icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

jelenice_zavodnice
11. bře 2021

@hojda Ja musim na nakup. Tedy k popelnici, podivat se, co tam je, pac nadranem prijedou popelari a vyvezou ty poklady 😀

gramar
11. bře 2021

@jelenice_zavodnice o to se nemůžeš nechat připravit!! Taky musím juknout co se vyhodilo u sousedů, jinak jsou ty "naše" kukačky přes víkend na hladovce 🤣

jelenice_zavodnice
11. bře 2021

@gramar Kolem pulnoci skoc. Obvykle pracujici chodi s odpadky az vecer, uz to mam vysledovano 😉. A ted v karantene je toho pozehnane, lidi minimalizuji, tak natrefis na boty, bundy nebo zehlici prkno...

marge_s
11. bře 2021

@jelenice_zavodnice 🤭🤣👍

marulu
11. bře 2021

@jelenice_zavodnice
@marge_s
@hojda
@gramar teda holky, vy jste mě rozesmály.😀😂🤣
A jinak potvrzuji trend. V našem okolí běžná norma 2-3 děti a nejsou výjimkou rodiny s 4-5 dětmi. A světe div se, skoro všichni rodiče mají VŠ vzdělání 😀. Rodinu s jedním dítětem vlastně ani žádnou neznáme.

gramar
11. bře 2021

@marulu já mám v celku obšírnou sociální bublinu, kde jsou lidi co děti nechtějí vůbec, až po lidi co jich mají sedm. Nikdy nás nenapadlo poučovat ty druhé o jejich špatné volbě, naopak by se dalo říci že jsme vlastně vyvážená skupina. Ty bez dětí v daních přispívají na rodičáky a naše děti jim (snad) budou jednou přispívat na důchod 🤣 Vzájemně si hlídané děti, zvěř a hladinu alkoholu v krvi, abychom to všichni zdárně přežili 🙈🤣🤣

gramar
11. bře 2021

Dokonce si tak říkám že kdybychom vyhlásili samostatný stát, tak budeme mít kousek ráje na zemi... 🤔🤣

ilonne
11. bře 2021
gramar
11. bře 2021

@ilonne jo za to dítě na ulici by rozhodně zasloužili rozbít hubu klackem. K tomu ostatnímu se nechci vyjadřovat dokud se neobjeví video co tomu předcházelo...

marketka_m
11. bře 2021

@ilonne
@gramar já nevím co říct... napadá mě jediné i když nevím co předcházelo, dítě toho nemá být svědkem.. a pochybuji že by ohrožoval tatínek někoho aby muselo se s ním takhle jednat... je mi líto toho dítěte :( bobek jak plakal

gramar
11. bře 2021

@marketka_m Jenže pokud tomu předcházelo např. to co předváděla paní na předchozím videu, tak se těžko divit a dítě v tomto případě opravdu není omluvenka pro všechno... Ale to že tam nechali takhle malé dítě samotné je hrubé porušení všeho, včetně zdravého rozumu...

marketka_m
11. bře 2021

tak něco ke konspiracím.. neříkalo se že je to drsná konspirace? tak v číně už realita... koukejte pěkně..

https://www.youtube.com/watch?v=IibmuIeXR5g

koukněte na celek a do konce

hojda
11. bře 2021

@marulu Tady má 5 dětí veterinář (holka,holka,holka,kluk, holka🙂), přitom zrovna on by měl vědět, že to rozmnožování jde zastavit🙂

marcicek84
11. bře 2021

koukám, že karanténa už u mnohým úřaduje...

jo zase PČR a povalený otec a dokonce ponecháno dítě, nebylo to rozhodně v pořádku, jestli teď nás budou povalovat kvůli chybějících roušek, tak mi to fakt nepřijde normální...

marcicek84
11. bře 2021

@marketka_m ale to se ví, o těch koncentrácích a diskriminaci v Číně...je to fakt síla...navíc mají kredity za chování, takže jsou lidé kontrolování, opravdu nesvobodný svět, čím víc dětí, tím víc aby se lidé otáčeli a byli politicky korektní...za chvíli to může být u nás podobné...

marcicek84
11. bře 2021

@jelenice_zavodnice tvoje bolístky mě nezajímají, chováš pořád stejně groteskně 😉

marcicek84
11. bře 2021

@hojda poznáš když si někdo z něčeho dělá srandu, asi ne, i když dle tvých reakcí možná nejsem tak daleko od pravdy 😂

hojda
11. bře 2021

@marcicek84 Já beru většinu tvých příspěvků jako vtip....špatný vtip🙂,abych byla přesná. Až budeš něco myslet vážně, tak nás raději upozorni.

jelenice_zavodnice
11. bře 2021

@marcicek84 Nekdo groteskne, nekdo debilne 😉

hojda
11. bře 2021

@marcicek84 Byla to městská policie😉

marcicek84
11. bře 2021

@hojda a kdo ví kolika případech zakleknutých lidí se neví, že jo...

marcicek84
11. bře 2021

@hojda nápodobně 😉
@jelenice_zavodnice nápodobně 😉

každopádně po 11 dnech v LD docela dost bláznivé výlevy a do května daleko...

hojda
11. bře 2021

@marcicek84 Cože už v květnu? Pořád tu tvrdíš, že se utáhnou šrouby už navždy a najednou jen do května....

marcicek84
11. bře 2021

@hojda ty asi opravdu čteš jen něco, co se ti hodí...a ještě to nějak přechroupeš a blbě přetočíš, no jo, ostatně jako vždy s hojdou...

marge_s
11. bře 2021

@marcicek84 vítej zpět 😎

hojda
11. bře 2021

@marcicek84 Tak tenhle vtip mám od tebe asi nejraději, ale zase už se dost opakuje, tak to přestává být tolik vtipné.

marcicek84
11. bře 2021

@hojda asi jak pro koho, vzhledem k tomu, že ti to píše kde kdo, tak na tom něco bude...

hojda
11. bře 2021

@marge_s Nám vždycky ty mnohočetné rodiny říkají a vy jen dvě děti? To nás v tom průseru necháte samotný? 😂

hojda
11. bře 2021

@marcicek84 ano, máš pravdu jako vždy, pořád mi to říká kdekdo

Strana