icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
18. led 2021

@hojda no víš co, já tam stejně moc nechodila ani předtím a dokážu se obejít i teď, co se o vás říct nedá, přece nemusíte diskutovat, když si myslíte, že to nemá s někým smysl, ale jak to vidím, je to marný, je to marný, je to marný...navíc pokud to měl být jen informační zdroj, bylo úplně bezpředmětné z někoho dělat černou ovci,která na ty informace dle některých nemá nárok. A pak sem lezete a stejně to tu kopírujete a to ještě v rozporu s vlastními pravidly, ještě úsměvnější...no co k tomu dodat...takže jelen ať se vrátí do lesa a neprovokuje a dehonestuje druhé, nikdo tu na něho není zvědavý...

gramar
18. led 2021

Nehádejte se, letos bude ještě lépe, prý nás čekají zombie, asteroid, hladomor, zemětřesení a zvýšení hladin moří... :D
https://www.forum24.cz/nostradamus-predpovedel-...

marketka_m
18. led 2021

@gramar no to nás čekají zajímavé věci ...

marcicek84
18. led 2021

@gramar takže nás zasáhne asteroid a všechen život skončí, korona přežije :D

gramar
18. led 2021

@marketka_m
@marcicek84 inu k hladomoru už daleko nemáme, migrace je nevyhnutelná, zombie pravděpodobné (asi už jsem dostala dávku, když jsem se ráno viděla v zrcadle myslela jsem že jsem mrtvola)... Záleží na výkladu, ale ten pán se moc nepletl v minulosti 🤷🤪

marketka_m
18. led 2021

@gramar hlad asi bude.. ale hladomor??? ou.. zombie.. jako nesmrtelní lide? nebo jak to tam psalo? to asi ne 😀

hojda
18. led 2021

@marcicek84 Jelenice tě upozornila na to, že tvá interpretace článku není správná, což je fakt. O diskuzi už se ani nikdo nesnaží, jen opravu faktických chyb.

gramar
18. led 2021

@marketka_m Hlad, nebo hladomor to už je skoro jedno 😂 Nesmrtelní snad ne, i v hororech se dají zabít🙏😂 a bude to vir z Ruska, tam je možné vše...

marge_s
18. led 2021

@hojda no, potiz je v tom, ze tohle lide pak tu svoji interpretaci poslou dal. I kdybys to korigovala 100x. Chjo

marcicek84
18. led 2021

@hojda jj, to znám jediná správná intepretace je provax a to taky není dobře...

marcicek84
18. led 2021

@marge_s stejně jako svou provax interpretaci též dál posíláte, ten článek má ale dvě části, tedy dva pohledy, takže bylo dobré zmínit i ten antivax.

hojda
18. led 2021

@marcicek84 To je tvoje logika. Je mi celkem jedno, jak se z toho dostaneme, jestli vakcínou, testama nebo lékem. Z tebe mám pocit, že máš z vakcíny hrůzu a potřebuješ, aby to tak měl celý svět okolo tebe, tak jsi schopná šířit cokoliv.

marcicek84
18. led 2021

@hojda spíš má na vakcínu rigidní názor...a ten si řeknu, pokud to nesneseš je to tvoje věc, mně je totiž jedno kolik lidí se chce očkovat, ať to klidně dělají, ale tobě není jedno, že někteří to podstupovat nechtějí, prostě právo volby 🙂

marketa11112
18. led 2021

@gramar ty umíš být tak úžasné vtipná. Ráda čtu tvé příspěvky. Fakt.

marcicek84
18. led 2021

@marketka_m
@gramar
no záleží kde bude ten hladomor, on totiž ve světě je pořád někde nějaký hladomor...

