Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
Nejak porad nevim, co by se delo, nebo jak by dotycne podporujici testovani deti ve skolach nalozily se situaci, kdy by rodic sve dite testovat nenechal. To mu bude upirana povinna skolni dochazka?
Ono to zacina nevinne “jen” stouranim v nose, ale skonci to u povinneho ockovani. A buh vi, jestli jen u toho...
@alcar presne,porad budou zachazet dal a dal a porad do vetsiho a vetsiho extremu...
@marcicek84 proto uz tady ani nechodim, protoze to, co se tady vyskytuje, to uz je opravdu na anticovid lecebnu. 😅
@alcar
@marcicek84 Holky, já jsem prostě asi málo konspiračně založená, promiňte 🙂 Jednak myslím, že žádné plošné testování stejně nebude, nejsou na něj prachy ani koncepce a druhak nebude ani povinné očkování, protože na něj prachy též nejsou.
Pro mě osobně by testování byla dobrá cesta na následující tři měsíce, kdy se začne covid křížit s chřipkama. Neberu to tak, že budeme testovat děti do konce našich dnů 🙂
Myslím, že katastrofické scénáře tady nikdo nedělá.
@werumka moc dobre nechapu,proc ma byt nejake dite znevyhodnene u vzdelavani,ze nepodstoupi nejaky stupidni nepresny test,ktery stejne nic nerekne a i kdyby se testovalo co 14 dni tak by se to uplne v klidu mohlo projevit pozdeji,je to proste dost mimo tohle chtit delat nasim detem.Je to hodne kontroverzni.
@alcar asi tak,ale porad tady jedou tu svou,kdyz ale vylezou mimo tuto diskuzi,musi jim byt jasne,ze tento nazor neni ve spolecnosti vetsinovy
@ilonne tak ja se te ptam na nazor k testovani a zda pujdes nebo ne,tvoje odpoved je docela srabacka,asi by ses ji tady pekne odkopala.Vubec totiz me povolani nema nic spolecneho s touto diskuzi,tvuj postoj je vsak tematicky docela k tematu,takze pokud nevidis ten rozdil,tak je mi lito...
@marcicek84 presne z toho duvodu uz sem nakouknu jednou za tyden (ani to ne) a porad ty stejne nicky, porad jedou covid silenstvi. A pak se staci podivat jen tady na zed nebo po svem okoli, pokecat s prateli a znamymi a je mi jasne, ze tohle vubec nekoresponduje s realitou vsedniho dne. Jeste ze tak...🙏
@alcar nejhorsi je,ze se te ti silenci tady snazi presvedcit,ze co oni rikaji je prave ta realita a ty jsi mimo,maji docela vydrz a ja si tez kolikrat rikam pal to cert,sekta je sekta,kdyz svedci covidovi,tak svedci covidovi,uz tu probehla i provax kampan,je to jak za dob fasimu ty hakove krize taky nekterym lidem vymyly mozky...
@marcicek84
@alcar Zkuste být trochu méně osobní, hm? Tahle diskuze je o koronaviru. Takže se tady řeší covid. A nejvíc ho tady - ve vší úctě - řešíš, Ty @marcicek84. Stejně militantně jako na jaře. Akorát teď postuješ články z opačného spektra a vytěsňuješ ty ostatní. Tak si tu spolu hezky pokecejte. Ráda bych s vámi mluvila o vašem názoru, ale urážky mi nejsou blízké, takže se toho s dovolením účastnit nebudu.
@werumka uz si spise myslim,ze s timto osazenstvem je uplne zbytecne tady neco psat,kdo neni v covid sekte,je mimo,proste pokud nekdo nesouhlasi s testovanim,stouranim v nose,tstovanim deti ve skolach nebo vakcinaci,tak se jej sekta snazi vytesnit a teto fakt dokazuje to,ze vsichni s jinym pro me zdravym opacnym nazorem tuto diskuzi opousteji,jsou proste vystvani...jinak bych ti doporucila se neurazet,vsak se do hovoru druhym lidem nemusit vubec plest 🙂
@marcicek84 ja se ti divim, ze se tu s timhle materialem tak dlouho vubec zahazujes. 🙏😅
@alcar uz nekolikrat jsem si rikala,ze to nema cenu,at se tady testuji a ockuji dle libosti 🤣 ale kdyz ony tak moc nesnesou jiny nazor...
@marcicek84 Já jsem uražená? Už zase víš, jak se mám cítit a co si určitě myslím? Jsem myslela, že tohle už jsme si vyjasnily 😀
Já si třeba myslím, že osazenstvo tady je poměrně náročné na argumentaci. Takže jiné názory jsou super. Ale tak nějak se očekává, ze pro ty názory ma člověk důvod. I kdyby tím důvodem by k obyčejný strach z toho, že u testu omdli. I to je důvod. Který je třeba respektovat.
