Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@meesha jsem si rikala ze to zkusim..ale prvni kliknui me dostalo...znamost na jednu noc s nahodnou osobou..🙂
Ta kalkulacka je docela dobry forek,normalni clovek se ji ridot nebude,to je stejne jak do nas tlaci tu proockovanost 60-70 procent a at se ockujeme a nebo jak do nas tlaci ten strach a proste opatreni jsou aby lidi otravili a ti jim sli na ruku,je to jak nejaky vycvik poslusnosti a nekteri jsou proate svedci covidovi,vystraseny uzlicek nerviku...
@meesha zesmesnuji to,protoze ta kalkulacia zesmesnuje lidi.tolik.timto nemam dal o cem diskutovat.dobrou
@marketka_m jj 🤣 nezkousela jsem, ale tam bude hrat roli vydrz a rouska 🤣👍
@marcicek84 tys to zase nepochopila, podle toho se nemas ridit 🙈
@marketka_m zesmesnuje lidi 🤣 to neeee
Skoda, ze vzdycky jen tak neco vyprsknete do terenu a uz to nevysvetlite. 🤷🏾♂️
@hojda tak vzdyt nam v clancich slovo naveky nuti novinari,rikalo se s vakcinou zmizi rousky a uz se zase objevuji clanky,ze ne,ze to budou muset i tak lidi nosit,tak k cemu to je,proboha,jen nam lzou a my porad ustupujeme....
Tady je taky ctivo alias masirka.... https://forbes.cz/uz-nekolik-ockovanych-zachran...
@meesha covid kalkulacku opravdu muze pouzivat svedek covoduv,nikoli normalni clovek,normalni clovek takove veci ani nehleda na netu...🙉🙊🙈
@marcicek84 ale tady prece nejde o to ji kazdodenne pouzivat 🙈 ale je zajimave, jak nektere faktory snizuji riziko nakazy. Treba: ... s nadhledem.... kdyz budes mit poradu a ostatni budou drzet usta a poslouchat sefa, snizi se riziko sireni na 1/4 (dle dostupnych dat, obecne, abys me nechytala za slovo) a to presto, ze budou mit vsichni rousku. (Jezis a ted to zase zacne: “tak vidis, rousky jsou k nicemu bla bla bla”, ale uz to prepisovat nebudu), je to nastroj, informace, nic vic, nic min, asi jako jakykoliv jiny clanek nebo co ja vim, predpoved pocasi. Rozumime?
@marcicek84 Jako, jakmile je vakcína na trhu, tak sundaváme roušky??? To očkování taky zabere nějaký čas.... Btw. ve Švédsku už je taky doporučují třeba v MHD. Mýtus promořování padl.
@marcicek84 “ normalni clovek,normalni clovek takove veci ani nehleda na netu...🙉🙊🙈”, tak pravila ta, ktera tu den co den sdili zaplavu clanku. Ne, nehledala jsem to, marci, objevilo se mi to jako sdileny prispevek fb od Milionu chvilek pro demokracii, jako zamysleni k tomu, jak se kazdy muze snazit chovat co nejzodpovedneji.
@marcicek84 Co tedy navrhuješ? Roušky nepomůžou, testování nepomůže, vakcína nepomůže???? Nějaký nápad?
@hojda nehodlam je min na papuli ani o minutu dyl,neni to normalni nosit kus hadru na puse a kdo mysli,ze jo,at si to nosi,mmch ano,rikali,ze s vakcinou bude po omezenich a rouskach a Blatnicek ma plan proockovat do zari 2021,ale spis to vypada,ze lzou,to oni tak radi...
@meesha jeeee tak na to dalsi kolo,uz jsem soala,tou izolaci rizikovych to stejne skonci,to si snad uvedomujes i ty...
@marcicek84 takže nehodlas nosit roušku? Takže se necháš očkovat? No super 🙂).
Pro srabotky - na testy chodím každých pět dní. A faaaakt to nic není. Důležité je,že tím ochráním mraky lidí kolem. Prostě vím, že je nenakazim, protože jsem zdravá.
@marketa11112 muj nazor na ockovani znas,ockovane nenosenim rousky neohrozim a ostatni o riziku vedi,nevim o tom,ze by i presto touzili po rouskach a kdo se boji chodit bez rousky,ten by se radeji naockovat mel...
@marcicek84 bohuzel zname vsechny tve nazory, nemusis to tu plevelit dokola dokolecka 😉
Tak uz i Praha ve ctyrce https://www.seznamzpravy.cz/clanek/konec-korona... tak pocitam,ze opatreni a prerazeni do stupne 5 prijde hned po schvaleni nouzoveho stavu a mozna jeste pred Vanoci...nebo pak hned po svatcich...
@meesha no jeje,tady asi nekdo neumi spravne vyhodnodnocovat vyznam vet,vid 🙊🙉🙈
https://www.lidovky.cz/relax/zdravi/zdrave-lidi... no vypada to,ze vakcina bude hlavne pro rizikove a nikdo jiny to za ne neudela...
@marcicek84 tak se nauc psat, jestli zase nekdo neco nepochopil 😂 cus bus
@meesha porad jenom urazis,nejlip vubec moje prispevky necti a nereaguj na ne,kdyz jim nerozumis,hele Vanoce za dvermi,ale ty porad budes rejt,jestli uz ty reakce v ramci nejake virtualni diskuze nejsou z tve strany prehnane...💃
Převzato z jiné diskuze, vyjadřuje se Beran a zajímavé, že říká, že se neví co udělá lidem očkování, kteří už nemoc prodělali, že to pro ně dokonce může být rizikové... https://www.denik.cz/z_domova/epidemiolog-jiri-...
@marketka_m hezky to spocitali, jen ono je vlastne jedno kolik tech nemicnych je pokud to stiha zdravotni system, pokud ne, tak jsou potreba nejaka opatreni, aby se to nestalo. Kdyz si vezmes, ze jsou ti nemocni v nemocnici i nekolik tydnu, tak se luzka zaplni rychle a personalu v nemocnicich taky nekonecne.
@hojda jo.. když se nad tím zamyslím tak jsme sakra v prdeli že ani pro 10% populace není místo v nemocnicích...
@marketka_m Místo je. Personál není.

@marketka_m jaky potes koste 🤷🏾♂️ nikdo te nenuti to pouzivat. 🤷🏾♂️ Je to nastroj jako kazdy jiny 🤷🏾♂️ Ano, asi si nebudu zkouset kazde rano spocitat jak se mam chovat, ale je zajimave, jak jednotlive faktory riziko ovlivnuji. Asi nejsi cilovka, ale proc to zesmesnovat 🤷🏾♂️