icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marketa11112
19. únor 2021

Mě je teď docela blbě a jsem naštvaná na celý systém, vládu, lidi s rouškou na půl žerdi, jo i ty důchodce, buřiče, kteří tvrdí,že covid není a pod.
Mám za sebou test, jsem zvědavá na výsledek. Ani nevím, zda je lepší covid mít a vědět, co mi je, nebo ho nemít a být v háji stejně.

30bar
19. únor 2021

@gramar jako jo to chapu. Ale raději by se meli důchodci procházet venku, klidně i 3x denne a ne trajdat furt do obchodu. Zase vem to tak, ze starší člověk uz toho nesni takove kvanta jako rodiny s dětmi. A my bydlíme kousek od kauflandu a u nas se vzdycky plno důchodců vychrli z autobusu. Ja vim,ze je to dlouhé, ale myslim,že by ti duchodci meli fakt to nakupovani omezit.

marketka_m
19. únor 2021

@30bar ano.ale musis jim nabidnout nahradu..rodina ne..boji se..krouzky ne..vlada..koncerty ne zakazano...co maji delat...ja to chapu..strasne...nesouhlasim ale chapu

30bar
19. únor 2021

@marcicek84 Šílenec Flegr rikal,ze od dubna bude lepe. Ze vir slabne o 3% kazdy stupen v teplotě nahoru. Ke konci dubna pry uz by mohlo byt lepe. A zase tim,ze bude venku pekne a lidi budou vice venku na sluníčko ,tak zase budou mit lepsi imunitu. Důležité je podle me dodržovat opatreni vevnitr. Respirator , nelepit se na sebe..

30bar
19. únor 2021

@marketka_m ja vim. Maji to těžké. Ja jsem svym zpusobem rada,ze se moje babicka s dedou toho šílenství nedožili. Dožili se krásného věku.

marcicek84
19. únor 2021

@30bar ale uz i Flegr povolil,no to je zazrak, ale nemusim byt vedec,aby mi to tez doslo,ale jak jsem psala u me max. hranice trpelivosti do konce brezna a uz ted je to u me dost na hrane,od dubna hodlam zit,dusevni zdravi mam jen jedno,bohuzel po pul roce v lockdownu zacnu byt hlucha a slepa...

marketka_m
19. únor 2021

@30bar flegr mi neni sypmaticky..ale v tech ocima josefa klimy mluvil rozumne..no jsem zvedava zda se mu to.potvrdi

30bar
19. únor 2021

@marketka_m aha aha. Na to bych mohla kouknout. Diky za tip

marketka_m
19. únor 2021

@30bar neboj zadna konspirace.. 🙂 jenom fakta

30bar
19. únor 2021

@marcicek84 jo taky to tak vnimam..březen bude jeste narocny, omezim vse,ale v dubnu uz bych fakt rada videla svetlo na konci tunelu.

marketa11112
19. únor 2021

A co, když i ten duben, bude v háji? Však nikdo neví....co chcete dělat pak? Na vše se vykašlat a vlítnout do víru zábavy?

hojda
19. únor 2021

@marketka_m to jo, jenže ty to praktikuješ jednou týdně a někteří důchodci na to mají systém, kdy v pondělí začínají akce tam, v úterý začínají akce tam, takže v jednom týdnu oběhají všechny obchody...

30bar
19. únor 2021

@marketka_m uz jsem to zkoukla. Mas pravdu,Flegr tam mluvil rozumne. A jako stve me to,jake tady mame možnosti a nevyuzivame je. My mame sikovne vedce..

30bar
19. únor 2021

@marketa11112 nevim jestli to bylo i na me. Ja jsem psala,ze v březnu vse omezím, tak jak to delam uz dlouhou dobu. Nechodim do obchodu co dva dny jak nektere matky na mk a syn se mnou nebyl v obchode xtydnu,možná i měsíců. A psala jsem,ze doufam,ze v dubnu uz uvidim svetlo na konci tunelu. Pokud bude treba, budu vse dodržovat tak jak teď. Jednou ale to skončit musi

hojda
19. únor 2021

@marcicek84 On to říkal od podzimu, že se děti vrátí do škol nejdřív v dubnu.

30bar
19. únor 2021

@marketka_m ja ti nevim. Me se proste nechce verit tomu,ze kdyz stoupne mobilita lidi,ze ten vir se nebude vice šířit. Obcas ukazovali ty klastry. Kde jsou v soucasnosti ty největší ohniska? to by me zajimalo. A prostě nechápu, ze Britska mutace a je nejvice u nas. To me vyloženě stve

marge_s
19. únor 2021

@30bar “my mame sikovne vedce...” - vis co rekl iniciative snih, ktera nabizi propracovany pandemicky plan, ktery by fungoval, ten kaspar Blatny? “Veda je hezka vec, ale nechte si to, panove, po pandemii na ty sve konference”

hojda
19. únor 2021

@marge_s 😈

marge_s
19. únor 2021

@hojda ze jsem na tu primu lezla. Za co, pane boze, za co https://cnn.iprima.cz/antigenni-testy-do-skol-b...

marge_s
19. únor 2021

@hojda no, to rikal Hel, po schuzce u Blatnyho, ze je takhle vypakoval 🤷🏾‍♂️

30bar
19. únor 2021

@marge_s Hrozne. Blatny me zklamal. Uz jsem to tu psala,poslala bych ho hned do pryc a dala tam Smejkala. Za me hodne rozumny chlap.

marcicek84
19. únor 2021

@hojda no ty nektere deti se vratily se na tri tydny v prosinci...a nektere se maji vracet v breznu...

@marketka_m no nenasli nic ani na frekventovane prazske poste,takze je to nejake divne,ale ted ty obchodaky byly dlouho zavrene,ten virus z tech povrchu za nejaky cas vyvane samovolne,takze tady nevim...

marketka_m
19. únor 2021

@marge_s a ted nějak věřím tomu že z číny jde provize.. protož ejak jinak si vysvětlit proč stát nedal zakázku našim lidem za 50 kč test? nebo kolik to tam ten Flegr říkal.. mě to hlava nebere.

marcicek84
19. únor 2021

Duden kdyz bude v haji,nevime,treba nebude ale pokud to uz nebude katastrofa,ve vzduchu vune jara to bude hromadny stav vsech...

marge_s
19. únor 2021

@30bar smejkal by byl moc fajn. 😢
A vubec, neni to poprve co to slysim. Odkud ten napad vlastne prisel 🤔 nebyla by nadeje...

hojda
19. únor 2021

@marcicek84 první stupen se vrátil, ostatní rotovali, takže třeba jen na týden, nebo na dva tomu se ani nedá říkat návrat...to byl pokus o návrat....

marcicek84
19. únor 2021

Holky to je Cesko-Cinske pratelstvi,ktere ma pretrvat az naveky veku...jen tedy nevim proc name jeden test za 65,to neni moc pratelske 🙉🙈🙊

marge_s
19. únor 2021

@marketka_m jsme cinskym vazalem 😡 priserne. Tak snad jeste ty jejich vakciny, ne. Sem s nimi...v krabici s napisem, ze cesko cinske pratelstvi je vecne nebo tak neco...

Strana