Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@werumka reaktivace viru,tak to potes koste,jo to bude ta upravena geneticka informace,pekne se tam ulozil a spinkal a silil a zas zautocil
Jo! A zase cítím všude cigara 🤣 to jsem měla i prvně 🤣
no a pak mi řáíkejte, že někdo pořád říká já jsem už to měl já jsem vklidu.. proč se o tom nemluví v mediích.. však takové případy (=já už to měl) to mohou roznášet dál ne? a ne nákupní šílenci a neukázění sankáři.
@hojda Já myslím, že reálně jsou ty tři měsíce fakt v pohodě. Podle sebe bych to nemerila, moje imunita se vždycky chovala trochu jak dement 🤣 určitě je dobrý si nechat po těch třech měsících udělat protilátky. Ale jinak jestli to fakt dolecili, tak je to podle mě v pohodě. Já mám třeba v tomhle trochu podezření na lehké zanedbání, protože dusnost a kasel jsem řešila ještě na začátku prosince. A pak stavi, když v člověku zůstane nějaké malé ložisko zánětu a jede se pak další kolo.
@werumka ale jak se muze korona nedolecit?s tim se prece primarne ma popasovat imunita cloveka...Tedy jedine,za ti tam ustlalo ve tvych genech a ted se to probudilo a chtelo si to zalyzovat,kdyz je venku tolik snehu...mozna postavi snehulaka a da pokoj...🐵🤷🏻♀️
@marcicek84 Jak říkám, moje imunita opravdu nemá výstavní chování. Což tak prostě může v kombinaci způsobit tohle. Pokud třeba člověku zůstane na plicích nějaké malé ložisko, tak člověk s novou imunitou ho holt nezlikviduje.
Takze do skoly nejdriv unoru? https://www.seznamzpravy.cz/clanek/do-skoly-nej... a kdo vi jestli,ze?
@marcicek84 nejdrive v unoru 9.tridya maturantio
@werumka Ty jsi prostě extra třída, to je jasný 😂
@marcicek84
@marketka_m Hele a není to ve finále jedno, stejně už to stojí za houby, tak jestli to bude o čtrnáct dní dřív, či později už asi svět nespasí... Ještě že si zítra jdu pro pilule 😂 Já mít doma deváťáka tak se asi úplně podělám 😂 Ale pokud to budeme brát pozitivně, tak selekce těch co mají a nemají na střední bude letos hojná a třeba se tomu vrátí nějaká úroveň 🙊
@marketka_m tak,ze by to s tema letnima prazdninama byla trefa? 🙉
@gramar a nebo z duvodu covidu bez prijimacek a naberou vsehny...jo je to burt..je to fuk...me to je fuk...ale je mi lito teto generace
@gramar de facto jedou jen prvni a druhe tridy a soecialky...a to jeste deti museji byt cele vyucovani v rouskach 🤦🏻♀️ja fakt nevim proc jsme to s temi skolami nechali zajit tak daleko,trochu mam obavy,ze skoly pusti,az proockuji ucitele...
@marketka_m Bez přijímaček si myslím že to nebude, protože toto je poslední záchytný bod jak to "roztřídit", zní to sice strašně, sejří mě že do toho padnou i mé děti, ale na druhou stranu když si vezmu jak posledních několik let bylo vzdělávání zničené nadměrnými ambicemi rodičů, tak toto by ten trend mohlo zase trošku srovnat a třeba zase lidem dojde že nemůžeme mít všechny na postech managerů, neb nebudou mít komu šéfovat... 🙈

@werumka Tohle mi teď dost vrtá hlavou, protože strejda s tetou to měli někdy na začátku listopadu a teď jezdí navštěvovat babičku a moje rodiče s tím,že oni už to přece měli....