Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@hojda nepovídej, ono totiž bylo úplně jedno jestli jsi něco měla nebo nic, protože to bylo na jedno brdo, jedno ale mělo placebo efekt a tady švadlenky spílaly o účinnosti doma šitých hadrů, přitom to bylo nebezpečnější než nemít nic, protože na to lidi stále dokola šmátrali, ale opět zřejmě potřebuješ mít svou pravdu, ono se to ukázalo pak i v tom odůvodnění ministerstva, že roušky nikoho před ničím neochrání. Tak a teď nařídili respirátory, no to brzo, ani ta FFP2 tě nespasí, to už když už, tak FFP3, ale v tom je to na udušení a leze to do peněz. No tak na podzim asi vyhlásí FFP3 a jaro 2022 budeme už ve skafandru...
tak už i nám dorazila ta JAR mutace https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/v-ces... takže vakcína astra zenecy má pomalu utrum...
@hojda
@marketka_m presne, kdyz potkavam na chodniku lidi, tak chodim s respiratorem. Distanc neudrzim. A smysl to ma. Dnes zase: jde proti me chlap, rousku pod bradou, pokaslava a neda si ani ruku pred hubu 🤷🏾♂️ Proste ted je cas ve meste na respirator.
Az pujdu odpoledne na par hodin do lesa, nevezmu si nic a potkam max srny 🤣 a budu regenerovat 🤣
@marcicek84 Nikdo nikdy netvrdil, že tě rouška ohrání před nákazou 🙏, funkce látkové roušky je úplně jiná a ano má své limity, ale stále je lepší látková rouška než nic.
@marcicek84 jo a ve skafandrech klidně skončit můžeme, když si tu necháme bez omezení šířit další a další mutace a budeme viru stále dovolovat, aby díky neomezenému šíření měl možnost neustále generovat horší a horší mutace.
Nechapu jak muze Cerny rict, ze kolaps nemocnic neni nici vina, ze je to prirozeny jev! To samo ze? A ze jen v nekterych statech to samo....
Trochu vám to přeruším z jiného soudku, snad se nebudete zlobit.
Epidemiolog Petr Smejkal členem Rady vlády pro zdravotní rizika. Tak jsem zvědavá, co z toho bude, Smejkala považuji za rozumného člověka...
https://www.lidovky.cz/domov/epidemiolog-smejka...
Smejkal? :D tak co, to chtějí všechno a všechny pozavírat, tak buď hned nebo pak už to zase bude pasé...a semelou tam úplně každého kdo tam vkročí...
@gramar jj, školy už budou zavřené na věky věků, dokud to zase nebude u ústavního soudu...
@marcicek84 Jenže jak je vidět ani ústavní nález na tomto stavu příliš nemění, takže souhlasím s tou částí "na věky věků" 😂
Jinak mám takovou teorii. Oni čekají na to že se všichni strachy podělají (není k tomu daleko) a pak začnou lidé volat ať vše zavřou, no a když pak vyslyší volání lidu, tak budou za hvězdy... 🐷
@gramar hele, už chápu, jak mysleli to nošení dvou roušek a fakt to nemá chybu, už jsem to konečně pochopila :D :D :D https://www.facebook.com/100002364363246/videos...
@marcicek84 Jáááj no to pak dává smysl 😂
@gramar no a nám občanům to nedošlo, že to s námi všichni myslí tak dobře :D
@marcicek84 No protože jsme banda debilů a oni to s námi myslí tááák dobře 😂
@gramar jako, ale s tím zavíráním, to chtějí počkat do Velikonoc, jak bude teplo, hezky a pak lidi budou ještě více naštvaní, že je nechají sedět doma??? Buď hned, nebo ať dají pokoj...
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vaclav-klaus... že by karma...? 😂
@marcicek84 Tak tam jde dle mého o to že v rámci velikonoc máš prac. týden jen čtyři dny a volno by tak vycházelo na celkem osm. Navíc by bylo fajn kdyby měli všichni na velikonoce volno, opalovačka na Petříně, v lese víc lidí jak na Václaváku... 😂
@gramar no tak jestli bude mít lehký průběh, tak bude ve svém hlásání samozřejmě pokračovat...
@ninive211 Mě tam spíš zaráží, že po důkladném vyšetření byl propuštěn do domácího léčení... To je ale padavka když půl hodiny po testu už byl ve špitále, však rýma ne voe, měl si dát zázvorovej čaj a jít někam hlásat svou jedinou pravdu a ne do nemocnice, amatér 😂 Smutné v kontextu je to, že jsou nemocnice, které už nemají kapacitu ani pomalu na to aby zasádrovali zlomenou ruku, protože mistr sádrař dělá rychlokurz na intubaci...😝

@marketka_m Ano já bych je taky poslala do hajzlu, ale ono když neumíš česky a vlastně ani nechápeš za co tu pokutu dostáváš... 😉
@marge_s však nemohl udržet distanc když u něj stáli policisté, ne... Cítili se být ohrožení, asi...😎