Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@gramar tak kdyby najely jakz takz od unora treba by se aspon jedno pololeti zachranilo a neco se dohnalo,ale ja jasne,ze ty rocni vypadky co deti maji do ted se tak jednoduse uz nedozenou...
@marcicek84 Jenže jim už chybí to pololetí z loňska, teď schází první pololetí z letoška a pokud se učitelé nechtějí podělat a nebudou se chtít nechat zastřelit od rodičů, tak to nedoženou i kdyby ty děti dřeli z kůže a pokud by i dřeli, tak jediný efekt který to u většiny bude mít, je ten že děti budou tu školu nenávidět a já se tu tuplem podělám 😂
@hojda co chtěl básník říci tím:
"Přemýšlím, co teď budou dělat ti, kteří se nechtějí očkovat, protože vakcína jim změní genom:"
Já jsem asi trochu natvrdlá a nechápu, co tím myslíš 🙈
@werumka přeji mírný průběh
@werumka je to zázrak 🙂 i na diabetes https://casopisroots.cz/cbd-proti-zanetum/
@hojda No jo, jenže mě někdo ukradl mé kytičky co jsem pěstovala pro prarodiče na mastičky, takže si můžu ubalit tak akorát listí z kosatců a to asi nebude ono 😂
Mám jedno ve druhé čerstvě na specce, no a pak čtvrtá a šestá a ruku na srdce, jsem tupá jak štoudev a nedávám ani tu čtvrtou... Dnes jsem se málem pověsila u počítání s ocáskem zase... Já vůbec nevím co je ocásek u dělení 🙊
že jim ten genom změní koronavirus, vakcínu kvůli tomu odmítali, tak teď budou logický odmítat koronavirus a nechají se očkovat, ne?
Autor: myslím že to bylo myšleno tak, že pokud covid mění geny tak argument o tom že očkování mění geny je už poněkud na houby...?
@werumka dvou... Potíž je v tom že já chodila na alternativní školu (škoda slov) a tohle jsem se tam opravdu neučila, zato jsem uměla sklízet obilí, ale to mě u ocásků moc nezachrání 😂 Jestli jsem to správně pochopila, tak ten "ocásek" je zbytek který nelze vydělit tak aby bylo celé číslo?

@marcicek84 Mě to štve, na druhou stranu jsem přesvědčená že tento rok je to vzdělávání už úplně v hajzlu, takže to jestli se vrátí teď nebo v září už je pomalu jedno, jediný benefit toho návratu je sociální kontakt a hlídání, ale učivo za ten roku už to prostě nezachrání... Já se teď snažím najít nějaké struktury toho co by měli mé děti umět a pokouším se být alespoň o lekci před nimi, aby měli pro příští rok alespoň základy, protože ta online výuka je fakt trága 😎