icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marge_s
11. bře 2021

Safra, zacinam byt frustrovana, ted mne teda zacina trosinku vadit, ze jsem abstinent (schvalne jak dlouho bude trvat, nez se to obrazi proti mne 😉)

marcicek84
11. bře 2021

@marge_s na nic lepsiho se nezmuzes? Zase jenom urazky... 🙉

gramar
11. bře 2021

@werumka No jo, když ty jsi chytlavá 😂 Potíž je v tom, že naše zahrada v tomto počasí připomíná tankodrom po tréninku dělostřelectva, takže doporučuji přibalit neopren 😂

marge_s
11. bře 2021

@marcicek84 🤣🤣🤣 jo 👍

gramar
11. bře 2021

@marge_s No co ti na to říct, pořídím ještě jablečný mošt...? 😂

marge_s
11. bře 2021

@gramar 🤭🤭🤭
To by slo 🤭

hojda
11. bře 2021

@werumka nepíše jí to jinde dobře, drží svůj styl už roky, jak jí pořád něco dohledávám, tak na mě vždy vybafnou fakt perly,ale styl je stále stejný, jen osazenstvo se mění, koho tu marci nesprdla, tak ten jako by nebyl....

hojda
11. bře 2021

@marge_s takže vyléčená alkoholička.....jasně....😉
@gramar tak hlavně hlídej, aby ti nezkvasil

marcicek84
11. bře 2021

@hojda jo a koho hojda nelustrovala,ten tez jako by nebyl,ze?Ale uz i jini tveho tapetovani maji dost,tak by sis treba mohla najit jinou obet....zacina to byt nudne 😴😴😴

hojda
11. bře 2021

@marcicek84 Tak po mě pořád nechtěj, abych ti něco dohledala a doložila🙏

gramar
11. bře 2021

@hojda Víno zraje, nekvasí (nebo spíše nestíhá...) 😎

hojda
11. bře 2021

@gramar ten mošt

marcicek84
11. bře 2021

@hojda 😂😂😂 a co teda,ze porad za mnou vsude lezes a tapetujes to? To je tvoje vizitka,jsi mnou absolutne posedla,ne uz ti fakt neni pomoci... 💃

gramar
11. bře 2021

@hojda Ten budu pořizovat až na akci, pač by ho vylemtali dítka 😂

werumka
11. bře 2021

@gramar No já jsem chytlavá na všechny školkový viry. Bohužel letos byl jediným školkovým virem koronáč 😀 Nebýt jeho, tak dle slov paní učitelky: "tak nízkou absenci ještě neměli" 😀
Takže všechny ženy respirátor a brčka a budu se těšit 🙂

marcicek84
11. bře 2021

https://www.reflex.cz/clanek/komentare/105950/k... A pamatujete si,jak rikali,ze nas nebudou udavat,at te hygiene rekneme pravdu?

hojda
11. bře 2021

@marcicek84 Tak jestli myslíš tu poslední diskuzi, kde jsme si psaly, tak tam jsi vlezla ty za mnou😂 Mám ti to najít nebo to jednou zvládneš sama?😂😂😂 už se bojím, co na mě zas vybafne.

werumka
11. bře 2021

@marcicek84 Já na tom nevidím nic špatnýho. Nahlašovala jsi někdy kontakty? Vyplňovala dotazník? Já už hodněkrát. Opravdu je v nejlepším zájmu dohledat všechny lidi, kteří se s tím člověkem potkali. A hlavně na jak dlouho a kde. Tak to prostě je. Pokud dělal něco, co neměl. je to jeho byznys. Nemůže si stěžovat na to, že lidé v rámci ochrany, dělali co mají.

hojda
11. bře 2021

@marcicek84 To je fakt hnusné, proč to prostě nezametou pod koberec.....

marcicek84
11. bře 2021

@werumka jenze tady jde o ten princip on to zodpovedne nahlasil a jeste ho udali?Ale pokud vim jeste v lete slibovali,ze nikoho udavat nebudou...jinak papiry mel v poradku,to se mi nezda jako poruseni,i policie ho tam na zaklade techto papiru pustila...jako fakt clovek uz aby se bal hlasit...za me to fakt neni dobre,ze se neco takoveho deje,spis budou lide zase vice neochotni...

werumka
11. bře 2021

@marcicek84 Nikdo ho "neudal" - prostě se postupným trasováním dostáváš ke kontaktům, kde se ukáže, kde se potkali. To je celé. Nikdo neřekl: "Hele, Václav byl v Trutnově, i když Trutnov byl zavřený". Prostě se dohledávají rizikové kontakty, aby to nevědomky nepřenášely dál. Pokud jel do uzavřené oblasti a neměl k tomu pádný důvod, musel počítat s rizikem. A pádný důvod není ten "mám tam chalupu". Mám kamarády, kteří v té oblasti žijí. A nedovolili by si udělat to, co on. To, že se vyvodí důsledky z jeho protiprávního chování je v pořádku. Zvlášť, pokud je veřejně exponovaná osoba.

marketka_m
11. bře 2021

@werumka na chatu lide muzou ne🙂)))) ja uz nevum co plati a co ne..znam steny a sve stromy.staci

marge_s
11. bře 2021

@marketka_m do jineho okresu ne

marge_s
11. bře 2021

Jdu na kretena 👋

werumka
11. bře 2021

@marketka_m Do jiného okresu můžeš jen za uvedených podmínek a vlastní chata k těm podmínkám nepatří... Je možnost na té chatě trávit celé ty tři týdny lockdownu, které byly avizované. Ale nemůžeš cestovat mezi domovem a chatou.

gramar
11. bře 2021

@werumka Mě by docela zajímalo, jak to bude po těch třech týdnech, s ohledem na to že se množí informace že uvolnění okresního cestování bude až na konci března (když budeme mít kliku), tak jestli ty lidi, co někde zůstali s tím že to je na tři týdny pustí, či nikoliv...?

werumka
11. bře 2021

@gramar Já myslim, že z lidskýho hlediska - a z hlediska kontrol - to bude benevolentní. Prostě se počítalo se třemi týdny, tak máš možnost po těch třech týdnech zase přejet. Ne jako Václav, který uvedl, že jede na chalupu s tím, že tam pobude celé tři týdny a pak strašil v Praze 😀

marcicek84
11. bře 2021

@werumka a proc ho tam teda pustili?ja nevim to se policie vali po lidech kvuli rouskam,ted bonzuji koho kde vyzrasovali,pak zacnou bonzovat kdo byl s kym kde bez rousky? Takze zase se nebudou hlasit rizikove kontakty jen nejblizsi rodina...ale se to tak po lidech chce.. 🤷🏻‍♀️

werumka
11. bře 2021

@marcicek84 Protože jim řekl, že tam jede strávit tři týdny lockdownu. Tak to prostě na začátku být mohlo. Hodně lidí to dělalo. To, že pak zvedl zadek a vrátil se zpátky do Prahy a onemocněl, je jeho byznys. Měl zůstat na chalupě 🙂

werumka
11. bře 2021

"Když nechceš skončit v lochu, běž do politiky" Myslím, že Václav se z toho s grácií sobě vlastní vyseká! 🙂
Trochu ostravského vzdoušku na dobrou noc 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=1tgW1_3LvMQ
Strana