icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
29. led 2021

Chápete to, tak prý se situace zhoršuje a polní nemocnici za chvíli rozeberou? To přece jim to už nikdo nemůže baštit ... https://www.novinky.cz/domaci/clanek/stejne-nej...

ilonne
29. led 2021

@marcicek84 Nejsem ekonom, ale i já chápu, že ta nemocnice tam nestojí zadarmo. A doteď stala už dost peněz a když nemají personál, tak jo snad nebudou platit dal. To jsou základní počty....

marcicek84
29. led 2021

@ilonne to jo, ale na druhou stranu straší přeplněnými nemocnicemi a na tuto měli personálně armádu, tak to si zase někdo pořádně protiřečí....

marge_s
29. led 2021

@marcicek84 jen si posluz 😂

marge_s
29. led 2021

@ilonne ja tomu naopak moc nerozumim 🤷🏾‍♂️ Kdyz bylo lip a stavela se, tak to museli vedet, ze to je personalne neobsaditelne, ale nechali to pro sichr. Ted, kdyz se nepodari zabrzdit je jasne, ze to uz nemocnice nedaji a jsme v megapruseru, tak to zbouraji, ze to nema cenu 🤔 ....ale tak je fakt, ze oni delaji vsechno naopak, tak asi proto. Nebo mi neco unklo? 🤔 . (Co vim, tak armada by mohla pokryt asi 200luzek, rikali tehdy).
P.S. Tu frontu dam s radosti s vami 😀 kdyz to pomuze

marcicek84
29. led 2021

@marge_s tady ti musím dát výjimečně za pravdu, tak budeme zpřísňovat, že jsou plné nemocnice, ale tu vojenskou zbouráme, to je protiřečení jako...a pokud jsme na hraně kapacit, proč teď budeme bourat?🙈

marketa11112
29. led 2021

@marge_s trosku zvlastni situace. pohopit se to asi neda. ze by nejake jejich kseftiky?

hojda
29. led 2021

@marge_s Tu nemocnici bych jim strhla z platu všem!

hojda
29. led 2021

Zajímavý je ten index přísnosti opatření v různých zemích.
https://denikn.cz/543297/co-se-to-s-ceskem-deje...

marge_s
29. led 2021

@marcicek84 je. Vlastňák :/

marcicek84
29. led 2021

Pravda o skolstvi - strucne a vystizne https://www.seznamzpravy.cz/clanek/video-tohle-...

marketka_m
29. led 2021

@marcicek84 @ilonne @marketa11112 já těm nemocnicím nerozumím.. do ted jsem měla za to, že je potřeba mít cíl, udělat kontrolu zda na to mám a pak budovat.. ale u nás v čr to je naopak.. prvně stavíme nemocnice, pak se snažíme zjistit, zda máme personál a pak je boříme.. nonsens..

@marcicek84 Poláci jedou už dlouho boj.. manžel má známé v PL, rodinu.. pár restaurací jede už dlouho, ted to ale vše vygradovalo!! jsem zvědavá, zda i u nás něco takového bude.. je to mazec :(

dneska jsme dskutovali s manželem.. z jedné strany není zákaz návštěv, z druhé nějaké doporučení jenom členové domácnosti.. OK. vše beru.. a teď má otázka.... přijede k vám návštěva.. kamarádi s dětmi, klasika, setkáváte se pravidelně.. (třeba bobování ale mají u vás auto, a staví se ještě na čaj k vám.. ) ale vaši sousedé na vás zavolají policii.. hrozí něco? fakt mě to zajímá.. dámy MK-víte skoro vše... tak by mně zajímalo jak by se to řešilo???

hojda
29. led 2021

@marketka_m Kolega byl na horách v Jeseníkách a tam restaurace normálně fungovala. Na dveřích sice napsáno zavřeno, ale všude kolem restaurace lyže, tak mu to bylo divné, obešel hospodu a zezadu vchod a otevřeno.

hojda
29. led 2021
marge_s
29. led 2021

@hojda 🤣🤣🤣

ilonne
30. led 2021

@marketka_m Řešilo by se to domluvou.

marcicek84
30. led 2021

@marketka_m zalezi co je ve oficoalnim narizeni,pokud je tk jen doporuceni,nema kdo co resit,pokud to je cerne na bilem,uz by to problem byt mohl...ale PCR by jak ti vlezla do domu/bytu?Myslim ale,ze to lidi neresi...

marcicek84
31. led 2021

Tak s cim to v te labine experimetovali,at uz kapnou bozskou 😝 https://ct24.ceskatelevize.cz/veda/3261940-dlou...

hojda
31. led 2021

@marcicek84 tak hura do promorovani, vzdyt je to takova prima nemoc, ktera zamestna zdravotnictvi jeste na x-let a lecba nasledku prinese farmaceutickym firmam vic penez nez ockovani.

marcicek84
31. led 2021

@hojda prosim te v promorovani je aktualne cela CR a vlastne i cely svet,hod se do klidu,lepsi to uz nebude,proste to na jare prepiskli a ted uz lide nejsou ochotni...a muze byt zboznym pranim kazdeho,aby jeste clovek vydrzel,ale ne za cenu dusevniho zdravi,uz se to tahne dlouho a psychiatrie praskaji ve svech,uz vice uzivatelek MK to prestalo resit,ze z toho maji depku,ano je to napor na psychiku,lide jsou prilis unaveni,mozna to je i vliv te prehnane medialni masaze...mame pravo chranit nejen fyzicke zdravi ale i to dusevni...

marcicek84
31. led 2021

Tak to je pekne,vira ma te uzdravi a vse ve svete napravi...https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/dista... ...nevin,ale ten pan absolutne nic neresi a jen se vymlouva... Nakonec ani ty maturity nebudou lehci,protoze vypadl zakum rok a pul a cermat proste nevi...

hojda
31. led 2021

@marcicek84 tak jestli sis nevsimla, tak po prodelani covidu ma mnoho lidi psychicke nasledky, takze promoreni fakt neni cesta k dusevnimu klidu.

marcicek84
31. led 2021

@hojda ale kazdy je nema,blabolis...

Tohle je zajimavejei info 🤣 ze by dalsi panoptikum ministru,nebo ve funkci Babis sam? 🤦🏻‍♀️🙉🙊🙈https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/konec...

marcicek84
31. led 2021
marketa11112
31. led 2021

uz nekolikrat bylo dokazano, ze promorovani je totalni kravina. nekteri nemaji imunitu zadnou, nekteri par tydnu. znam uz dva lidi, kteri amji coronavirus podruhe. v mediich probehlo nekolikrat, ze chyceni covidu podruhe, neni zadna vyhra. podruhe muze mit horsi prubeh, nez prvne. zrejme na to ma vliv spatny stav plic a dalsi nasledky po prvni nemoci. imunita v haji. vse je o nahode a neexistuje vlastne moznost se zcela ochranit. to vadi me.

marketa11112
31. led 2021

dnes jsem na seznamu cetla clanek, ze novy typ coronaviru zacina decimovat i zeme afriky. jsem zvedava, az prijde nejake oficialni oznmeni o tom, jak to tam vypada. porad si rikam, ze to fakt neni sranda, kdyz to resi cely svet, ted se zacinaji vsichni rvat o vakcinu. asi to fakt sranda nebude.

marge_s
31. led 2021

@marcicek84 No a stejně paralelně: ze současné situace se taky nehroutí každý. Takže je to: mými slovy jedno, tvými slovy taky "blábol".

Strana