jelenice_zavodnice
18. led 2021

Tak ted jsem zmatena, provax nebo antivax pohled plyne z vyjadreni, ze “pouze 73% lekaru a 50% pomocnych osetrovatelskych sil se v prosinci 2020 chtelo nechat naockovat” a ze personal duveruje ochrannym pomuckam-oblekum? No, asi by mi prislo divne, kdyby lekar bez ohledu na covid situaci do nemocnice dosel v monterkach, ve kterych natiral altanek na zahrade.
No nic holky, usila jsem si na sebe boudu ale tedy pokud je zajem, mohu ten clanek sem prelozil cely (nikoliv google prekladacem) at si obraz udelate same.

gramar
18. led 2021

@marketa11112 To mě těší, on se ten život prostě asi nemůže brát příliš vážně, stejně z něj nevyvázneme živí 😂 Ono je to asi dané tím že už jsem někde na pokraji stavu zombie a jestli si začnu připouštět všechno, tak současná dávka antidepresiv bude jen předkrm a já mám pro letošek předsevzetí jejich dávku snižovat, ne zvyšovat 😇😂

marketa11112
18. led 2021

@gramar ale jo, čeká nás toho hodně, to máš pravdu. Hlavně nás čeká jaroooo. Spousta práce v práci, spousta práce na zahradě, pár výletu s dětma, slunicko....

hojda
18. led 2021

@marcicek84 To je právě tvůj problém, ty máš na všechno hned rigidní názor aniž víš fakta. Já si posbírám fakta a pak se rozhoduju.

hojda
18. led 2021

@marcicek84 Očkování ať si každý rozhodne sám, spíš mi vadí, na základě jakých informací se někteří rozhodují.

gramar
18. led 2021

@marketa11112 ani nemluv, těším se na jaro/léto jak na smilování. Sice teď je to fajn, jak byl sníh, ale pořád to není zima, tak to stojí za starou bačkoru 🙂

Jinak dnes je prý nejdepresivnější den v roce, tak st tu přestaňte dohadovat o tom že se neshodnete, to už je asi každému jasné, počítám tak cca 510 stránek 😂 a raději si dejte horkou čokoládu, s extra čokoládou a hromadou šlehačky 😉 😍

gramar
18. led 2021

@marcicek84 Tak hladomor je, ale stále ještě "lokální", migrace už taky je, ale ještě stále si nikdo z nás nedovede představit co může být opravdu průserová migrace... Je jasné že svět prostě není nádherný, na druhou stranu ho budeme mít tak ne/pěkný jaký si ho každý z nás udělá...

marcicek84
18. led 2021

@hojda tak do toho nejlíp druhým nekecat, páč to je každého věc 🙂 i kdyby na krásně řekli mí rodiče, ne protože večer jsme viděli padat hvězdu, tak je to jejich věc, víš. Tak se zase uklidni...

marketa11112
18. led 2021

@gramar s jarem bude lépe. Uvidíš.

marge_s
18. led 2021

@marcicek84 Kdyby neslo o zivot a zdravi, tak proc ne. Takhle je to vazne skoda, kazdy by mel mit moznost se roozhodnout podle validnich dat. At uz by z nich vyvodil cokoliv.

marketa11112
18. led 2021

@marge_s na houby je, že někteří z nich vyvozují totální nesmysly.

marge_s
18. led 2021

@marketa11112 to je jeste dalsi level. 😅 Primarne jsem mela na mysli, at uz se necha ockovat nebo ne 🙂
(ani tak nejde o @marcicek(nepamatujusizasetocislosnadtoneva) , ale treba se tu najde nekdo, pro koho muze byt pripadna korekce uzitecna)

gramar
18. led 2021

@marketa11112 Nepochybuji o tom, budu chytat vitamín D a budu spokojená 😎

hojda
18. led 2021

@marcicek84 Já jsem klidná, ty tu vyšiluješ s vakcínou už několik měsíců.

jelenice_zavodnice
18. led 2021

Holky, dovolim si off topic, uvedl nekdo nejaky duvod proc se zitra oteviraji obchody se spodnim pradlem? Chapu veci pro deti, papirnictvi ale to spodni pradlo mi nedalo dnes v noci spat 😉 a na nic jsem neprisla.

Strana