icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marketa11112
27. led 2021

Prý mě je to úplně volné🙂. a přitom tolik příspěvků. Snad vtip. Snad jiný gang.

marcicek84
27. led 2021

@hojda tak pro ty mene chapave,co si predstavis pod pojmem coronadiktatur? A najdi si to nove naeizeni,najdi si celou demonstraci i projevy a pak mluv a uz nelzi,opet to nic nedokazuje.Stojim si za svym,mam informace od zdroje primo z mista a ty mi dej uz pokoj.Zadna dezinformace to neni,prestan me tady osocovat.

marketa11112
27. led 2021

@hojda je až neskutečné, že tohle adminum nevadí. Lidé mají různé názory. To přeci nevadí. Ale lhaní a zkreslování informací je nechutné.

marketka_m
27. led 2021

@alcar hey plynové masky to nebudou 😀 to si nedokážeme vyrobit 😀 to musí být něco ve smyslu cihla k noze a nikam .. 😀

hojda
27. led 2021

@marcicek84 „Omluvit se a přiznat chybu, to chce charakter.“ — J.L.V.

Zdroj: https://citaty.net/citaty/1995865-petr-hobza-bl...

To, že by ses omluvila, že křivé obvinění za nahlášení příspěvku a přiznala chybu, že jsi uvedla zkreslené informace o demonstraci od tebe čekat tedy nemůžeme, že?

marketka_m
27. led 2021

@alcar ale oni zavřeli už na měsíc ale lidé neposlouchají tak čísla rostou, dámy proč to pořád nechápete...

marcicek84
27. led 2021

@alcar asi,bohuzel jak vidis oni ti svedci covidovi cim dal tim vic prehaneji...

werumka
27. led 2021

Covid podruhé - pokračování.

Nevěřte rapid testům protilátek z laborek.
Jsou na prd.

marketa11112
27. led 2021

@marketka_m 🙂. Nene. Cihlu doma každý čech nemá. Ale takového lahváče?

marketka_m
27. led 2021

@marketa11112 no to máš pravdu... 😀 je to jasné.. už vidím zítra tu tiskovku 😀
P.S. kežby to byla cihla, mám nějakých 200 .. konečně bych byla nápomocná 😀 a když je dám na pul tak 400.. pecka.. lidstvo zachraněno 😀

marketka_m
27. led 2021

@werumka ? "Nevěřte rapid testům protilátek z laborek.
Jsou na prd."

marketa11112
27. led 2021

@marketka_m to bude zase pytel srandy. Jako vždy.

marcicek84
27. led 2021

@hojda neuvedla jsem zkreslene informace o demonstraci,uvedla jsem to,co mi o ni rekla moje sestra,ktera zije v miste,ta je ma presnejsi nez ty,ta je ma podrobne a aktualni nikoli obecne a uz me neobtezuj.Jestli neveris je to tvuj problem,ale osocovat me ze lzi je uz vrchol.
Tys me tolikrat tady osocila,ze bys musela skladat omluv a tez to od tebe nemuzu cekat,ze? Tak co tady po kom vlastne chces? 🙈🙉🙊

marcicek84
27. led 2021

@marketka_m tez jsem zvedava co tim @werumka myslela

marketka_m
27. led 2021

@marketa11112 hele dneska babiš mluvil uplně vážně.. že jako fakt je to pruser a musí zpřísnovat tak uvidíme....

marcicek84
27. led 2021

@marketka_m a ty mu to veris?Zatim neukazalo cisla,takze nevim uz cemu cerim,posle aktuslniho psa,je vsechno zalite sluncem a co kdyz budou menit PSA aby lidi drzeli doma?

marketka_m
27. led 2021

@marcicek84 já nepsala že věřím, já psala že mluvil vážně 😀 to je rozdíl 😀
já jsem si jistá že zítra příjde zpřísnění.. podle mně testy do zaměstnání to ještě nebudou.. ale co to bude uvidíme.. za dva týdny čekám povinné testy do zaměstnání.. přemýšlím nad svým pozemkem.. tak tu postavit vojenský stan.. a testovat.. mám vystaráno... však to ČR by nemohlo stíhat, nevěřím 😀

marcicek84
27. led 2021

@marketka_m povinne testy do zamestnani?at s tim jdou nekam,na zaklade ceho,prehaneji to,ja cekam spice povinne chirurgicke rousky a respirarory a ted treba zavrene hranice, totez planuje nemecko a oni se radi opici

werumka
27. led 2021

@marcicek84
@marketka_m No měly pravdu ty, které jsem si udělala doma, Potvrzeno ze žilní krve. Ty rapid testy na protilátky (co jsou hotové do 15 minut z kapky krve) a které byly dělané na odběrových místech, vycházely falešně negativní. Ten, který jsem si dělala doma, byl jediný správný a potvrzený laboratoří. Reaktivace viru v plné parádě.

marcicek84
27. led 2021

@werumka a uz jsi v poradku? Ano ty rapid urcite nebudou tak spolehlive,proto jsem na to ani nesla,nemelo to nikdy smysl,zila je zila...

marcicek84
Autor odpověď smazal
werumka
27. led 2021

@marcicek84 No ten rapid test, který jsem si dělala doma, byl naprosto přesný. Jenže já vím, že jsem ho udělala dobře (na rozdíl od odběrových míst, kde o tom lehce pochybuju). Ta žíla byla potvrzením toho, co jsem věděla. V pořádku nejsem. Jdu na rentgen plic a podle toho se uvidí.

marcicek84
27. led 2021

@werumka to je mi lito,porad te drzi ten kasel?zkousela jsi dithiaden? A pak mi tlumil kasel ibalgin,taky muzes zkusit,nic jineho na to nezabiralo,kaslala jsem 6 tydnu,az presel kasel presla dusnost

werumka
27. led 2021

@marcicek84 Jeden den dobrý a další den zase všechno od začátku, Stejně jako prve. Dithiaden nemám a asi ani nepotřebuju. Ten kašel je nejhorší přes den a na to stačí dýchátko.

marge_s
27. led 2021

@werumka si delas srandu 🙈

hojda
27. led 2021

@werumka Drž se, je to fakt hnus nevypočitatelnej☹

hojda
27. led 2021

@werumka Nezkoušela jsi tvarohový obklad? U nás v rodině to pomohlo na ten kašel. https://www.jimejinak.cz/tvarohovy-obklad-prvni...

marketka_m
27. led 2021

@werumka a mě zase babi vždy říkala sádlo domácí pořádne z husy, kačeny, z čehokoliv.. nevím nemám zkušenost.. babské rady...

marcicek84
27. led 2021

@werumka ja myslim,ze to chce cas a byt v klidu a treba bylinlove caje na prudusky...

hojda
27. led 2021

@marcicek84 Je to záměrné zkreslování informací z tvojí strany. Je rozdíl pokud uvedeš, že je to demonstrace proti očkování zdravotníků, nebo demonstrace proti opatřením proti koronaviru, to snad chápeš, ne?

Strana