Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 Marcelo, Marcelo zase placas nesmysly a vydávás je za všeobecnou pravdu. Já si myslím, že to s tvou spokojenosti sama se sebou a svým životem nebude tak růžové, jak se nám tady snažíš všem namluvit.... 😁🙈😀. Kéž by sis to uměla přiznat. Nám je to vcelku jedno, ale měla bys být upřímná hlavně sama k sobě 🙏😉.
@marcicek84 ne, ty nemusis vubec nic, nemusis nic sperkovat, ba ani nemusis byt prachobycejne slusna. Ale pak se divis, ze nam vadi “jiny nazor”, a ze to “tak nemyslis”, to me prekvapuje.
@gramar zase vedle,proste nehodlam tady bruslit aby se nekdo nahodou neurazil nebo nenastval,vztahovacnost je bohuzel urcita lidska vlastnost,ktera ovlivnit nejde a jestli si tu ze me chces udelat cernou ovci,tak si ji udelej,protoze podivej ty si evidentne myslis,ze druhemu muzes napsat cokoli ale sama na sebe si vztahujes obecne veci a urazis se a od druheho bys ani jiny nazor nevzala misto toho jsi urazena jak male decko a nedej boze kdyby ti taky nekdo neco napsal od srdce,tak bys to snad ani nerozdychala...
@werumka jelikoz nevis jaka to je,tak tezko rict 😂
@marcicek84 No evidentně máš kolem sebe hodně matek, které "obvykle" mají větší rodiny, protože se jim nechce pracovat a jsou nedoceněné 😀 Proto jsem ráda, že já mám svou sociální bublinku 😀 My - pracující matky - si o Tvém příspěvku rády pokecáme u vína, až nám naši muži nabídnou, abychom si odpočinuly, že se postarají večer o děti 🙂 O dvě a až tři naráz! 🙂
@marcicek84 ty jo, ty dneska jedes pecky 😱
“ proste nehodlam tady bruslit aby se nekdo nahodou neurazil nebo nenastval,” 🤣🤣🤣
@marcicek84 Nemusím, mám z ní státnice a další kurzy, ale dík 😀😀😀😀😀.
@marcicek84 Jééé to jsem ráda že víš co bych nerozdýchala, to je tak bomba fakt... Pokud máš tu potřebu per to sem, já zvládnu dost, ale zkus buď specifikovat že jde o tvůj názor, nebo že je to relevantní fakt a extra důrazně upozorni na to kdy jde o tvou jedinou pravdu, protože tvé vystupování, jak jsi již několikrát zmínila nejen směrem k mé osobě, ale i k ostatním si vykládáme mnohdy špatně a "přisuzujeme tomu význam, který to nemá"
Takže můžeš, mám ještě dvacet minut než dodělám práci...
@marcicek84 chovat se slusne? 🤔
@marcicek84 😀😀😀🙈🙈🙈
@marge_s a co jsem kde napsala neslusneho,krom toho,ze jste se tu hromadne urazily za obecny nazor 🐵🐵🐵
Psala jsem to snad vuci nektere z vas?
@marcicek84 Hele a není ti divné,, že většinou tvůj názor, či tu všeobecnou pravdu sdílí max. 1-2 osoby a kolikrát ani to ne? Mně to přijde ve smyslu "všichni jsou blázni, jenom já jsem letadlo"....
@marcicek84 A Ty jsi nechtěla, aby si to někdo na sebe nevztáhnul? Když to píšeš sem a do jasného kontextu? Mezi ženy, které samy mají víc dětí? Ale no tak ... 🙂 Ráda píšeš nekorektně, protože "to tak dělají všichni". Jen bych ráda řekla, že až Tě dítko v pubertě pošle do háje a odpoví Ti, že Ti to může říkat, protože to v tom věku dělají všichni, zkus zachovat zen 😀
@marcicek84 Marcelo, nikoli obecný názor. Ale tvůj názor. Projdi si sešity ze školy - obecný názor je názor většinový, ty tu prezentujes pouze ten svůj vlastní.
@gramar tak ty mi tady nevyzadane hodnoceni vkladas pravidelne a vubec ti to neni blbe,ale urazis se za obecny muj nazor,ktery neni namireny konkretne proti tve osobe,tak mi pak rekni,kde jsem te jmenovala a proc ses teda urazila a jestli nahodou neni zade nejaka prehnana reakce
@marcicek84 hele, ze vy jste tam dve 🤔 ta druha si nebsimla co pise ta prvni 🤔 ...bych se spis ptala “koho jsi nezkusila urazit”. Je tu nekdo takovy? 🤣
@ilonne muj obecny nazor,ve kterem jsem nikoho nejmenovala,proto je obecny,nevim proc jsi vztahovscna,ukaz mi kde jsem te jmenovala
@marcicek84 Já nejsem vztahovacna, já se bavím 😀
@werumka ne,nebyl to ucel,ale to jsme zapomnela,ze tato slepicarna bez vztahovacnosti nejede,Dusek taky rikal,ze si clovek nema na sebe vztahovat veci...v klidu,ja si ditkem poradim 😉
@marcicek84 Vážně, nejsem si vědomá toho že bych ti vkládala nevyžádané hodnocení, až na to kdy jsme se tu naposledy dostali do rozepře, či když jsi začala hodnotit jak debilní mám nápady a ubližuji svým dětem, což ovšem byla spíše obrana než nevyžádané hodnocení (v tom druhém případě). A to že někoho nejmenuješ, ale reaguješ na věc kterou daný člověk napsal/řeší vyznívá tak, že to směřuješ jeho směrem, ale to jsem zjevně špatně pochopila a zase jsem přikládala něčemu význam který tam není, že? Jak říkám asi budeš muset více specifikovat...
Jinak tedy "můj" a "všeobecný" má mezi sebou velký rozdíl... Můj názor je ten co mám já, kdežto všeobecný názor je ten který má většina, pokud to správně chápu?
@marge_s vy se urazite uplne samy a uplne za cokoli,tak co naplat,nejlip si otevrete ty vina a puste si k tomu 4 dohody,vychladnete a prestante to tak zrat...

@marcicek84 Jenže tady tě nikdo nepřesvědčuje, jen ti ukazujeme, že některé věci nefungují jen tak, jak to vidíš ty. Ty máš na vše názor za 5 minut a moc se neobtěžuješ zjišťováním nějakých informací, jestli to náhodou nemůže být taky jinak.