icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
23. únor 2021

@gramar ty Velikonoce jsou za dlouho, když se to neudělá na počátku další vlny, pak už to nemá význam

gramar
23. únor 2021

@marcicek84 Bohužel si myslím totéž, že u tohoto ego cvoka pokora nebude, ani solidarita s těmi kteří se do toho špitálu ani nedostanou, protože je bude rychlá vozit kolem špitálů, než ho předají havranům... 😕

gramar
23. únor 2021

@marcicek84 Tak to ví už asi i průměrně cvičený šimpanz, že čekat měsíc je holé šílenství... Ale kdy se tu naposledy udělalo moudré rozhodnutí a nedej bože ještě v čas...? 😎

hojda
23. únor 2021

@gramar presne, bude hlasat, ze to nic neni, ale vip peci vyuzije hned, vetsine pacientu lekar rekne at se ozvou jen kdyby se jim pritizilo a vubec ho v ordinaci nechce. To se to dela imunita, kdyz mam za zadkem lekarske koncilium a predem rezervovanou postel v nemocnici, jeho nikdo domu neposle az mu bude zle.

marcicek84
23. únor 2021

@gramar pokud říkají, že za 2-3 týdny jsme v loji, tak není na co čekat, pokud počkají do Velikonoc, tak to budeme v loji až do léta

hojda
23. únor 2021

@gramar taky premyslim, jak se chteji s virem domluvit, aby pockal do Velikonoc..., ale mozna planuji Velikonoce posunout stejne je to pohyblivy svatek...

gramar
23. únor 2021

@marcicek84 Kdyby jen do léta, s tím co se tu předvádí budeme v prdeli ještě několik let...
@hojda Jo je to sebestředný, arogantní a sobecký hajzl. Byl, je a bude... Nikomu nic zlého, ale měl by si to ten nadutý debil zažít, alespoň jeden den a ještě s vypoklonkováním ze špitálu, ať to má autentické... Aby věděl jaké to je ten strach a bezmoc, třeba by pak pěl trochu jinou písničku...

marketka_m
23. únor 2021

projde to???

marcicek84
23. únor 2021

@gramar nevím, jestli o bude až takové, plácal by se v tom celý svět...

gramar
23. únor 2021

@marcicek84 Ne, celý svět bude v pohodě, jen u nás bude průser střídat průser, už jen proto že si čichli k moci, kterou předtím nikdo neměl a nebudou chtít aby je o ní někdo připravil. Já si myslím že budeme ještě čumět s hubou dokořán, až začne vyplouvat napovrch co všechno se utajilo v rámci NS...

gramar
23. únor 2021

@marketka_m Já myslím že by mělo 😂

marcicek84
23. únor 2021

@gramar nejen oni si čichli k moci, bohužel, na povrch toho vypluje ještě dost, něco se prosakuje už i teď...

gramar
23. únor 2021

@marcicek84 No čeká nás opravdu zajímavá doba 😂

marketka_m
23. únor 2021

@gramar to nemají šanci přece poznat... :D a blatný to nespecifikoval vlastně :D

marcicek84
23. únor 2021

@gramar jj, doba nesvobody klepe na dveře...

gramar
23. únor 2021

@marketka_m Já bych se za to klidně pohádala, navíc horší než ty hadry co objednali z číny to určitě nebude. Takže stačí slušná argumentace a nikdo nic nemůže 😂
@marcicek84 No jo, však už tu "svobodu" máme skoro stejně dlouho jako komunisty, tak je potřeba teď zase zkusit jiné uskupení... Co monarchii, nebo anarchii...? 😂

marcicek84
23. únor 2021

@gramar spíš jsme v oligoarchii v čele s Babiškou

marketka_m
23. únor 2021

@gramar a já bych se klidně nehádala, já bych se rozbrečela že jsem to koupila na eshopu.. a že tomu nerozumím... 😀 😀 a že jsem věřila že to je FPP2 :D

hojda
23. únor 2021

Btw. Cetli jste od Kobzanove jaka jsou opatreni v Kanade a jak je kontroluji.

