icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
26. říj 2020

@marulu oni to úplně nezakázali prodávat, no počkej co bude až zjistí, že v kobercích se drží koronavirus...😂

bombat
26. říj 2020

@bigbig Rozbor testů - můj obdiv. Působí mi radost vidět, jak různí lidé rozumí svým oborům. 👍 Možná se mě rozbor testu na borelii bude ještě i týkat, manžel má jít každým dnem na krev. Každopádně ještě jednou díky za super rozbor.

meesha
27. říj 2020

Marci, tohle ani ty nevymyslis 🤣
https://www.seznamzpravy.cz/prispevek/trumpova-...
Oni se asi s Babisakem predhani, kdo vymysli vetsi blbost 🙈

ninive211
27. říj 2020

@meesha 😂😂😂

marcicek84
27. říj 2020

@meesha jak tě tak znám, ty bys toho byla taky schopna 😂

meesha
27. říj 2020

Jo 🤣 jako u nas. Odvolavam, co jsem odvolal ... https://www.seznamzpravy.cz/prispevek/usa-zrusi...

marcicek84
27. říj 2020

a prý že za všechno můžou lidi https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/na-te... ale jak vidno spíše to je špatně nastavený systém, už by měli vytáhnout ty testy ze slin, nevím na co čekají...

bigbig
27. říj 2020

@bombat Díky. No já na boreliozu odborník nejsem, jenom jsem si o tom sama něco zjišťovala z osobních důvodů. Ale znám dobře všechny ty diagnostický metody. Používají se ve všech odvětví biologie za různým účelem, ne jen diagnostickým. Každopádně přeju aby se vás Borélie netýkaly🙂

marketa11112
27. říj 2020

No, je pravda, ze kolegyne byla v karantene po setkani a nemocnym a na test sla po 11 dnech. Bez negativniho testu ale nesmela nastoupit do prace.
Trump a babis - pripadaji mi v mnoha vecech strasne podobni. 🙂)

marketa11112
27. říj 2020

Uz jste asi cetli,ze se chysta prodlozeni nouzoveho stavu - o mesic. A ze skoly zustanou zavrene. Nejvice nakazenych z prace je mezi zdravotniky, ale ucitele jsou hned v zavesu? A pak, ze nejde o rizikove zamestnani.

marcicek84
27. říj 2020

A dalsi sliby ohledne otevreni 1.stupne jsou ty tam,kolikaty uz to nedodrzeny slib vlady?Ted se i nekteri rozciluji,ze je Hamoun proti snize i dani na 15 procent,coz zas slibil Babis,no co stejne by to zaplatili jinak,ale to uz asi zase nikdo nevidi...

marcicek84
27. říj 2020

S prodlouzeni nouzaku a vsech stavajicich opatreni o mesic pocitam,mozna se ti prvnaci podivaji do skol v prosinci...

matire
27. říj 2020

@marketa11112 jsem ráda, že školy neotevřeli. Pustit v týhle situaci dítě do kolektivu a nechat ho sedět každý den půl dne s rouškou ani náhodou. Co se kvality vzdělání týká, tak z prvňáčků kvůli tomu fakt blbečci nebudou. Mnohem větší problém vidím naopak na druhým stupni.

marcicek84
27. říj 2020

@matire nejvetsi problem budou mit koncici a zacinajici rocniky na vsechn stupnich

hojda
27. říj 2020

@matire Za mě je prostě čas na celkovou revizi školních osnov. Když vidím do jakých detailů se všechno učí (třeba teď se učíme v příroďáku houby), tak mi to přijde opravdu zahlcování učivem😔

marcicek84
27. říj 2020

Zitra takove demonstrace v Praze,no to koukam...https://www.seznamzpravy.cz/clanek/v-centru-pra...

matire
27. říj 2020

@hojda fakt? Já do toho nevidím, mám teprv prvňáčka. My to zvládneme doma třeba do jara 🙂 Návyky doženou, mají na to pak ještě přes osm let. Ale jasně, jsme v klidu především proto, že jsem na RD. Docela rostu, když slyším jak zrovna první, druhé třídy musí co nejdřív do škol. A co třeba sedmáci, když nemůžou pochopit chemii a matematiku?

hojda
27. říj 2020

@matire Je tam prostě moc informací. Ano přečíst si to, vědět základní věci a o zbytku mít jen přehled, ale nemuset všechno umět.

marcicek84
27. říj 2020

@matire no jo, tak to rekni rodicum co nejsou na RD,to co predvadis je docela omezeny pohled na vec...

marcicek84
27. říj 2020

koukate nekdo na zpravy kolem? Svedsko nejvyssi narust pozitivnich od zacatku pandemie,Italie vycerpani lekari jako na jare,takze silene narusty, ve vsech velkych mestech Italie stavy proti opatrenim - lide nedokazi vyzit z podpory kterou jim nabizi stat,migranti sedi pekne doma v teple a jsou vysmati...
Pritom napr. v Italii byly rousky i venku a vubec ale vubec to nepomohlo,maximalne tim zbrzdili vlnu,ktera je u nas tak o ten mesic,ale jdou nasi cestou,jeden stat za druhym....

marketka_m
27. říj 2020

@marcicek84 ja koukam co se deje v polsku..mazec..covid jde uplne mimo tam...lide v ulicich..masakr

marcicek84
27. říj 2020

@marketka_m Itálie je něco hodně podobného...

marketka_m
27. říj 2020

@marcicek84 italie ale v souvislosti s covidem ne?v polsku kvuli tem potratum

marketka_m
27. říj 2020

pardon
.ale tohle me pobavilo..ze prej pauza

puhelin
27. říj 2020

@marketka_m Vsak proc ne. Jen at se odreaguji, to je potreba.

marketka_m
27. říj 2020

@puhelin ja nerikam ze ne..jenom kdyz jsem cetla clanky minule..tak vsude..jak nestihaji..jak ani nemaji narok na pauzu..nemluve o svacine...atd..a tady moment..konecne ma nekdo pauzu..jeste ze se vse meni k lepsimu!!!!!

puhelin
27. říj 2020

@marketka_m Dnes psali, ze ostravska hygiena (pry na popud hl. hygienicky) sla na kontrolu do nemocnice v Bohumine. A jeste do jednoho zarizeni. Asi si porad nekdo mysli, ze se tam kopou do zadku.

ninive211
27. říj 2020

@puhelin A ja zas jinde cetla, ze Razova tvrdi, ze od ni ten prikaz nebyl, ze to bylo na popud zvenci (udani?)...

marcicek84
27. říj 2020

@ninive211 tomu bych i věřila, protože jinak nemá důvod tam hygiena chodit, nemá na to čas...

Strana