Já si třeba dávám s příspěvkem práci. Přečtu si ho, snažím se, aby byl k věci, bez chyb. Aby se týkal tématu a zároveň neurážel. Proto mi není blízký tvůj styl, kdy píšeš v rychlosti a už si asi ani neuvědomuješ urážky, které používáš (I v tom posledním příspěvku jsi musela napsat "covid sekta"). Taková diskuze je pro mě nezábavná, nic mi neda. Kdyz z ni mam pocit, že pisatel píše v rychlosti a ani se nad komentářem nezamýšlí a neutridi si myšlenky pro odpověď. To mě prostě neba, sorry 🙂
@werumka tak neprispivej,jednoduche,mne zas nabavi,ze mi porad nekdo neco vycita,podsouva a tak ano na to prdim co jak napisu,protoze tomu tady odmitam davat vic casu nez musim,k cemu?jiny nazor se tady prece vzdycky tresta,tak asi nekteri zde nevedi co chteji,kdby nekdo chtel vecnou diskuzi s protiargumenty tak se taky chova a pise jinak...
@marcicek84 Já prispivam ráda, když se objeví zajímavé téma 🙂
Zkusím ti dát tip : když sem dáváš odkaz na článek, zkus k tomu něco napsat a nepostovat samotný odkaz. Kdyz má člověk čas si přečíst zajímavý článek, poslechnout zajímavý rozhovor, tak má přece čas to i nějak smysluplně sdílet 🙂 jsem si jistá, že kvalita příspěvku je vždycky víc než kvantita. Pak totiž není prostor na nejasnosti, vycitani ani podsouvani.
Nemusíš tomu tady dávat žádný čas, pokud nechceš. To je v pořádku.
My jsme si vždycky doma rikali, že když s někým mluvíme (píšeme si s nim), máme vystupovat tak, aby bylo vidět, že nám ten člověk za mluvení stojí, že mu chceme věnovat svůj čas. Protože to, jak vstupujeme my sami, dává prostor i tomu druhému. Spojení "prdim na to, co jak napíšu" vlastně odhaluje tvůj postoj k diskutujícím. Aby nedošlo k mýlce- nelibi se mi verejne osobní urážky od kohokoliv tady. Je mi jedno na jaký straně názorového spektra stojí. Naopak si fakt vážím příspěvku od lidí, kteří si s nim dají práci. Byť to třeba není mému srdci blízké a ukazuje mi to, že můj názor není úplně dobrý.
tak to tu zase docitam. )) . holt se nekteri budou muset odstehovat z cr, aby mohli zit dle svych predstav - ikdyz je tedy otazka, zda jejich predstavy budou nekde zplneni. jooo, tezky to zivot.
jsem zvedava, jak to bude od pondeli. to bude zase paskvil.
@werumka jenže mně je to jedno, protože to tady stejně nakonec nikdo neocení, což už mi tady dámy ukázaly a když nedám odkaz, tak zase když něco napíšu, tak se mi nevěří nebo se překrucuje to, co jsem k tomu napsala, takže postupem času reaguji a přispívám jak reaguju a ani nemám zájem to měnit, protože by to bylo jako to známé české přísloví házet perly sv....
@marcicek84 Jediné, co je u tebe naprosto konstantní je tvůj styl komunikace, který je naprosto stejný od začátku této diskuze a stejný styl používáš i v jiných diskuzích, takže to prosím neházej na ostatní.
@hojda každý má nějaký styl komunikace, ty se vždycky ozveš jako největší svatoušek ve smyslu já nic já muzikant, ale že si mé jméno neustále bereš do úst už jaksi nejsi schopna přiznat, tak co ti na to mám asi tak napsat, zkus to někde jinde, i když možná ti to ostatní ovečky zbaští i s navijákem...
Nicméně byla tiskovka tak pouze Praha a MSK jsou stabilně na stupni 3, jsem zvědavá jestli se něco otevře, možná až za týden....ale v těch obchodech to bude opravdu masakr...
@marcicek84
@alcar potiz je v tom, ze ostatni si chteji vymenovat zajimave informace a marci-jak sama napsala-bavi vyvolavat konflikty. Takze i ty jeji odkazy jsou kontroverzni-ona neda odkaz a nenapise neco slusne, ona napise “podivejte vy covid uctivaci, co vam zase provedou...a to jim lidi nedarujou ...a kis kis”, a to proste vyvolava negativni emoce.
@meesha ale ale, to jsem vůbec nenapsala, že mě baví vyvolávat konflikty, neřiš nepravdy, snažíš se být nad věcí, ale moc ti to nejde...děláš přesně to o čem jsem tady psala, prostě se pořád budeš navážet, několikrát jsi o mě psala a bez označování, absolutně jsi nebyla nic schopna respekovat, tak prosím tě, zameť si před vlastním prahem, moc dobře víš, že se tady střídavě snaží vyprovokovat skupinka lidí a ta neví jak, takže udělat z někoho obětního beránka se ti asi vyplatí, ale je dost mimo...
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/rebelujici... Tak ti si to vymysleli krásně, dohody o provedení práce, už to ho mají dost a nebudou asi jediní, těžko se jim divit...
@marcicek84 Tak snad má pan majitel v pořádku daňová přiznání. Předpokládám, že si nějakou cestu, jak ho zavřít najdou.

@marcicek84 Netuším proč bych se ti měla sverovat. Je to moje soukromá věc. Ty tady sijes do učitelů a všech pomáhajících profesi a sama ani nejsi schopna říct, co vlastně děláš. Tak se nediv neochotně ostatních.