Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@meesha jojo, přesně, to že tam byl s Faltynkem, to smrdí dost. Copak asi řešili? Jinak je samozřejmě blbě, že jde do restaurace, když ostatní nemuzou, i kdyz epidemiologicky riziko nízké. Jinak lidsky jsem si o něm nikdy nedělala iluze, ale potřebujeme někoho, kdo nás touhle krizí provede a lidé mu budou věřit. Jenže kde brát?
@marketka_m oni ho musejí odvolat, pokud nechtějí splnit jeho slib otevření škol - to je konspirace, viď
@marketa11112 upozorňuji tě, že o mě píšeš urážlivé věci a tvé komentáře, které jsi mi napsala, může MK dohledat, i když je smazal, tedy tvé vyjádření lhář a manipulátor je uráživé, protože ty věci, o kterých jsem psala, jsi mi opravdu napsala...jestli chceš takto pokračovat je dále v rozporu se slušnou diskuzí, kterou tady mnohé chcete vést, ale samy to evidentně neumíte...přeber si to jak chceš a už mě prosím neoznačuj, já se s tebou odmítám dále bavit, opět chceš vyvolat hádku, znovu opakuji, aby sis našla na toto někoho jiného, děkuji.
@marcicek84 ano, nahlasila a mrzi me zpetne, ze jsem jich nenahlasila vic. Protoze : opakuji to, co ty jsi vytesnila. Nekdy je vic hnusny prispevek bez vulgarit nez si na rovinu napsat, ze jsi....dopln si sama. Jestli chces priklady - neni problem
@marcicek84 Ale to my prece vime, ty mas svoji pravdu vzdycinky 😉
@marcicek84 :-0. Ale. Sama reagujes na vse, co napisu. Proc? Chces vyvolat hadku? Samozrejme,ze je vse dohledatelne. Napriklad i tve urazky smerem k memu manzelovi, ktereho neznas a ktery se do diskuse nikdy nezapojil. Nazvat nekoho debilem a chudakem , protoze si me vzal, samozrejme urazka nebyla, vid.
prosím vás už dost. Irelevantní komentáře prostě ignorujte. A naopak. Pokud nemáte co k čemu napsat opravdu relevantního, tak to nepište. Ale tahle diskuse má potenciál, člověk se tu dozví spoustu věcí, může si utřídit názory. Probírat se osobním plevelem je zbytečný a čas konzumující. Jestli se potřebujete urážet, založte si paralelní urážecí diskusi, nebo si to vyřidte soukrome v PM. at se tu může dál diskutovat k věci.
Jsem zvedava, kdo bude dalsim ministrem zdravotnictvi. Prymula ma asi rekord - nikdo tam kratsi dobu nebyl,ze?
prymula vyhozen 😀 tak a ted pojdme tipovat? hamáček? 😀
@marketka_m typuji nejakou novou neokoukanou tvar.
Tak jsem teď koukala na kus tiskovky a kdo z toho vyjde vítězně. Babiš. To se člověk může jen smát. Já vím, že někteří jsou tu hrozně citlivý na kritiku Čechů,ale tenhle kocourkov fakt v jiný civilizovaný zemi člověk nenajde. V tom jsme hvězdy. 😀
@marketa11112 naposledy tě prosím, abys mě již neoznačlovala a nepsala nepravdy...děkuji...
hele holky, teď tam vezmou už asi každého 😂
Ten pán, co neumí počítat bude ministrem? https://www.novinky.cz/domaci/clanek/jednim-z-k...
@hojda uvidíme do večera se to rozlouskne...jestli lhal, tak teď bude mít post za zásluhy, ne?
@marulu souhlasim Babis ted nas zachranujr a vyhazuje ty co neposlouchaji..
ludvik ministrem?no tak to budeme ve vetsich srackach
@hojda Tak zacneme od zacatku a trio Ludvik - Adam - Roman se tam bude stridat treba podle rocniho obdobi 😉 a historie se bude opakovat. A neni treba vymyslet porad nove kandidaty, ne?
no holky, ale zase upřímně, kdo normální by ten post teď vzal? Práce od rána do večera beze spánku, ještě je ten člověk podrž taška Babiše a kdo, kdo má zdravý rozum ze své vůle bude chce s tímto člověkem spolupracovat, aby s ním byl spojován? Takže tak...
@marcicek84 Havlíček
Jsem zvědavá jestli to projde přes Zemana https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zeman-vymena...
já doufám, že to ten Babiš má u příštích voleb spočítané, kdo ještě vůbec může volit to zdiskreditované ano, nechápu...
Nový druh testu:
https://www.novinky.cz/veda-skoly/clanek/nemocn...
@hojda no vida, posun v diagnostice, tak snad brzy bude i posun v léčbě. Hlavně, že bylo spousta názorů, že to tu bude navždy a musíme se s ním naučit žít, a že rousky nemůžou byt navzdy atd. A tady je jasně vidět, že je to o tom vydržet. Až se spojí očkování, dobrá diagnostika a léčba, tak se z toho stane běžná nemoc. Škoda, že nám tak chybí trpělivost.
@marulu Včera byl na DVTV imunolog Jaroslav Svoboda. Pro někoho nezazivne, ale přesně o něčem takovém tam mluvil- že oni umí z testu zjistit, kdo má imunitní systém nastaveny k horšímu a kdo k lehcimu průběhu. Ze se dokonce na jare jednalo o tom, že by se lidem tyhle testy dělali v rámci prevence druhé vlny, aby se vytipovali lidé, kteří mají riziko těžkého průběhu. Bylo to zajímavé.
https://video.aktualne.cz/dvtv/zive-jsme-cerna-...