Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
holky, takže pozor firmy boudou zásobeny čínskou vakcínou sinopharm, takže před to nezákonně povinné testování se přejde k nucené firemní vakcinaci něčím takovým??? https://www.novinky.cz/domaci/clanek/cesko-koup...
@marcicek84 ne, pred detma bych nepila. Mam napito do zasoby, z toho uz jsem vyrostla. 12 let ani maly pivo. Sry jako.
S pivem k obedu na rodinnem obede nemam problem (kdybych pila, tak bych si ho dala). Tohle ale nebyl ten pripad
@marcicek84 Když ono je to složité, buď ví a je schopná to odargumentovat jak jsem psala výš, nebo ví houno informace tahá z aeronetu a prvně v životě potřebuje být hrdinkou, protože jinak je její život nadmíru nudný a pak se chová s prominutím jako totální tupá kráva a když jde do tuhého, začne se ometat dítětem, což je nejen argumentační faul, ale ještě naprostá debilita... S policií mám mnoho zkušeností a vím že i mezi nimi je nemalé zastoupení zamindrákovaných hlupáků, kteří jsou svou "nadřazeností" rovní například této paní. Na druhou stranu, stále je to úřední osoba, vykonávající svou práci a jako k takové bychom k ní měli mít určitý respekt a úctu, bez ohledu na to jaké idioty máme ve vládě... Protože pokud to pojmeme tak jak říkáš, tak jsme demokracii zase o dost dál a blížíme se spíše nekontrolovatelné anarchii a věří že to bych pro své děti opravdu nechtěla...
@marge_s Nejsem ortodoxní odmítač alkoholu a nemám problém (a nikdy jsem ho neměla) dát si pivo/víno či tak i když jsou okolo děti, ale pravdou je že i když jsme na oslavách, nebo jsou oslavy u nás (kéž bychom se zase jednou dočkali), tak máme s manželem nepsané pravidlo, pokud jeden z nás pije, druhý hlídá - tzn. neexistuje abychom se ztřískali jak carští důstojníci oba 😂 Ono to chce prostě trochu rozvahy a rozumu a je božské když někdo umí uznat vlastní pochybení 🙂
Jinak k těm daním, bohužel se to dalo očekávat a ruku na srdce moc jsem nepochopila zrušení superhrubé mzdy v době kdy jde všechno do kytek... A ohledně Vystrčila slyšela jsem a četla celé jeho prohlášení ohledně mezd a pokud se odosobníme od hesla "co je tvoje, to je moje a co je moje do toho ti je hovno", tak to smysl dává... Jen to chce podívat se dál než na vlastní práh... Ale jsem v tomto realista, toto v ČR není úplně proveditelné, možná tak do okamžiku kdy se člověk zamyslí kterým směrem to bylo původně mířené...
Jo a zde ještě k těm občankám citace uja gůgla "Povinné nošení občanských průkazů už 17 let neplatí. Máme jen povinnost prokázat svou totožnost. To lze ale můžeme i jinak, třeba tím, že ukážeme řidičský průkaz nebo cestovní pas. Policisté mohou ověřit totožnost také jinak podle údajů z evidence obyvatel"
@gramar ty dane to je konec...znamy rikal..vsechny penize investuji.to mi nevezmou..ale penize mohou shrabnout vsem..proste stat rekne vsem z uctu 30 procent...dan za covid...nejde mi do hlavy ze by to vubec ve state slo..na toz si predstavit ze vsem vezmou.
@marketka_m spis bych to videla na zvyseni dph, dane z nemovitosti, dane z prijmu, poplatky na uradech i tam, kde nebyly, navyseni pokut a pod.
@marketa11112 jj tak to je realita... horší jak příjde absurdita..
@marketka_m kterym vsem,jsou takovy,kteri nikde nic nemaji a jeste maji dluhy,takze by tk zase zaplatili jen nekteri anjeste kdxz reknes 30 procent je rozdil 30 procent z 1000 Kc nebo z 1 mil. Kc,ja myslim,ze by to neproslo,stejne jak nepochodil Vystrcil s temi odvody 20-30 procent z platu lidi smerem k firmam ktere jsou zavrene (hospody,cestovky apod.)
@hojda To ano, ale pravdou je že ta původní myšlenka nebyla špatná. Horší na tom pak bude to že tuto myšlenku uchopí nějaké hovado a bude to zase průšvih, bohužel...
@marketka_m V tomto státě jde všechno a zlepšení moc neočekávám... Technicky vzato vlastně můžu být ráda že nic nemáme, není kde brát 😂
@marcicek84 Pořád lepší když jsou to jasná procenta, než mnoha tolik opěvovaná "daň pro bohaté" a "solidární zvýšení" to je něco mě osobně vstávají vlasy hrůzou a otevírá se kudla v kapse...
