icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

autor
25. bře 2020

@odula tak držím pěsti, ať to není Covid 😉

odula
25. bře 2020

To nebude. I když jak poudala Greta -tady tě nikdo neotestuje takže 🤷. ;)

marcicek84
25. bře 2020
odula
25. bře 2020

@marcicek84 o tom pochybuju. Ten rozhovor s těmi lidmi jsem četla, je už týden starý myslím. Nic se nemění.

odula
25. bře 2020

@marcicek84 jak tady někdo poznamenal - Tegnell vejde do švédské historie - tím nebo oním způsobem. 🤷

marcicek84
25. bře 2020

@odula snad se tam někdo probudí, tady další restrikce

odula
25. bře 2020

@marcicek84 jako... Já už jakoby nevím kdo. Oni mají všechny informace. Musí vědět o tom riziku a stejně tu strategii nemění. Lidi jim na doručení se*ou, jezdí lyžovat do hor, teď tady udělali opatření na zavření barů a nočních klubů - strašlivý pozdvižení jak je to restriktivní . Městská doprava ve Stockholmu je přetížená, lidi jezdí jako sardinky protože řidiči jsou nemocní. a už teď jsou nemocnice plné. Mám velmi neblahý tušení že to tu bude stejný průser jako v Itálii. Máme tady míň lůžek na 1000 obyvatel než tam. A nemůžeš nic dělat.....Ale třeba ne. Třeba se to nepo*ere. Jediný co zbývá je doufat. Ale ta nemožnost jakkoliv to ovlivnit v širším měřítku je frustrující.

marcicek84
25. bře 2020

@odula průser to být samozřejmě může, snad nebude, tady se to zase řeší pořád, já teď stornovala všechny dovolené, naštěstí se šlo domluvit, CK teče do bot, tak nabízejí celkem rozumná řešení jak pro ně, tak pro lidi a zase nebudu tlačená ne termín, můžu jet kam chci na last minute dle situace, ale letos lidé jezdit nebudou, nudou mít strach, opravdu je to tak max. na dovolenou v tuzemsku

autor
25. bře 2020

@marketka_m 😔😔😔 a v Americe prý 18 chlapec, říkal manžel

autor
25. bře 2020

@marcicek84 myslím, že vláda občanům neotevře hranice v létě. Já budu ráda, když mi otevře zubař 🙈

autor
25. bře 2020

Achio 😔 dnes už 3. člověk, co prohrál boj 😔
V Thomayerově nemocnici v Praze zemřel šestý pacient nakažený koronavirem. Byl hospitalizovaný na oddělení následné péče, měl několik chronických nemocí včetně pokročilého srdečního selhání.

marcicek84
25. bře 2020

Anonymni - Myslim si totez,ale nebudeme predvidat,nechci tam nasypat celou hodnotu zajezdu a tu mit v pak v poukazkach,je otazkou casu,kdy se schvali,ze je budou muset klienti prijimat jak je tomu v Italii i v Polsku a je rozdil mit v cestovce uschovano napr.10 tis. nebo pak 40-50 tis.,ktere sice muzes cerpat,rok,dva,ale treba co kdyz nekdo prijde o praci,nebo za dovcu v tuzemsku dat takove sumy asi jen tak neuvalime,dle meho to je na zvazeni,jestli to vyhnivani a cekani co bude uplne nej.
A jeste kdo zajisti stejnou kvalitu skuzeb v miste,nebudou lidi,budou osekavat sluzby,to si radeji vybrat na last pokud by se jezdilo a korona zazrakem zmizel

mourovatakocka
25. bře 2020

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/proc-ma-koro...
Nejvíc mě zaujalo, že těch mrtvých v Německu může být víc, než se oficiálně udává.

