Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 No vidíš já také a kde bereš jistotu, že zrovna ty tvoje jsou pravdivé. Já také nevím, jestli ty moje jsou...
@marcicek84 Marci, já jsem v kontaktu s lidmi z Německa každý den v práci, takže nejsem odkázaná jen na to, co mi řekne jedna osoba, která je se mnou příbuzná a ví, co chci slyšet. Ty si pleteš dojmy s pojmy. Jestli myslíš, stejný zdroj, jako bylo minule ta demonstrace proti očkování zdravotníků, tak to máš pravdu, to sem nedávej, ať se zase nezesměšníš.
@hojda viš to, že ty nejsi pupek světa, i když bys ráda, a že Němci vás budou chtít naočkovat je jasné, takže co by vám tvrdili, že to u nich nikdo nechce? Tvoje naivita fakt nezná mezí, prosím tě, minule jsi hodnotila úryvek a celou sis nepustila, pak už ji našla, tak jsi sklapla, pro mě jsi tady dlouhodobě nejsměšnější osoba celé diskuze, prostě taková nesmrtelná teta, všude kde vlezeš šíříš Flégrova poselství, to už hraničí až s fanatizmem...ostatní tvoje domněnky jsou zcela mimo mísu, k tomu se ani vyjadřovat nemíním...
@ilonne já své rodině věřím, protože tady ty média kolikrát přinesly zkreslené informace...je tady informační embargo na masové demonstrace v okolních státech...
@marcicek84 Já to vím, že nejsem pupek světa, ale ty nás tady všechny přesvědčuješ, že t ano😂. Koukám, že tě to povinné očkování úplně rozložilo.....a to ještě vůbec nevíme, jak to bude.....
@marcicek84 Informační embargo na masové demonstrace😂
@marcicek84 No vidíš a já své rodině také věřím. Tak je to zase 50:50
@hojda netřep hlouposti, nic není povinné, i když se to tak může tvářit, ale mám ten pocit že ty jsi z toho značně znervozněla, jak jsem psala, já se dokážu zařídit a je mi srdečně jedno co budeš dělat ty, je to tvoje volba, ne moje, já si ponechám s dovolením tu svou a on ten čas ukáže zda obezřetnost byla na místě či nikoli. chápu, že ne každý má asi možnosti počkat, ale nezapomeň, jak se plní ty údajné konspirace...nic veselého...
@marcicek84 Já???😂 Ty tu od té informace vyvádíš jak šílenec! Jsi úplně nepříčetná, tak se uklidni, nebo ti praskne žilka v hlavě a víš co.... nemocnice plné sociálních hospitalizací, tak co by s tebou dělali.
@hojda 😀 jenže já jsem úplně v klidu, takže pokud jsi mým vyjádřením opět mylně přiradila nějaký tón, který nemá, tak to není můj problém, no je to s tebou pořád stejné, domyšleniny. 🙈 Na místě tvého manžela se bojím, že si domyslíš v lockdownu jeho nevěru, tomu bych se těž nedivila 🙊 hele jestli máš tu potřebu se s někým dohadovat o ptákovinách, najdi si na to na večer někoho jiného, ju? 💃
@marcicek84 Slyšeli jsme tu miliónkrát, jak se nenecháš očkovat, tak nám to pořád nenuť. Jsou tu i jiný, kteří se nenechají a chovají se normálně, jenže ty nejsi schopná zpracovat fakt, že těch lidí je menšina a proto ten cirkus. Ty už jsi skoro ve stádiu, že místo pozdravu budeš všem na potkání říkat: Ahoj já jsem Marci a nenechám se očkovat.
@marketka_m dezinformační web, ty neznáš novou ruskou dezinformační strategii?
@hojda už přehoď vyhýbku, je to tak půl napůl a nikdo se o to očkování tady nepere, možná tvá soc. bublina ano, ale jinde je to hodně rezervované, jenže ten rozdíl mezi mnou a tebou je ten, že mě je jedno jak to mají ostatní, bohužel tobě není jedno jak to mají ostatní a chceš aby se stůj a stůj oočkovali a zjišťuješ tu smutnou pravdu, že to moc většinový názor nevládne, když ti lidé ani nemají zájem dodržovat opatření, takže ti přeji pěkné probuzení a nechej lidi žít a samostatně se rozhodovat, tebe sejří i důchodci,co to odmítají kvůli dezinformacím, fakt se hoď do klidu, ty nervy ti dost škodí...