@gramar pokud nebude zastropovana castka a mas cloveka ktery setril a nehyril tak tam bude mit peknou sumicku a druhy bude sam dluh,hyril a uzival si,tak v tech usporach bez zastropovani mi to prijde jako zlodejna.
Jednomu pak vezmou 300 tis. na covid a ten se teeba jeste chranil a tomu co to bylo upr,tak nezaplati nic,ne to je cesta do pekel.
Dan se zvedne z mezd a pak z neprimych dani,mozna bude zavedena na mzdu covidova dan,stejne jako byla zavedena Kalouskem povodnova stovka.
@marcicek84 Ale oni ti nepůjdou po penězích které máš někde, to je nereálné a uškodilo by to jim samotným, navíc by pak každý přehrál úspory do Panamy, i když jsou lepší zašívárny na prachy... 😎 Budou to brát z daní, zruší bonusy, odpočty, slevy atp. a tam by to prostě mělo být stejným procentem pro všechny, bez těch "solidárních" nesmyslů...
@gramar ja se vyjadrovala k tomu co psala marketka_m o tech usporach
na druhou stranu v minulosti se uz ruzne takove vice typu mena dely,co neni muze byt
Ze to lidem z kapes vytahnou dane,tak to je jasne,jestli si nekdo mysli,ze se ho to nedotkne,tak asi zije v jinem svete a jestli to bude od vsech stejne to tezko rict,na neprimych danim zalezi co budes kupovat...jak udelaji dan ze mzdy je taky otazka
Znáte Martina Hausenblase?
https://www.facebook.com/lidepro/videos/5572602...
@hojda to uz je stare,ut to slo a stejne se tim neridili
@marcicek84 Já viděla jen tu první část, tohle s omluvou pro Babiše ne.
@hojda dik, mrknu, videla jsem rozhovor na prime a bylo to super
Oni stale nemaji plan a nebudou na nem pracovat :/ https://www.seznamzpravy.cz/clanek/co-udelame-z...
Tak schvalne, kolik tydnu budou trvat ty tri tydny? 🤣
@marge_s tipuji do prazdnin
maturity uredni..prijimacky zadne,skola rok v prdel..nj..co k tomu rici..
a vsichni co jsou v bytovce na prascich...
vyssi dan takze vetsina od rana do vecera v praci..prodej majetku bohatsim aby bylo na rohlik..ne jdu spat...protoze z toho by mohla byt (snad jen) pohadka...(a ne realita):(
@marge_s ja ti rikam,ze po Velikonocich lide uz mlcet nebudou,neli driv,zadne neni duvod k rozvolnovani,on by byl kdyby ted ten LD udelali poradne...korona je vsude,nikde na svete tak dlouho lidi nedrzeli a nedrzi pod zamkem,je to neunosne,nelidske a opravdu by mel jit nekdo sedet...nebo to uz jsme v novodobem pojeti protektoratu ci nejakeho pracovniho tabora???
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/velke-testov... tak vcera jeste nemeli zamestnavatele paku na to povinne testovani,ale v mediich uz bezela lziva kampan,ze ji maji,same lzi...
A porad si nekdo mysli,ze si tou pani nekdo pomuze? https://www.novinky.cz/domaci/clanek/svrcinova-...
@marketka_m Na rohlík mít nikdy nebudeme😂 https://www.czechcrunch.cz/2021/03/pet-miliard-...
Jeste to testovani ve firmach poradne nezacalo a uz se jim to sype jako domecek z karet.... https://www.seznamzpravy.cz/clanek/co-spustila-...
@marcicek84 tak schvalne, jsem zvedava. 🙂 budu si to pamatovat 🙂 Ja myslim, ze ne, nejsme demonstracni typ naroda a hlavne: k cemu by si ti lide pomohli (krome dalsiho roznaseni koronace), kolik set tisic lidi se zucastnilo demonstraci proti AB v organizaci milionu chvilek? A co...prd. Sebereflexe nula. (atentat nebo defenestrace, to by bylo efektivnejsi...ale aby me za to nezavreli :D ).
Sedet by meli vsichni, predevsim za ty zbyecne mrtve. Ale jiste i za zplundrovanou zemi, zhrouceni moralnich hodnot a zruinovani skolstvi,o tom zadna.
@hojda zahulime, uvidime 😂👍 jj

@marge_s a co je chlastání? ji někdo měřil hladinu alkoholu v krvi, na pivo jsi nikdy na zahrádce nebyla, když jsi měla děti? nevěřím...nebo jsem už rovnou alkoholik, když jsem si na zahrádce v létě k jídlu dala to pivo?