odula
25. bře 2020

@marketka_m to je přesně ten omyl že se covid netýká mladších. Týká. Úmrtnost od 20 let není nulová. Je cca 0.2%. to znamená, když se nakazí 8000 lidí, bude z nich 8% nakazenych mezi 20 a 30 lety., To je 640. A 0.2% z nich zřejmě zemře. Když se bavíme jen o potvrzených případech , tak je to z 640 lidi 1 osoba.

marketka_m
25. bře 2020

@odula jj týká se nás všech to mi je jasné...
Panama 13letá dívka... žádné další nemoci

odula
25. bře 2020

@marketka_m hrozný 😢

autor
25. bře 2020

@marketka_m to je strašné 😱😔😢😔

autor
25. bře 2020

Jinak oprava, chlapec,o kterém jsem psala, byl také z VB
https://www.expres.cz/zpravy/karantena-koronavi...

marcicek84
26. bře 2020

https://virusncov.com/ 16 procent mrtvych uzavrenych pripadu,to cislo roste jak blazen,zadny klasajici trend,umrtnost mi prijde,ze se zastavi o dost vys...ted uz mi prijde,ze fakt tady keca vice organizaci ne jen Cina a rozhodne tohle neni normalni sireni prirodniho viru,kdy kapnou bozskou???

autor
26. bře 2020

@marcicek84 nikdy 😉

marcicek84
26. bře 2020

anonymni, nebo když se zase změní nějak poměry ve společnosti a vyplave to na povrch po letech, to jak to popisuje ta Peková, to mi přijde, že ona nemluví z cesty, že by to ani neměla zapotřebí...licenci její labina dostala,aby mlčela, dle ní se virus chová jako by se zblázni, že to, že pochází se zvíření říše, to nepopírá, závěry vědeckých studií, ale receptory viru na sekvenční úrovni dílem přírody nejsou byly do něj vloženy...no prostě masakr...

marcicek84
26. bře 2020
marcicek84
26. bře 2020
hojda
26. bře 2020

@marcicek84 Aeronet je profláknutý dezinformační web.

hojda
26. bře 2020

@marcicek84 Aeronet.cz (nebo také AE News) je anonymně provozovaný zpravodajský internetový server publikovaný v českém jazyce. Novinářům České televize a týdeníku Respekt se po letech pátrání podařilo odhalit, že za anonymním webem stojí Marek Pešl.[1] Podle vlastní charakteristiky autorů jde o „nezávislý internetový zpravodajský portál připravovaný českými a slovenskými krajany žijícími v Nizozemsku, Rusku a v USA“, resp. „ústřední server mediálního odboje v České republice“.[2] V jeho obsahu ovšem převažují těžko ověřitelné zprávy a spekulace. Bezpečnostní informační služba označila v roce 2014 ve svých zprávách Aeronet.cz za zdroj nebezpečné ruské propagandy.[3] Ministerstvo vnitra České republiky vede Aeronet.cz na seznamu webových stránek šířících dezinformace.[4] Příspěvky na těchto stránkách jsou většinou nepodepsané a jejich zdroje obvykle anonymní, ale jejich zaměření je většinou jednoznačně proruské. Není zřejmé, kým je tento web financován, k zakrytí financování používá řadu "bílých koní".

llluckaaa
26. bře 2020

@marcicek84 Nečetla jsem celý článek, ale i zakleknutá doktorka si myslí, že je ten virus umělých a někdo ho vynesl z čínské laborky na botě ☹ https://www.reflex.cz/clanek/rozhovory/100439/z...

hojda
Autor odpověď smazal
llluckaaa
26. bře 2020

@marcicek84 čtu další tvůj příspěvek a očividně jsi ten rozhovor s ní četla už taky 🙂 zní věrohodně

marcicek84
26. bře 2020

@hojda však to byl sci-fi článek k zamyšlení, ne že to takhle dopadne, ale jak vidíme i sci-fi, které by člověk nedávno řekl, že se tady dít nikdy nebude, už se děje, takže kdyby bylo nejhůř a velké ztráty může to dopadnout jakkoli...

Strana