icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
22. říj 2020

@hojda ty jsi fakt marna...🙊🙉🙈

blondynka400
22. říj 2020

@hojda ale to jsme stále u toho prvopočátku asi 5 stran zpět 😀 Řekla bych ale, že je to stejná úroveň diskuze alá zasilkovna 😀

hojda
22. říj 2020

@marcicek84 Marná jsi ty. Jak chceš změřit promoření bez testů???

hojda
22. říj 2020

@blondynka400 To máš pravdu, x stran tu psát příspěvky a ani nevědět k čemu ....ach jo.

blondynka400
22. říj 2020

@hojda já moc dobře vím, k čemu se vyjadřuji. Můžeš napsat ještě potřetí ach jo, jestli ti to k něčemu pomůžeš. Příspěvky se cyklí a jako sorry, ale určitě se stále nevztahují k jedné a té samé věci. Ale chápu, že když tu vypisuješ desítky příspěvků každý den, už ti to asi splývá .-)

hojda
22. říj 2020

@blondynka400 Diskuze o nakupování vznikla kvůli včerejšku. Ty víš k čemu se vyjadřuješ a po x-stranách napíšeš toto: to ale srovnáváš jeden den, který byl úplně jiný a to jenom díky vládním nařízením.... V Metropoli jsem byla v úterý podvečer, nebyla tam skoro ani noha... Byla jsem v několika obchodech, na 5 metrů se ke mne nikdo nepřiblížil. A ne jako v zásilkovně, kde ode mne stojí někdo půl metru 😀 Ale už bych toto téma asi fakt nechala být 😀

blondynka400
22. říj 2020

@hojda ty jsi fakt marná, musím s
@marcicek84 souhlasit 😀 Takto reagovat a vytrhávat z kontextu můžeš opravdu jenom ty

hojda
22. říj 2020

@blondynka400 No pratensis si toho všimla taky, takže asi ne jen já, ono nás bude asi víc.....

marketka_m
22. říj 2020
marcicek84
22. říj 2020

@hojda promin, ale opet musim napsat,ty jsi fakt marna,ja tvoje myslenkove pochody absolutne nechapu 🙈🙉🙊

bigbig
22. říj 2020

S dovolením si tu odložím odkaz na článek, který by si podle mě měli přečíst všichni. Je to dlouhý, ale opravdu zajímavý. Jak rozumět různým číslům, komu a proč důvěřovat a proč je to teď takovej průser. https://www.respekt.cz/externi-hlasy/covid-a-ma...

hojda
22. říj 2020

@marcicek84 Proč jsi tedy vložila ten článek o testování?

hojda
22. říj 2020

@marketka_m To je o navyšování klasického testování, ne to plošné.

marulu
22. říj 2020

@marketka_m ty jo, to je skvělý, 80 tisíc testů, na jaře se mluvilo o tom, že jsoz schopný se dostat na 20 tisic. A včera už bylo asi 44 tisic😀.

marcicek84
22. říj 2020

@hojda jak vidis tady si odklada clanky kde kdo 😀

hojda
22. říj 2020

@marcicek84 A jaký důvod má odložení toho tvého článku? Tohle totiž není článek o plošném testování o kterém mluvil Prymula.

alcar
22. říj 2020

@ninive211 ano, opravdu to ber jako nadsazku... mozna spis sarkasmus. Ja nic takoveho ve skutecnosti neresim. Je mi ukradene, co kdo dela, jak nosi rousku, ci kam a jak casto chodi do obchodu. Dala jsem ochutnat trochu te jejich mediciny. 😃 Proste kazu vodu, tak nebudu pit vino, no ni?

marcicek84
22. říj 2020

@hojda a proc by to melo mit spouvislost? To jsem nikde nepsala...zase nejaka chybna dedukce,jdi uz radeji spat,ja jsem zde clanek vlozila,protoze mi prisel zajimavy svym obsahem,no pokud jsi na neco navazala co se predtim objevovalo v diskuzi,tak to urcite takto nebylo mysleno,takze se ve tvych komentech opravdu nechytam...

marcicek84
22. říj 2020

Obecne sarkasmus ani ironie nebyva zdejsim osazenstvem pochopena...

hojda
22. říj 2020

@marcicek84 Máš pravdu, proč by něco z tvých výroků mělo mít souvislost a logiku. Ty jen prostě naplácáš,co ti zrovna přijde pod ruku....

meesha
22. říj 2020

@marulu slava, slava, to zni hodne optimisticky. I ten system, pres praktika, super. Uz driv jsem si rikala, kdyby slo udelat neco jako CRP...to by byl posun. Co jsem cetla, tak i to trasovani se na nekterych mistech zacina menit. Jde to pomalu, ale....

alcar
22. říj 2020

@marcicek84 oo jsem si take vsimla. 😃
Jinak k tomu plosnemu testovani... Podle me ted ti nasi cekaji na vysledky Slovaku. A od toho se odpichnou. Muj muz tvrdi, ze to bude “pruser” a zjisti se, ze ho maji vsichni. Ja si netroufam odhadovat... Ale byla by to docela prdel, pokud bude 1/3 Slovaku nakazenych, pozorovat pak Prymulose, jak s tou informaci nalozi. 😃

marcicek84
22. říj 2020

@alcar no uvidime jak dopadnou,treba zjisti,ze do vanoc je po covidu,ze promorenost velika 🤘🤘🤘

marcicek84
22. říj 2020

@hojda ja vim,kdyz ti nevyjde dedukce,tak ji nahradis jizlivosti a urazkami...

anina32
23. říj 2020

Tak dnes očekávám odstoupení Prymuly. Je to všechno na prd, když nedokážou jít příkladem ani naši zákonodárci. Zdvihne to jen další vlnu nevole a lidi budou dál porušovat nařízení, protože tohle je k tomu jen ponoukne. Velice smutné....

marcicek84
23. říj 2020

Tez jsem zvedava jak to Prymula vysvetli,ja se jim divim,ze to maji zapotrebi,tak kdyz neco zakazou maji to sami dodrzovat,ale urcite nejake vysvetleni najdou...ze by zase zpatky do cela povolali Kena?

hojda
23. říj 2020

@bigbig Super článek.

marketa11112
23. říj 2020

@anina32 ja jsem zvedava na vysvetleni. Ono to mohlo byt i trosku jinak, nez uvadi novinar. Kdy presne to bylo focene?

Strana