A vůbec nikdo tě nenutí číst věci které nechceš, budu to psát stále dokola, protože to je mé vlastní přesvědčení a máme svobodu slova, ty zase pořád píšeš Flegroviny, tež mě to obtěžuje a musím to číst všude kam vlezeš...😴
očkování to fakt nevytrhne lidi https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clane...
zavřené nás chtějí mít až do smrti, fakt bychom se už měli začít bránit...
@marcicek84 Nikdo se o vakcínu nepere a proto se zavádí pokuty za předbíhání, to ti ségra neřekla?
@hojda no jo, pár hysteriků z vlády a ty jim to ještě snad závidíš? možná stačí si uvědomit, že nikdo není nesmrtelný, ani vakcína ti nesmrtelnost nezajistí...čím dřív si to uvědomíš, tím se ti bude lehčeji žít, přestanou s tebou manipulovat a přestaneš být vystrašená...
@marcicek84 Ty tvoje pokusy jsou čím dál zoufalejší.
@hojda I v Německu předbíhá vedení nemocnic a starostové před lékaři a sestrami. Všude stejné.
https://www.ndr.de/nachrichten/niedersachsen/br...
@jelenice_zavodnice To je jasný, jak má někdo trošku možnost, tak to využije, pohádka se k tomu vždycky nějaká vymyslí.
@hojda asi nějak nesleduji ruskou strategii, nemám na to čas, nevím o čem je řeč.
@marketka_m viz obrázek
@marcicek84 marcelo, ty nejsi vetsina spolecnosti . 🙂. kde stale beres tu jistotu? v teto dobe totiz neni jiste vubec nic. Vlastne jo, jsme v jaji at se sane cokoli. pochop konecne, ze lepsi to jen tak nebude. zakony se zmeni, spolecnost se zmeni a nic uz nebude tak jako driv. zvykej si.
@hojda pockej za rok. marcela ockovana bude - davam tomu 100%
@marketa11112 no pokud pracuje ve státní sféře tak se tomu nevyhne.. i když se zdý ted že je to možné.. nevím kde pracuje, těžko říci.. ale je mi jasné, že nátlak bude obrovský a nedáme to.. takže já i když vím že nechci, vím zároven že při velkém tlaku neobstojím ☹
@marketa11112 jinak 5.3.2022 si napíšeme jo 😀 zde do diskuse, snad MK nemá omezení 1000 xtránek, protože to bude více 😀 😀 😀
@marketka_m jsem ve statnim. a pokud se rozhodnu zmenit obor, budu opet ve statnim. ano, testy ted po nas chteji, ovsem ty uz budou vsude. treba i u manzela v dosti velke expadujici soukrome firme. ale ockovani nam nikdo nenuti. ted primo od nas byly ockovany tri lide. ostatni nechteli nebo se rozmysleji. jeste budeme mit jednu moznost za cca mesic. a pak uz to bude nas problem. jak to bude za rok, kdo vi. mozna to v nekterych profesich bude povinne, mozna se bez ockovani nepodivas za hranice a to ani na nakup do polska, mozna bez ockovani nebudes moci do autobusu. kdo vi. ja bych fakt verila, ze z nas delaji pitomce a ze je vse vymysleno, kdyby ta nemoc byla jen u nas. ale je v celem svete. a kolem me lide padaji jako mouchy. takze na lehkou vahu to proste nemohu brat. a klidne priznam, ze se bojim o sve blizke o neco vic, nez kdyz covid nebyl.
@marketa11112 ok..chapu..ja se taky bojim o sve blizke..o tom neni zadna...a jak rika. pokud prijdou drsne podmink..nevim jak obstojim..pro me stale neockovani..ale jak prijde tlak? nevim:( chxi rict ne nebudu se ockovat...ale nevim:(bojim se toho.
p.s. nakupy v polaku nejsou provakcinaci..ozeli.

@ilonne bohužel mám zcela jiné informace...