gramar
23. únor 2021

@hojda Jenže tam je ten podstatný rozdíl, že oni (stejně jako mnoho jiných) prostě vše zavřeli na "pár dní" a teď žijí relativně normálně. Jenže u nás se to s přestávkou táhne skoro rok a bez efektu. Tady to taky na jaře vypadalo jinak, jenže teď už jsou všichni vyřízení, rezignovaní a nasraní, takže cokoliv (seberozumnějšího) už bude narážet na těžkou nevoli, která je zcela pochopitelná...

hojda
23. únor 2021

@gramar vybrali jsme si salamovou metodu....

marcicek84
23. únor 2021

@marketka_m jj,cetla jsem...je to nadejne a meli by nakoupit

marketka_m
23. únor 2021

@marcicek84 tipuji že zanedlouho to bude na manipulatori a oznaceno fake news

marcicek84
23. únor 2021

@marketka_m jj,urcite,protoze mame scenar a dle toho jedeme

marketka_m
23. únor 2021

@marcicek84 zacinam si myslet ze scenar dava nemecko....a hoax o benesovy dekrety jsem uz slysela..tak marne doufam..ze je to hoax...jo jinak pro ty co nevedi:hoax:cesko bude zadat u zruseni benesovych dekretu (duvod?moje vysvetleni:budou se chtit zalibit nemcum po nezvladnute pandemii,a toto povede k jeste vetsinu dluhu a tedy zdrazovani)..jdu spat s pocitem ze se mi to zdalo a nic takoveho nas v budoucnu neceka:((((

marge_s
23. únor 2021

@marketka_m ja beru scenar z Nemecka vsemi desetiii 😀 at to za nasi vladu vezmou Nemci. Klidne bych je pozadala o pomoc s pandemii. (Nebo treba hotentoti, vsechno bude lepsi)

marcicek84
24. únor 2021

@marketka_m tak ten jsem jeste neslysela,ale to by nam rozkradli republiku,kdyby benesovy dekrety padly...nejhorsi na tom je,ze uz i nasi rikaji,ze je to u nas divne,proc je to porad tak spatne,kdyz okoli vsechno dodrzuje a lidi sedi doma,ze nevi o nikom,kdo by na to kaslal,uprimne fakt kolem zadne skupinky nechodi,ani na prochazky ani v parku nepotkas zivacka,vsichni sedi doma nebo jsou na zahrade a to je venku hezky a teplo...pritom mas vybranou statni kasu az do dna,skoly zavrene,opatreni jak hrom a cisla silena,tak mi rekni odkud se to porad bere?My vcera byli na pohotovosti,ze si dcera stezovala na bolest ucha,tak aby to nebyl zanet (nemame zkusenosti,netrpi na to),nakonec ji tam jen vytahli mazovou zatku a ze zanet nema,v nemocnici ani noha,to jsme sli kolem covid centra i ockovaciho centra na covid,nikde ani noha,doktor i sestra bez rousek,bez respiratoru,ze moc pripadu u nas neni,fakt kde jsou teda ti pretizeni zdravotnici?Nechapu to.Mozna v Cechach,no jestli se ceka,az do dojde sem,ty mutace...stejne se to tu dotahlo ze zahranici jako JAR mutace,protoze nekteri cestovat musi,za kazdou cenu a to nejen pracovne,u nas firmy zahranicni cesty skoro nepovoluji a to nebyly ani zavrene hranice,tak mi rekni odkud se to porad bere?Obchody i sluzby zavrene,ve firmach moc ohnisek jako na pozim,neni.Bigitu tu presto mame mit tez.Takze fakt nechapeme. 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

marcicek84
24. únor 2021

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/respiratory-... tak od brezna respiratory nebo detske chirurgicke rousky vsude...

gramar
24. únor 2021

No ty kráso, ty čísla nám nějak letí, kdy že v Čechách budou ty Velikonoce...? 🤦🤣

Strana