icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

meesha
23. říj 2020

@pajula123 strasne bych si prala, aby to byla jedna z veci, na kterou najde veda odpoved - podle jakeho klice si to ta zaludna svine vybira. (To by zachranilo hromadu zivotu a nasmerovalo kudy k ucinne lecbe).

hojda
23. říj 2020

@marcicek84 Koukám, že dneska neměl svůj den jen Prymula, ale i ty. Kážeš vodu a piješ víno. Dobrou!

hojda
23. říj 2020

@pajula123 Taky mi přijde, že těch negativních informací z okolí je pořád víc a víc😢.

werumka
23. říj 2020

@meesha Podle me to bude fakt v té imunitě, jak to popisoval včera Svoboda...Je škoda, že to na jare fakt nezačali testovat... Asi měli pocit, že v květnu bylo vyhráno. Škoda.

marketa11112
23. říj 2020

@hojda tenhle popisek si pamatuji. To zase budou vymluvy. 🙂

marcicek84
23. říj 2020

@hojda jdi uz radeji spat,ja informovala o tom co se me nedotyka a jasne jsem uvedla co k tomu vim,...ty se poburujes nad mymi dotazy k tobe prezetovanemu bulvarnimu prispevku,ktery jen strasil lidi a byl o tom ze kamarad kamaradky umrel.za 6 dni co mu byl diagnostikovan covid,jestli v tom nevidis ten rozdil,tak ja uz nevim...takze ano,sedla sis na vlastni vidle...

hojda
23. říj 2020

@marketa11112 Tomu se říká sebevražda vlastními vidlemi 😂

meesha
23. říj 2020

@pratensis no prave. Jeden vecer se stalo...nebyla tu. To bylo o necem uplne jinem.

werumka
23. říj 2020

Prosim vas, napište svobodně, koho příspěvek @hojda vystrašil, ať si můžeme dát příště pozor a dneska jít spát, dík.

hojda
23. říj 2020

@marcicek84 Já jsem taky uvedla vše, co k tomu případu vím. Dnes zemřel a covid mu byl diagnostikován před 6 dny. To je celé. Na drbny tedy nečekám, v tom rozdíl je, to máš pravdu.

meesha
23. říj 2020

@werumka musim si to pustit, mam to na seznamu (to do). Ne na Seznamu 😀 . Dik

werumka
23. říj 2020

@meesha Jako on je fakt trochu nudnej patron, ale vydrž 😁

marketa11112
23. říj 2020

A co proste na danou osobu nereagovat. Proste nikdo a nikdy. Treba ji to dojde. Ikdyz..asi ne.

pratensis
23. říj 2020

@meesha Hřebíček na hlavičku. Tohle až se bude vědět, bude to obrovský posun. Třeba Dr. Štefánek na fb píše, jak hrozivé je vidět kolegy, kteří nikdy nebyli ani nachlazení, a teď je sejmul covid (myšleno ne přímo zabil, ale zamával s nimi). To, že když člověk sportuje, nezastůně a pečuje o sebe, tak je za vodou, tak to je bohužel asi dost iluze. Fakt mě zajímá, až se zjistí, čím je ta reakce organismu při covidu řízená.

meesha
23. říj 2020

@marketa11112 to jsme zkousely, ale on to vzdycky nekdo nevydrzi, vcetne me 😀 ale jestli do toho jdete taky, zkusim to klidne znova.

marcicek84
23. říj 2020

@hojda ale agresivni jsi byla dost a o tom to je a jeste chces hodit na me vinu,ze se dovolim se zeptat na upresnujici dotazy,takze jsi vylitla uplne zbytecne...napichnuti na vlastni vidle v primem prenosu...koncim,proste nemas uz co vymyslet...

marketa11112
23. říj 2020

@meesha vydrz, vydrz. Treba bude klid.

meesha
23. říj 2020

@marketa11112 uz se mi to zase malem stalo 🤣 zkusim...

marketa11112
23. říj 2020

@meesha 🙂). Neee.
Vydrz.

hojda
23. říj 2020

@marcicek84 Ne, nebyla jsem agresivní, jen jsem tě upozornila, že v reálném životě se některé věci dělat nehodí. A přestaň tu tedy brexitovat a jdi konečně spát, už jsi tu napsala několikrát, že odcházíš a pořád tu jsi.

marcicek84
23. říj 2020

Troll11112 si opravdu do te sve pusy asi uz nevidi,tak zase pokus o prani hnusnych veci,zase prisazovani a provokace,fakt si rikam, ze jestli se neco v zivote vraci jako bumerang,tak tam asi bude jednou poradna slupa...

marketa11112
23. říj 2020

Ach jo.

marcicek84
23. říj 2020

@hojda bohuzel uz jsem prekonala svuj cas,ted jen tak neusnu...🙈🙊🙉

marketa11112
23. říj 2020

Psssst.

marcicek84
Autor odpověď smazal
meesha
23. říj 2020

@pratensis Jsem zvedava na finalni rozlusteni.

A pridam i svoji zkusenost: dle vseho nejrizikovejsi skupina, vekem, chron chorobami, BMI....Bezpriznakove nebo lehke teploty. (Chvalabohu) To nepochopis 🤷🏾‍♂️ Uznavam, ze dva lidi houby vzorek, ale prekvapilo 🤔 Od brezna jsem o ne fakt mela strach a nakonec, kdyz se to stalo, tak dobry.
Ale vsechno tohle ilustruje jak malo zatim vime.

werumka
23. říj 2020

Tak bychom ten večer mohly zakončit romantickou básní Egona Bondyho. Jsou v ní sprostá slova, takže si buďme jiste, že pokud nějaký příspěvek dnes zmizí, bude to tento. Ale básník zůstává!

S něžnou opatrností prdím

abych se neposral.
Venku je tma
na nebi mléčná dráha
je pod mrakem
Včerejší den
až na to, že jsem jedl ty fazole
se nevyznačoval ničím.

Dobrou noc, ženy! 😊

meesha
23. říj 2020

@werumka 👍👍👍

marketa11112
23. říj 2020

@werumka my dnes meli cocku.

pratensis
23. říj 2020

@meesha No já někde četla (neozdrojovano, dost možná ten článek "o umírání mužů, kteří v létě hrají u řeky nohejbal"), že právě na ventilátorech a s dlouhým těžkým průběhem v nemocnici vůbec nekončí převážně ti staří a s mnoha chorobami. I když i ti tam jsou. Ale hodně je právě těch "normálních" zdravých lidí, třeba jen s lehkou nadváhou. A víckrát jsem na to někde nararazila. Stejně tak, že někdy je rapidní zhoršení z hodiny na hodinu. Jak píšeš - to nepochopíš. Tak hlavně že to u "tvých" rizikových dobře dopadlo.

Strana