icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

werumka
26. říj 2020

@marcicek84 Mne ten test nijak nechutný nepřišel... vlastně jsem dost dobře nepochopila proč se z toho furt dela takový drámo 😁

marcicek84
26. říj 2020

@werumka no někteří asi se sebou nechají dělat cokoli... jinak BABIŠÁK by si představovat ať mají povinnost PCR testů firmy a povinně testují své zaměstnance, ale pokud vím za prvé to něco stojí a za druhé nevím, že by labiny měly na toto kapacity, ale ten test ze slin by asi vše urychlil..

werumka
26. říj 2020

@marcicek84 Kteří někteří, prosím pěkně? 🙂

marcicek84
26. říj 2020

@werumka ti co tvrdí, že ten test není nechutný či nepříjemný, když většina jasně říká, že nepříjemný je, nevím o nikom ze svého okolí pro koho by byl příjemný. Test pouze ze slin by byla fakt pohoda...

werumka
26. říj 2020

@marcicek84 Já jsem ale nepsala, že je příjemný. Příjemný je něco, co mi způsobuje milé pocity. Tady jsem neměla pocity...žádné. Prostě úplně obyč věc na pár minut. Test ze slin je určitě mnohem komfortnější, o tom žádná. Ale jen jsem psala, že démonizace výtěru není na místě 🙂 Nepřišlo mi to nijak nechutné a nepříjemné to bylo asi tak stejně, jako když ti omylem vteče do nosu voda. Za pár vteřin jsem o tom nevěděla.

marcicek84
26. říj 2020

@werumka asi budeš jedna z mála, které nevadil, pro většinu je nepříjemný až nechutný...

werumka
26. říj 2020

@marcicek84 Já v okolí tyhle lidi nemám, tak nemůžu posoudit... asi jinej gang 😀

marketa11112
26. říj 2020

@meesha bezva zprava, co?

meesha
26. říj 2020

@marketa11112 je to zakernej hajzlik 😈

marulu
26. říj 2020

@blondynka400 tak jsem ještě dneska vyzpovídala manžela s aktuálními informacemi, už to byla delší doba, co jsme to rešili. Od července jdou všechny žádanky papírově i elektronicky a žádanku vyplňuje ten, kdo odebírá, resp. odběrové místo. V laboratoři se již jen načte pacient a zadává se, zda je vzorek pozitivní nebo negativní. Systém si už pak sám stahuje data, takže tam je opravdu velmi dobře rozlišené, jestli je to odběr první nebo opakovaný. Ale stejně by mě zajímalo, jaké problémy jsou v laboratoři tvé kamarádky, žes ti z toho vyplynulo, že to je obecný problém.

meesha
26. říj 2020

Mohl by mi nekdo vysvetlit, co tam to tam ta vlada nacvicuje? Zavreni obchodu v nedeli? 🙈 Zakaz vychazeni v noci od stredy? To bude zase zitra v alejich nablito. 🙈 Ceho tim chteji docilit? Tohle je zase uplne o nicem. A jak se divi, ze jim to nefunguje....

@blondynka400 aby to nezapadlo....taky me to technicky zajima. 💃

marketka_m
26. říj 2020

@meesha mě to příjde jako parodie na nějaký film.. který se ale totálně nepovedl..

meesha
26. říj 2020

@marketka_m vid, to sedi. Tohle skonci velkym prus.rem.

Tak hlavne, ze vim, ze koberce a podlahove krytiny nejsou domaci potreby

marcicek84
26. říj 2020

@meesha tak jako čekala jsem to drsnější, zatím nic, to noční vycházení je normálním lidem stejně jedno...lidi na HO, no ok, ale v normálních firmách už to tak je, ale to budou lidi držet na HO ještě celý listopad...to bude sranda...

marketa11112
26. říj 2020

to toho moc neudelali. boji se chlapci, boji. cekala jsem, ze budou tvrdsi a treba hned od zitrka. tohle je dalsi paskvil. pry, ze zrusi vyjimky... a kde?

hojda
26. říj 2020

To je sila, kam az to doslo😭

marketka_m
26. říj 2020

totální srajda to byla... kašlat... v supermarketech mužou být davy ale na trzích omezení.. no to je sranda.. někdo tam v té vládě nepřemýšlí.. pohoda... více bych uvítala, kdyby dali omezení v supermarketech na m2 několik lidí než toto co dělají.. no comment.

marcicek84
26. říj 2020

@marketka_m s koronou až do Vánoc, na Vánoce i Silvestra, trala la la lalala, a pak jak na nový rok, tak s koronou po celý rok... 🙈🙉🙊

werumka
26. říj 2020

Nojo no, a vůbec si davy lidí nepůjdou nakoupit v sobotu, když je v neděli zavřeno...
U trhu myslím, že je potíž, že tam proběhne velký množství lidí v malým časovým úseku- tj. koncentrovaně. Zatímco v supermarketu se to rozprostírá do celého dne...

marketka_m
26. říj 2020

mimochodem..vcera jsem mluvila se strejdou..dela ve zdravotnictvi..rikal ze statisticky porad je cislo za covid daleko daleko nizsi nez za chripkovou epidemii..heh

marketka_m
26. říj 2020

@werumka no i toto tvrzeni neni pravdive..aspon dle mne..rano samo duchodci..v poledne zbytek,odpoledne par zapometlivcu...a ted kdyz obchodaky jsou do 20.00 tak ta kumulace zasr bude vetsi

werumka
26. říj 2020

@marketka_m To nevím... asi záleží místo od místa... myslím, že co se ve většině zavřelo oc, docela to proridlo. Ale řekni lidem, kteří jsou zvyklí mít otevřeno 7 dní v týdnu, že v neděli zavreš. Radši půjdou v sobotu dvakrát, aby něco nezapomněli a neumreli hlady 😀

marcicek84
26. říj 2020

@werumka já nevím, zavřené obchody v neděli nic nevyřeší... zákaz vycházení od 21 h do 5 h ráno možná rozpustí ty hloučky pod výčepními okénky, ono to pomalu ale jistě směřuje k tvrdému lockdown...no jsem zvědavá, jestli jim to už zabere..

werumka
26. říj 2020

@marcicek84 Hloučky to rozpustí. Ale myslím, že ta zavřená neděle paradoxně zhorší sobotu, takže si moc nepomůžeme.

marcicek84
26. říj 2020

@werumka no někteří se právě budou v sobotu bát, takže třeba půjdou na nákup jindy...

ajja87
26. říj 2020

@werumka souhlasím s tebou, zaky mi test nebyl nijak zvlášť nepříjemný... Přesně nak popisuješ, jak když ti do nosu natece voda, ja to prirovnavala ke stiplavym kapkam do nosu...

hojda
26. říj 2020

@marketka_m jake cislo za covid?

werumka
26. říj 2020

@ajja87 Jojo, to je možná přesnější přirovnání- ty kapky 🙂 i děti byly úplně v klidu.

marulu
26. říj 2020

@marketa11112 no zrušili výjimky...prece ty koberce🤣😀😂🙉

Strana