ano obchody zavřené... chceme nakupovat.. ale za co budou lidé nakupovat? to už nikdo nepřemýšlí. krize ekonomická příjde..kolaps zdravotnictví? ano, bude.. ale díky tomu, že zdravotníci a doktoři jsou v karanténachz duvodu jiných kontaktů nebo jsou doma na očr..
sorry za dlouhý článek.. kdo nechce at přeskočí.. musela jsem se vyzpovídat 😀
@marcicek84 Chapu, ze nadsazka, ale stejne trosku dost misu s tema balikama😂😂😂 Kdyz jdu do zasilkovny pro balik, mam rousku, vubec na nic nesaham a cisteho času jsem na miste fakt minutu...a ze bych zvladla "naprskat" až za roh do skladu na ostatni baliky, takovej superman fakt nejsem 😂😂😂😂
@marcicek84 Sorry, to melo byt pravdepodobně pro @alcar
@jelenice_zavodnice ne ne, poslouchala jsem odpoledne švédskou a dávala sem nějaký info o nových opatřeních tady ve Švédsku. Jenže jsem to poslouchala a do toho dělala nějaký úkoly... Tak jsem uvedla chybný/jiný informace než byli teď na novinkách. Musím to dohledat 🙂
@ninive211 jak už jsem psala, je to každého věc, co mu vyhovuje. Mně osobně je to úplně jedno, ať si někdo používá poštovního holuba, když mu to vyhovuje 🙂 Celá tato diskuze vznikla o tom, že pošta a obchody jsou špatně vzhledem k šíření viru a zasilkovna je ok.... Což si já prostě nemyslím.
@marketa11112 a kde jsi vzala, že tě chci urazit? Já se s tebou bavit ani nechtěla 😀 Nemám důvod.... Ale jsem ráda, že krom všeho jsi i jasnovidka a víš, jaký jsem měla den .-)
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek... a ten pan na Slovensku je mimo,vyhody lidem,ze se nevhaji dobrovolne testovat????co to je,test naroda,jak budou reagovat na povinne povinnou vakcinu,sdelujes to @marketka_m ?To uz docela smrdi vyhodami pro ockovane lidi,chce se mi blit...
@marcicek84 moc nevím na co se mě ptáš? o očkování už jsme se bavili..
@odula Uz vidim, to Svedsko uz zapadlo do historie v tom clanku tak rychle to jede, pac mezitim Slovaci zavadeji zakaz vychazeni celoplosne a vychazeni mozne pak jen s testem. Pak dej prosim info, co tedy u vas, at si udelam obraz. Diky.
@blondynka400 Vzniklo ze situace, když si nutné musíš jít koupit bundu do obchodu, protože to jinak najde vyřešit, takže to srovnání je 2 minuty v zásilkovně nebo x minut zkoušení v obchodě. To je celé. Vyřešit to jde i bez návštěvy obchodu.
@marketka_m precti si ten clanek,co se deje na Slovensku...
Zasilkovna zije!!!! 🤘🤘🤘
@marcicek84 co myslíš tohle? "Pokud chtějí mít lidé volnější pohyb, musí se prokázat PCR testem nebo antigenovým testem ne starším než ze dne 23. října,“
nevím článek nijak zajimavý
@marketka_m no a pak cti dal,kdo se necha testovat a bude negatovni,pusti ho do kina a divadla atd.
@marcicek84 ja ale nejsem zlostna, nastvana , ani nic podobneho. 🙂) mam z vas radost devcata. 🙂)
@marcicek84 na slovensku je podle mě podobně jako u nás jenom ty testy chtějí.. jinak mi příjde stejně.
„Mimo bydliště bude možné vycházet jen do práce a z práce, do nejbližších potravin, lékárny, k lékaři nebo venčit psa maximálně sto metrů od bydliště, mohou doprovodit dítě do školy, postarat se o příbuzného nebo jít na pohřeb.
- stejně u nás..jak mi kdo dokáže že nejdu nebo jdu do obchodu bo nemám co jíst.
@marcicek84 prolítla jsem to, nevšimla jsem si divadel a kin...
@marketka_m prave jde o ty testy a ze dobrovolne testovani negativni maji mit zakaz pohybu uvolneny,budou moct do restauraci kin a divadel,ale je to blbost,prece muzou byt pozitivni pozdeji,to mi prijde absolutne silene...presne takto by to mohlo byt s vakcinaci,ted se dela test na Slovenku co na to lidi...

@marcicek84 konspiracni videa je ted zakazano kamkoliv vkladat! Co kdyby tam nedejboze zaznela nejaka pravda!