icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

hojda
18. led 2021

@werumka Tohle mi teď dost vrtá hlavou, protože strejda s tetou to měli někdy na začátku listopadu a teď jezdí navštěvovat babičku a moje rodiče s tím,že oni už to přece měli....

marcicek84
18. led 2021

@werumka reaktivace viru,tak to potes koste,jo to bude ta upravena geneticka informace,pekne se tam ulozil a spinkal a silil a zas zautocil

gramar
18. led 2021

@werumka No tak ať se z toho brzy dostaneš a doufám že to znamená že už se nemusíš do konce života bát netopýrů, protože jinak na světě není spravedlnost 😉😂

werumka
18. led 2021

Jo! A zase cítím všude cigara 🤣 to jsem měla i prvně 🤣

gramar
18. led 2021

@werumka No možná lepší než ztratit čich, ne...? 😅

marketka_m
18. led 2021

no a pak mi řáíkejte, že někdo pořád říká já jsem už to měl já jsem vklidu.. proč se o tom nemluví v mediích.. však takové případy (=já už to měl) to mohou roznášet dál ne? a ne nákupní šílenci a neukázění sankáři.

werumka
18. led 2021

@hojda Já myslím, že reálně jsou ty tři měsíce fakt v pohodě. Podle sebe bych to nemerila, moje imunita se vždycky chovala trochu jak dement 🤣 určitě je dobrý si nechat po těch třech měsících udělat protilátky. Ale jinak jestli to fakt dolecili, tak je to podle mě v pohodě. Já mám třeba v tomhle trochu podezření na lehké zanedbání, protože dusnost a kasel jsem řešila ještě na začátku prosince. A pak stavi, když v člověku zůstane nějaké malé ložisko zánětu a jede se pak další kolo.

hojda
18. led 2021

@werumka A nezačal manžel tajně kouřit z těch karantén?

werumka
18. led 2021

@gramar To rozhodně! Bez cichu to bylo na nic. Cigara se snesou 😁

marcicek84
18. led 2021

@werumka ale jak se muze korona nedolecit?s tim se prece primarne ma popasovat imunita cloveka...Tedy jedine,za ti tam ustlalo ve tvych genech a ted se to probudilo a chtelo si to zalyzovat,kdyz je venku tolik snehu...mozna postavi snehulaka a da pokoj...🐵🤷🏻‍♀️

hojda
18. led 2021

@werumka Právě, třeba to není nové nakažení, ale pořád to první a když je třeba člověk v nějak oslabený, tak se to zase probudí????

werumka
18. led 2021

@hojda Prohledam ho! 😁 Oni mě doma beztak lakujou. Dělají si že mě srandu, že něco cítí a jestli to cítím taky.

werumka
18. led 2021

@marcicek84 Jak říkám, moje imunita opravdu nemá výstavní chování. Což tak prostě může v kombinaci způsobit tohle. Pokud třeba člověku zůstane na plicích nějaké malé ložisko, tak člověk s novou imunitou ho holt nezlikviduje.

werumka
18. led 2021

@hojda přesně takhle to u mě na 99% je. Nejedná se o nové nakažení.

hojda
18. led 2021

@werumka A tys byla znova na testu?

gramar
18. led 2021

@werumka Proto mě strašně překvapilo že se to bere bez ověření jako vyléčené pokud deset dní nemáš příznak, což může být dost zavádějící si myslím... Ale co to tu asi nevymyslíme ono to možná někomu potom dojde, že to není tak úplně hop na krávu a je tele 😂

marcicek84
18. led 2021

Takze do skoly nejdriv unoru? https://www.seznamzpravy.cz/clanek/do-skoly-nej... a kdo vi jestli,ze?

marketka_m
18. led 2021

@marcicek84 nejdrive v unoru 9.tridya maturantio

werumka
18. led 2021

@hojda Zatím mám hotovy jen test na protilátky- ty ukázaly znovu aktivní nemoc. PCR pry vubec pozitivni byt nemusi, ale uvidíme. Takze vlastne nevim jestli vubec muzu nekoho nakazit.

hojda
18. led 2021

@werumka Tak tohle by mě zrovna dost zajímalo, pokud se něco dozvíš, tak dej echo.

werumka
18. led 2021

@gramar Ja myslim, ze ta logika je správná. Po odezneni priznaku a po deseti dnech infekcni nejsi. Podle mě pokulhává nasledna kontrola lidi, kterym zustavaji nějaké potíže i dál, což byl můj případ. Nejsou na to teď kapacity a třeba se to časem zlepší 🙂

werumka
18. led 2021

@hojda Jojo, budu informovat 🙂

gramar
18. led 2021

@werumka Ty jsi prostě extra třída, to je jasný 😂
@marcicek84
@marketka_m Hele a není to ve finále jedno, stejně už to stojí za houby, tak jestli to bude o čtrnáct dní dřív, či později už asi svět nespasí... Ještě že si zítra jdu pro pilule 😂 Já mít doma deváťáka tak se asi úplně podělám 😂 Ale pokud to budeme brát pozitivně, tak selekce těch co mají a nemají na střední bude letos hojná a třeba se tomu vrátí nějaká úroveň 🙊

hojda
18. led 2021

@werumka Na záněty v těle by mělo fungovat konopí, nezkoušela jsi? Myslím kapky, ne jointa🙂.

marcicek84
18. led 2021

@marketka_m tak,ze by to s tema letnima prazdninama byla trefa? 🙉

marketka_m
18. led 2021

@gramar a nebo z duvodu covidu bez prijimacek a naberou vsehny...jo je to burt..je to fuk...me to je fuk...ale je mi lito teto generace

gramar
18. led 2021

@werumka Jáj, no tak to pak asi jo, ale i tak mě to překvapilo, zvláště na jaře, když všichni věděli prd co to ne/dělá... 🙈
@hojda Hej tak to já bych klidě toho jointa, člověku by bylo alespoň veseleji a svět by byl hned barevnější 😂

marcicek84
18. led 2021

@gramar de facto jedou jen prvni a druhe tridy a soecialky...a to jeste deti museji byt cele vyucovani v rouskach 🤦🏻‍♀️ja fakt nevim proc jsme to s temi skolami nechali zajit tak daleko,trochu mam obavy,ze skoly pusti,az proockuji ucitele...

gramar
18. led 2021

@marketka_m Bez přijímaček si myslím že to nebude, protože toto je poslední záchytný bod jak to "roztřídit", zní to sice strašně, sejří mě že do toho padnou i mé děti, ale na druhou stranu když si vezmu jak posledních několik let bylo vzdělávání zničené nadměrnými ambicemi rodičů, tak toto by ten trend mohlo zase trošku srovnat a třeba zase lidem dojde že nemůžeme mít všechny na postech managerů, neb nebudou mít komu šéfovat... 🙈

werumka
18. led 2021

@hojda
"A berete na ten kasel nějaké léky?"
"Jojo, každý večer si ubalim protizanetlivyho jointa"

Já už chci tentokrát fakt trvat na tom, ať vyšetří, že ty plíce jsou ok. Myslím, že to postačí 🙂

Strana