Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marge_s na nic lepsiho se nezmuzes? Zase jenom urazky... 🙉
@marcicek84 🤣🤣🤣 jo 👍
@hojda jo a koho hojda nelustrovala,ten tez jako by nebyl,ze?Ale uz i jini tveho tapetovani maji dost,tak by sis treba mohla najit jinou obet....zacina to byt nudne 😴😴😴
@marcicek84 Tak po mě pořád nechtěj, abych ti něco dohledala a doložila🙏
@hojda 😂😂😂 a co teda,ze porad za mnou vsude lezes a tapetujes to? To je tvoje vizitka,jsi mnou absolutne posedla,ne uz ti fakt neni pomoci... 💃
https://www.reflex.cz/clanek/komentare/105950/k... A pamatujete si,jak rikali,ze nas nebudou udavat,at te hygiene rekneme pravdu?
@marcicek84 Tak jestli myslíš tu poslední diskuzi, kde jsme si psaly, tak tam jsi vlezla ty za mnou😂 Mám ti to najít nebo to jednou zvládneš sama?😂😂😂 už se bojím, co na mě zas vybafne.
@marcicek84 Já na tom nevidím nic špatnýho. Nahlašovala jsi někdy kontakty? Vyplňovala dotazník? Já už hodněkrát. Opravdu je v nejlepším zájmu dohledat všechny lidi, kteří se s tím člověkem potkali. A hlavně na jak dlouho a kde. Tak to prostě je. Pokud dělal něco, co neměl. je to jeho byznys. Nemůže si stěžovat na to, že lidé v rámci ochrany, dělali co mají.
@marcicek84 To je fakt hnusné, proč to prostě nezametou pod koberec.....
@werumka jenze tady jde o ten princip on to zodpovedne nahlasil a jeste ho udali?Ale pokud vim jeste v lete slibovali,ze nikoho udavat nebudou...jinak papiry mel v poradku,to se mi nezda jako poruseni,i policie ho tam na zaklade techto papiru pustila...jako fakt clovek uz aby se bal hlasit...za me to fakt neni dobre,ze se neco takoveho deje,spis budou lide zase vice neochotni...
@marcicek84 Nikdo ho "neudal" - prostě se postupným trasováním dostáváš ke kontaktům, kde se ukáže, kde se potkali. To je celé. Nikdo neřekl: "Hele, Václav byl v Trutnově, i když Trutnov byl zavřený". Prostě se dohledávají rizikové kontakty, aby to nevědomky nepřenášely dál. Pokud jel do uzavřené oblasti a neměl k tomu pádný důvod, musel počítat s rizikem. A pádný důvod není ten "mám tam chalupu". Mám kamarády, kteří v té oblasti žijí. A nedovolili by si udělat to, co on. To, že se vyvodí důsledky z jeho protiprávního chování je v pořádku. Zvlášť, pokud je veřejně exponovaná osoba.
@werumka na chatu lide muzou ne🙂)))) ja uz nevum co plati a co ne..znam steny a sve stromy.staci
@marketka_m do jineho okresu ne
Jdu na kretena 👋
@marketka_m Do jiného okresu můžeš jen za uvedených podmínek a vlastní chata k těm podmínkám nepatří... Je možnost na té chatě trávit celé ty tři týdny lockdownu, které byly avizované. Ale nemůžeš cestovat mezi domovem a chatou.
@gramar Já myslim, že z lidskýho hlediska - a z hlediska kontrol - to bude benevolentní. Prostě se počítalo se třemi týdny, tak máš možnost po těch třech týdnech zase přejet. Ne jako Václav, který uvedl, že jede na chalupu s tím, že tam pobude celé tři týdny a pak strašil v Praze 😀
@werumka a proc ho tam teda pustili?ja nevim to se policie vali po lidech kvuli rouskam,ted bonzuji koho kde vyzrasovali,pak zacnou bonzovat kdo byl s kym kde bez rousky? Takze zase se nebudou hlasit rizikove kontakty jen nejblizsi rodina...ale se to tak po lidech chce.. 🤷🏻♀️
@marcicek84 Protože jim řekl, že tam jede strávit tři týdny lockdownu. Tak to prostě na začátku být mohlo. Hodně lidí to dělalo. To, že pak zvedl zadek a vrátil se zpátky do Prahy a onemocněl, je jeho byznys. Měl zůstat na chalupě 🙂
"Když nechceš skončit v lochu, běž do politiky" Myslím, že Václav se z toho s grácií sobě vlastní vyseká! 🙂
Trochu ostravského vzdoušku na dobrou noc 🙂

Safra, zacinam byt frustrovana, ted mne teda zacina trosinku vadit, ze jsem abstinent (schvalne jak dlouho bude trvat, nez se to obrazi proti mne 😉)