icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
27. led 2021

@marketka_m jo a nebo si prilepit na noc platynko z obkladem na hrudnik (smes mouky francovky a bylinek) a na to jeste igelit,ze to vyhreje a vytahne...

alcar
27. led 2021

@marketka_m oni musi nejprve zprisnit toho jejich cokla a pak az teprve ta opatreni. Aby to bylo potuplovane.

marcicek84
27. led 2021

@hojda znas nemeckou kulturu a zakony?asi moc ne,protoze jinak bys me nemohla osocit ze lzi.Stojim si za tim co jsem rekla,verim cloveku ktery je mi blizky a zije v miste,ten mi nema duvod lhat.Ty by mela zpytovat svedomi,nejdriv jsi me osocila,ze nemam sestru,ze jsem si ji vymyslela a pak ze lzi.Koncim s tebou jsi uz fakt postizena tim prehnanym hledanim dezinformaci,ze uz to nedokazes odlisit,zijes v mlze,utocis na lidi,u me jsi absolutne skoncila.

hojda
27. led 2021

@marcicek84 Proboha IGELIT ne! 🙏 Protože zábal zánět vytahuje z těla ven, ale igelit to zase vrací do těla. Na žádný obklad nepřikládáme igelit, ten by způsobil zapouzdření a zasunutí problému hlouběji dovnitř - Mudr. Strnadelová. Jsou to staré léčebné rady a to žádný igelit nebyl. Nejlépe dát ten tvaroh na bavlněnou plenu a na to ještě další plenu nebo ručník, aby to neprosáklo.

marcicek84
27. led 2021

@hojda nevim,ja to znam s igelitem a vzdy vse ok

marketka_m
27. led 2021

@marcicek84
@hojda jj je pravda že kdysi se dávalo igelit.. ted se od toho opouští.. ale já jako malá jsem taky dostala igelti a vše vcajku.

marcicek84
27. led 2021

@marketka_m tos nemela psat,zas bude hledat clanky o dezinformacich o igelitu,pak budeme osoceny ze lzi...🙈🙉🙊

hojda
27. led 2021

@marcicek84 Koukám, že se ti to z toho igelitu vrazilo do hlavy, co?

alcar
27. led 2021

Tak igelit je na zanety nejlepsi! Kdyz tam das rucnik, tak to vsakne a nic nepusobi. My mame i v praci neprodysna kryti na bazi igelitu. A na zvrtnuty kotnik nejlepe napatlat a zakryt igelitem, at to par hodin pusobi. 👍

marcicek84
27. led 2021

@hojda no mela by ses pomodlit k panu covidovi a jit spat,z toho honu na carodejnicce uz ti to nemysli,a uz me neoslovuj,ja se nenecham neustale tebou osocovat,dezinformatory si hledej laskave jinde...

gramar
27. led 2021

@ilonne No jsem ráda za jediné, že to nebude, otevřu/zavřu/otevřu, tak si hodím kostkou... :D
@alcar Hele a myslíš že nás taky naučí jak z těch masek sundat klapky, nebo nás nechají udusit vlastní blbostí? A ty masky budou ze státních rezerv, pač ty už ve škole fakt smrděli a ta pryž se rozpadala 😂

alcar
27. led 2021

@gramar ja myslim, ze si budes muset vyrobit. A pokud budes hodna, tak ti kvuli tomu otevrou i Obi. 🤣

marketka_m
27. led 2021

@alcar huraaaaa obiiii.koupim nove prkenko na wc...ne pardon hada na vyrobu masky....snad te karnevaloveees

hojda
27. led 2021

@marcicek84 Hon na čarodějnice? To myslíš jako sebe?

gramar
27. led 2021

@hojda Jo tak paní Strnadelová je materiál na chocholouška tou bych neargumentovala ani u škodlivosti kyanidu... 🙈
@alcar Obi nevím, ale Hornbach by mohli, blíží se jaro je potřeba osení jako loni ne a to že ten obchodní řetězec patří zrovna kámošovi je čistě náhodné a kdo tvrdí opak, tak je to účelovka, kampááň a tak 😂

marcicek84
27. led 2021

@marketka_m ja potrebuju novou wc stetku 🙈

marcicek84
27. led 2021

@hojda vis ty co 💋 (!)

alcar
27. led 2021

No ale ted vazne holky. Ja treba dnes uvazovala, kde se maji treba lidi nechat ostrihat. Kdyz si to tak vezmete, tak kadernictvi (s vyjimkou asi 14 dnu pred vanocema) jsou zavrena uz od rijna. Ja mam treba dlouhe vlasy, i ten odrust meliru nejak preziju. Ale treba kluky uz mam strasne zarostle, sama si na to netroufam. Ofiny uz maji tesne nad ocima a kadernictvi nefunguji. Proc se ti blbouni ve vlade na toto tema nebavi? Jako mne uz tohle odpirani brznych zivotne dulezitych veci prijde hodne za hranou. Stari lidi potrebuji treba pedikuru, lide s probelmatickou pleti kosmetiku apod. Jako fakt by me zajimalo, jak a kdy tyhle veci zacnou resit. Myslite, ze treba az v kvetnu? To uz fakt nedam...

marketka_m
27. led 2021

@alcar ale!!!! existuji eshopy...strojek...youtube navod..jednkduche...;);)
jo a ted vazne...kveten.?.hnm spise cerven

alcar
27. led 2021

@marketka_m no nevim. Ja uz mam z tohoto stavu celkem depku teda.

marketka_m
27. led 2021

@alcar no myslim ze nas je vic...alr co s tim?

gramar
27. led 2021

@alcar Jo v květnu, ale tak příštího roku, když to tak pozoruji... Jinak se stříháním by mohla helfnout ministryně přes prachy, ta se na jaře moc pěkně stříhala sama... 😂
@marketka_m Hele jinak jsem zkoušela to ministerstvo, když jsem volala z jiného čísla tak to ty kujvi fakt zvedli, hned potom jsem volala ze svého a ani houby... Mě asi vážně ignorují další dvě ministerstva, to je v hajzlu 😂

marcicek84
27. led 2021

@alcar tak kdyz z nas udelaji pracovni tabor,budes rada za jidlo...vsude koupis jen ceske potraviny a za super ceny a pak uz ani na to kadernictvi mit nebudes haaalelujaaa a moc bych se s tim strihanim neozyvala,tez bychom mohli vsichni povinne dohola...🙈😂

hojda
27. led 2021

Tak je tu další alternativa testování na koronavirus, asi pro ty co mají problém s nosem a nepřesným testováním, tohle bude tutovka 😂: https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/v...

gramar
27. led 2021

@alcar Poslala bych ti fotku kolik tabletek na makovici momentálně žeru, ale bojím se že kdybych to spočítala, tak dostanu další depku a prášky, tak na to raději kašlu 😂

marketka_m
27. led 2021

@gramara mas proste na ministerstvu zlatou cihlicku na zdi s napisem.NEZVEDAT...divis se???🙂)))))))

gramar
27. led 2021

@marketka_m No nedivím, ale to už ve mě vzbuzuje trochu stihomam... 😂

marketka_m
27. led 2021

@gramar hele a kdyz uz ses dovolala...nejake nove info?????

gramar
27. led 2021

A nemohli by tu cihličku poslat (ale ne českou poštou, to už by nedošla), mohla bych jí použít na něco užitečného 😂

hojda
27. led 2021

@gramar Neříká to jen Strnadelová, igelit do přírodní léčby nepatří.

Strana